Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας καληνυχτιζω γιατι κλεινουν τα ματια μου...αφηστε που παλι θα σηκωθω με τα κοκορια...αντε να συμπληρωσω λιγες ωριτσες υπνο...

τα λεμε αυριο, καληνυχτουδια ομορφα κ ηρεμα! χωρις απροοπτα παρακαλω jas!

Κι εγώ το ίδιο ελπίζω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ δεν έχω εμφανίσει ακόμα, αλλά με απασχολεί τόσο πολύ το θέμα του θηλασμού και έχω διαβάσει τόσα πολλά, που συνεχώς αγχώνομαι πότε θα δω και άν θα δω και αν θα πάνε όλα καλα, κλπ, κλπ.... Συνεχώς κοιτιέμαι δηλαδή...

Nufiτσα καληνύχτα... ελπίζω τα κοκόρια να μην καταλήξουν στην κατσαρόλα με κόκκινη, κρασάτη σάλτσα και χυλοπίτες!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τώρα που είπες για πεπόνι θυμήθηκα εκείνη τη σκηνή στην 'Αλίκη στο ναυτικό" που ο Παπαμιχαήλ μιλούσε με τον Τσιτσόπουλο μέσα στα άγρια μεσάνυχτα (καλή ώρα όπως εμείς) και του λέει "Δεν κοιμάσαι ε; σκεφτεσαι το κορίτσι σου..."......."Όχι... έφαγα πολύ πεπόνι"!!!!!!:P:p:p

Οπότε, ας το προσαρμόσουμε στην περίπτωση σου....

"Δεν κοιμάσαι ε; Σκέφτεσαι τα διδυμάκια σου...."

"Όχι... δεν ήταν πολύ το πεπόνι....." :P:p:p:p:p:p

Σενάριο να σου πετύχει... oscar θα πάτουμε

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Συμβιβάζομαι και με το όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου....:P:p:p

Και εγώ έκανα το τραγικό λάθος να κοιμηθώ πολύ το μεσημέρι (αφού δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ) και τώρα νιώθω σαν ακμαιότατο ζόμπι!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...