Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν... agorakia, για τον πόνο στο πόδι μπορείς να απευθυνθείς στις παρακάτω φίλτατες συμφορουμίτισσες μέλλουσες διδυμομαμάδες και νύν λιχούδες :P:p:p:p:p, οι οποίες έχουν αναφέρει ανάλογους πόνους σε παλιότερα μηνύματα και ίσως έχουν κάτι παραπάνω να πουν: στη witch, στη glorr, στη nunu και στη joy (για να μη λέτε ότι είμαι κουτσομπόλα, είδα από το search ποιές μιλάγανε για πόδια)....

Οπότε, όταν τις βρεις διαθέσιμες ρώτα!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βασικά εμένα με πιάνει πόνος όταν κάνω δουλειές και σκύβω και ζορίζομαι, οχι πολλά μη φανταστείτε, λίγο το μπάνιο πχ. και πιάνεται ένα νεύρο αλλά πίσω από τη μέση και πιάνει όλο το δεξί πόδι. Αν κατάλαβα καλά στην agorakia ξεκινάει από αλλού ο πόνος. Πάντως μια εξήγηση που μου δώσαν είναι ότι μεγαλώνει η μήτρα και πιθανόν να πιάνονται κάποια νεύρα. Τι να πώ??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι καλή φάση όντως αν και τότε ήμουν μικρή και αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν ο τσάμος με τα παιχνίδια. Κάθε μέρα μετά το σχολείο έκανα πολλά όνειρα μπροστά σε εκείνη τη βιτρίνα!χεχε!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ακριβως ετσι το εχω σκεφτει!ανθρωπακια αλλα χαριτωμενα οχι μικρομεγαλα!ειδα κατι all star αγκαλιας!!!μπραβο ρε giota τωρα πηρα τα πανω μου και θα τα παρω τα παπουτσακια!

αστα nufi οπως τα λες!μαθαμε και τα σελτεδακια!εγω βεβαια εχω βγαλει και δικα μου ονοματα στα πραγματα οπως ας πουμε πανακια ξερασματος!

κοριτσια θα σας αφησω γιατι νυσταζω και ειναι ευκαιρια να με παρει ο υπνος!(γιατι αυτη την εποχη ουτε ο υπνος δεν με παιρνει!!!;))

καληνυχτα...

age.png

Διαφημίσεις

Ο Τσάμος τώρα έγινε H&M... αχ και εμένα μου άρεσε πολύ... Τώρα για να πάρει κανείς παιχνίδια πρέπει να πάρει αυτοκίνητο....

Witch καληνύχτα. Αύριο σε παρακαλούμε να μας παραθέσεις τα λήμματα του λεξικού σου... πολύ μου άρεσε το "πανάκια ξεράσματος"!!!!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για την πρώτη εμφάνιση νομίζω θα είναι σούπερ όμως!!

Απίστευτο!!αγκωνάκι ε?

Εγώ ψιλοάρχισα να νιώθω κάτι πεταρίσματα αλλά όχι με μεγάλη συχνότητα σε σημείο που νομίζω ότι είναι ιδέα μου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

πως καταλαβες οτι ηταν αγκωνακι? την αλλη φορα σε μια ουρα ειπες επιασες πατουσακι,πως το νιωθεις?

εμενα κουνιουνται ποικιλοτροπως, ποτε ηρεμα , ποτα σπασμωδικα, ποτε πετανε κατι σαν κεφαλι η πωπω, δε ξερω σιγουρα τι ομως...

δεν εχω επικοινωνια με τα παιδακια μου!!!!!!!!!:(

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ουφ βρε πολυλογούδες πάλι συμπληρώσατε 3 σελίδες κατά την απουσία μου? Nunu μ' αρέσει που ξέρεις και τι έπιασες!!! Εγώ πάντως πιάνω διάφορα στην κοιλιά αλλά είναι περίεργο το ότι δεν καταλαβαίνω τι είναι!!

Λοιπόν, εμείς μόλις επιστρέψαμε από μια μεζεδοταβέρνα, όπου φάγαμε θαλασσινά!! Πάλι έσκασα!! Με κοροίδευε και η ξαδέρφη μου, που έχει δίδυμα, ότι μετά από μια εξόρμηση σε ταβέρνα με θαλασσινά, την έπιασαν οι πόνοι την νύχτα, σπάσαν τα νερά και γέννησε!! Με φόβησε η αλήθεια λίγο..αλλά δεν πτόησε την όρεξη μου :) :)

είχα στεναχωρηθεί και με την ήττα μας..καταλαβαίνετε ε? ...

RKdwp3.png

Κατάλαβα ότι μάλλον πρόκειται για αγκωνάκι επειδή ήταν στη μέση της κοιλιάς και ήταν μυτερό. Την άλλη φορά το πατουσάκι ήταν ψηλά και φαινόταν κιόλας... Βέβαια, δεν ξέρω σε ποιόν άνηκε....

Πάντως αυτά τα τρελούτσικα κόλπα ξεκίνησαν πολύ πρόσφατα. Δεν ξέρω αν θέλουν να με πείσουν ότι πρέπει να τα πάω σε talent show, αλλά πολύ χορεύουν....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α να μην ξεχάσω, στα ιδιωτικά μαιευτήρια λέει, πρέπει να πάρουμε μαζί και πιπίλες και μπιμπερό, σε περίπτωση που δεν πιάνουν τα μωρά τα δικά τους (της κλινικής). Η αδερφή μου και η κουμπάρα της μου είπαν ότι στα ζητάνε αυτά όπωσδήποτε! Οπότε κι εγώ τα πρόσθεσα στην βαλίτσα μαιευτηρίου!

RKdwp3.png

Jasmini, καλά έκανες κορίτσι μου και έπνιξες τον πόνο σου:P:p... Πότε ξαναπαίζουμε πάλι για να ξαναπνίξουμε τον πόνο μας στα θαλασσινά;;;:mrgreen::mrgreen:

Έχετε και κάτι ωραίες ταβερνούλες εκεί και φρέσκο ψάρι... Πόσο θα ήθελα μια γαριδομακαρονάδα τώρα.....

Για τις πιπίλες και τα μπιμπερό όντως δεν το ήξερα... Να σε ρωτήσω κάτι μιάς και προηγήσαι.... βλέπεις καθόλου άσπρες εκκρίσεις στις θηλές;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοριτσακια σας καληνυχτιζω γιατι κλεινουν τα ματια μου...αφηστε που παλι θα σηκωθω με τα κοκορια...αντε να συμπληρωσω λιγες ωριτσες υπνο...

τα λεμε αυριο, καληνυχτουδια ομορφα κ ηρεμα! χωρις απροοπτα παρακαλω jas!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...