Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Nufiτσα, πήρα μερικές δοσούλες ινσουλίνης και το κατέβασα σε επιτρεπτά επίπεδα... Και μάλλον δεν θα χρειαστεί άλλη ινσουλίνη. Παρ' αυτά, έμεινα μέσα όλη τη μέρα σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι!!!!

Είδα τις αγορές σου καλό μου!!!! Μου φαίνεται ότι σήκωσες όλα τα εμπορεύματα και ότι όταν βγώ να ψωνίσω δεν θα βρώ τίποτα!!!! Χαλάνδρι δεν μένεις και εσύ;

πήρα λίγα σελτεδάκια για την αλλαξιέρα, αλλά θα βάζω πάνες από ΄πάνω πριν βάλω τα μπεμπούλια... έτσι τουλάχιστον μου είπε η μαμα...

Καληνύχτα Γιώτα και καλό κουράγιο!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

στο εξωτικο χαλανδρι ναι! αλλα εσυ τα χεις σηκωσει ηδη κ με το παραπανω βρε!! δε λες καλα που προλαβαν ν ανεφοδιαστουν οι μαγαζατορες!!! το θωρηκτο (οχι με την αλλη εννοια..:wink:) twins!!!!

33E7p2.png

Θωρηκτο, θωρηκτό, καλά το λές!!!!:P:p:p:p

Πάντως οι χαλανδριώτισσες γιαγιάδες δεν είναι τέλειες; Κάθε φορά που βγαίνω βόλτα, το πόσα συγχαρητήρια και ευχές ακούω δεν λέγεται... μου έχουν ανεβάσει το ηθικό!!!!! Είναι τέλειες!!!!! Σήμερα που ήμουν εσωτερική δεν τις είδα και μου έλειψαν....

Καλώστηνε τη nunu... δεν μας άφησες ούτε ένα κεφτεδάκι βρε θηρίο;;;;;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

η nunu μας ανοιξε παλι την ορεξη με τα λαχταριστα φαγητα που καταβροχθισε κ τωρα την εκανε μ ελαφρα μου φαινεται..!

καλε ναι οι γιαγιαδες ειναι σουπερ!! αλλα κ γενικα εχει φαση η ευγενεια ολων κ τα χαμογελα αγνωστων στο δρομο με το βλεπουν την κοιλουμπιτσα!!

οταν γεννησουμε δε θα μας χαμογελαει κανεις...:( θα μας κακοφανει ρε..

33E7p2.png

Νομίζω ότι η κυρία nunu πήγε να αποτελειώσει και τα γεμιστά!!!!!!:P:p:p

Όταν γεννήσουμε θα χαμογελάνε όλοι στο διδυμοκάροτσο. Έχω δει πολλά στην Πλάτωνος και κάθε φορά που εμφανίζονται, δημιουργούν μία αίσθηση στο περιβάλλον!!!!!!! Λες και αλλάζει η ατμόσφαιρα!!!! όλοι κοιτάνε τι υπάρχει μέσα στο διθέσιο!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Ή μάλλον καλημέρα σχεδόν! Τι κάνετε, κοριτσάκια μου; Τόση ώρα διάβαζα τι έγινε όσο έλειπα και είχα ξεχάσει να συνδεθώ.............. Περιμένω να αρχίσει μια ταινία στο MEGA με την Τζόντι Φόστερ. Βέβαια, είναι ψιλοθρίλερ, οπότε δεν ξέρω αν είναι και πολύ κατάλληλη για τέτοια ώρα! Πολύ εδνιαφέροντα όσα λέγατε και για τις εξωσωματικές και για τα ρουχαλάκια και για τα φαγάκια! Εμείς δεν είμαστε από εξωσωματική, αλλά έχω εμπειρία από δικούς μου ανθρώπους και λίγο πολύ ξέρω. Σημασία έχει το αποτέλεσμα, που είναι ένα ασύλληπτο δώρο Θεού...!

Τώρα, στο άλλο θέμα, εγώ, να χτυπήσω ξύλο, ήμουν πάντα ανθεκτική στη ζέστη και εξακολουθώ να τα καταφέρνω. Σήμερα πήγα μέχρι τα ΗΡΑ να πάρω δωράκι για μια φίλη, που βαφτίζει το γιο της, και με την ευκαιρία έριξα και μια ματιά. Για την ακρίβεια, την πρώτη ματιά, γιατί, όπως σας είπα, δεν έχουμε κάνει ακόμη το παραμικρό... Ήταν πολύ συγκινητικά!

rPPrp3.png

Α, τι καλά, κι εμείς Χαλάνδρι μένουμε! Δηλαδή, πριν ένα μήνα μετακομίσαμε, εγώ είμαι καινούρια, ο άνδρας μου, όμως, εδώ μεγάλωσε και τώρα είναι πολύ χαρούμενος, που επέστρεψε!

rPPrp3.png

πραγματι!! στον πεζοδρομο κυκλοφορει πολυ διδυμοκαροτσο κ τωρα πια τα παρατηρω κ μ αλλο ματι. πως χωρανε να περασουν, τι καροτσι ειναι, αν ζοριζονται οι γονεις κτλ..

τι να κανεις...εδω μαθαμε τις λαβετες κ τα σφηνακια! (κ οχι αυτα που πιναμε παλια εκει γυρω!!)

33E7p2.png

Καλησπέρα πατριώτισσα Agorakia...

Είδες, στο καφέ εδώ είμαστε και πολυλογούδες και έχουμε και πλούσια θεματολογία. Απο αγορές ότι θέλεις ρώτησε μας!!!!!

Εμένα βασικά εκεί που νόμιζα ότι τα πήρα όλα με έπιασε ένα αγχος όταν πήρα τηλ στο μαιευτήριο και μου είπαν τι χρειάζεται... Οπότε έκανα ένα re-stocking...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α, τι καλά, κι εμείς Χαλάνδρι μένουμε! Δηλαδή, πριν ένα μήνα μετακομίσαμε, εγώ είμαι καινούρια, ο άνδρας μου, όμως, εδώ μεγάλωσε και τώρα είναι πολύ χαρούμενος, που επέστρεψε!

θα μπορουσαμε να χαμε συναντηθει βρε!! περασα κ γω, αλλα ημουν η μονη κοιλουμπιτσα εκεινη την ωρα.

κ γω με εξωσωματικη, μια ευτυχως, κ ηταν πολυ καλυτερα απ οτι φανταζομουν. επαιξε βεβαια ρολο κ ο γιατρος, το κεντρο..κ η επιτυχια βεβαιως βεβαιως!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...