Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κάθε φορά που κάνω κορτιζόνη, τις 2-3 πρώτες μέρες χτυπάω κάτι νούμερα... high score. Την προηγούμενη φορά έφτασα 158. Αλλά μετά πέφτει πάλι....

Πείτε μου τα νέα σας...

Ποια νέα? Αυπνία, ζέστη, βαρεμάρα, πλήξη, ανία, και μια από τα ίδια. Δεν ξέρω αν η nunu εχει καλύτερα νέα από εμένα. Εσύ ? Τι θα κάνεις σήμερα? Εγώ πάντως εδώ σπίτι. Που να πας με αυτή την ζέστη? Τώρα πάω να φάω κάτι γιατί ενιωσα μια πεινίτσα. Ούτε στην βέράντα δεν μπορούμε νακάτσουμε με αυτή την κολοζέστη. Θα σκάσουμε...........

Διαφημίσεις

Τίποτα ανησυχητικό δηλαδή?

Τα νέα μας.........μμμμμμμ......ύπνος, όνειρο δε θυμάμαι!!οι διακοπές συνεχίστηκαν πάντως!!

Α να έχω ένα νέο, με ξύπνησε ο μπαμπάς μου πρωϊ πρωϊ θα έρθει από το χωριό (Κιάτο) σήμερα και είπαμε τη Δευτέρα να κατέβουμε μαζί να κάνω κανένα μπάνιο!!!Γιούπιιιιιιιι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!nunu εισαι προκλητικη!! θα πας για μπανακι, ζηλευω τρελλα!!!

αλλα κ γω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θα παμε σε λιγο να παρουμε τα ψιλολογια για τα μπεμπε!!!πανες, αλλαξιερα, χτενουλες κτλ!:P

εχω μια χαρα λες κ φευγω διακοπες σε κανα κοντινο νησακι!!!

αντε ,φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!!!

33E7p2.png

Την τούρτα την έφαγα το μεσημέρι (και μικρό κομμάτι), το ζάχαρο μου ανέβηκε σήμερα το πρωί... Αλλά συνήθισα με αυτό το θέμα και δεν τρομάζω...

Θέλω Κιατό.... θέλω νησάκι.... όλα τα θέλω.....

Nufi, καλά ψώνια!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πολυ καλημερα σας!Τι κανετε?Ζεσταινεστε ε?Ευτυχως μεσα στο σπιτι αντεχεται καπως.

Ελα ρε twins γιατι παλι?Θα κανεις κι αλλες κορτιζονες η ηταν η τελευταια?

nunu σου βγηκε η χθεσινοβραδινη ψευδαισθηση.Θα το κανεις το μπανακι σου.

7:20 ξυπνησα γμτ.και ειχα βολευτει στο κρεβατι.

age.png

Διαφημίσεις

Εξαφανίστηκα εγώ για λίγο, μου κάναν ντου!!Ηρθε η πεθερά μου με κεφτεδάκια και γεμιστά!!χοχοχο!!

Το Σαββατο πάντα γλιτώνω το μαγείρεμα, έχει καθιερώσει γεμιστά που δεν κάθομαι να φτιάξω και μας φέρνει!τα κεφτεδάκια ήταν εξτρα μπόνους!!

Ήρθε και για τα ντουλάπια της κουζίνας που θα τα αλλάξουμε ένας μπάρμπας να μας πάρει μέτρα οπότε έτρεχα τελευταία στιγμή μάζευα τον αμάζευτο!!

Δε βλέπω καμία μέσα οπότε θα τα πούμε αργότερα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Απ' ότι βλέπω όλες ζεσταινόμαστε!! Εγώ βλέπω την θάλασσα και θέλω να βουτήξω!!! Όμως δεν πάω για δύο λόγους, 1ον δεν ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ και 2ον δεν θέλω να φοβήσω τους άλλους ανθρώπους που είναι στην παραλία!!! Θα φωνάξουν τα κανάλια και θα ανακοινώσουν ότι είδαν φάλαινα :) :) μάλιστα φάλαινα με ραγάδες :(

RKdwp3.png

Χαχαχαχαχα........

Κι εγω ζεσταινομαι πολυ.Αφησα τον μικρο στην μαμα μου για να ξεκουραστω λιγο αλλα δεν καταφερα να κοιμηθω το μεσημερι.Παρ ολο που ανοιξα το κλιματιστικο και δεν ειχα καουρες κομηθηκα ελαχιστα.....σχεδον 1 ωρα.....ειχα τον αβολευτο και σηκωθηκα και ιδρωμενη.Αυριο θελω να παω στη θαλασσα,οχι να κανω μπανιο αλλα για τον μικρο,να δροσιστει λιγο.....αλλα σκεφτομαι με τοση ζεστη μην παθουμε καμια θερμοπληξια οικογενειακως!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

nufi ψωνισες?

giota οντως θα κανει πολυ ζεστη.Μηπως θα επρεπε να το αποφυγεις η τουλαχιστον να πατε νωρις το πρωι η το απογευμα.Μην σας πιασει μεσημερι και υποφερεις.

Εμεις σημερα πηγαμε mall.Πηρα ενα παπακι ραδιοφωνο που επιπλεει και ειναι αδιαβροχο για το μπανιο!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Nα μαι κ γω!

τι εγινε καλε, σαν πολλες δε ξεσηκωθηκατε για μπανακι?

πηραμε λοπον πραγματουδια μικρα κ χαριτωμενα!! πηραμε αλλαξιερα, πανες διαφορες ποιοτητες, πιπιλες, σαλιαρες, κουδουνιστρες, ψαλιδακι για τα 20νυχακια μας, βουρτσα/χτενα γιατι μπορει να χουμε μαλλια,μπουρνουζοπετσετουλες, πανακια για μπανιο(διαβασα οτι τα σφουγγαρακια μαζευουν βακτηρια επειδη δε στεγνωνουν καλα..) κ σελτεδακια...

Αληθεια, σελτεδακια θελουμε κ για την αλλαξιερα? πηρα ενα ετσι, αλλα αφου ειναι αδιαβροχη ασκοπο δεν ειναι?

επισης μπανακι δε πηρα..δεν εχω ξεκαθαρισει πιο ειδος θα ναι βολικο..

witch οταν παραλαβεις τα στρωματακια, πες μου πως ειναι πλιζζζ

33E7p2.png

nufi μεγειες τα καινουρια πραγματακια!!!!!

Οσο για το μπανακι εγω εχω βολευτει πολυ ενα της fisher-price.Μας εξυπηρετησε πολυ μεχρι πριν 2 μηνες που κανει μπανιο ορθιος ο μικρος.Θα το βρω και θα στο βαλω να το δεις.Ειναι κ οικονομικο.

witch εννοειται πως αν παμε θα παμε νωρις......9 00 - 11 00...σαν τους συνταξιουχους....

Παντως κοριτσια ανυπομονω για τις διακοπες μας του χρονου (πρωτα ο Θεος) που θα ειμαστε με τα πιτσιρικια....τα διδυμακια μας θα ειναι ενος και θα ειναι μες στην τρελλα!!!!!

Απο βδομαδα θα φτιαξω τη βαλιτσουλα για το μαιευτηριο αφου παω και ψωνισω ομως καμια πυζαμουλα και κανενα εσωρουχο.....θα παρω και για τα διδυμακια φορμακια για να βγουμε απ το μαιευτηριο,αλλα θα τα παρω ιδια!!!!Και θα παρω και ενα του Τασου μολις ερθουμε σπιτι να τα βγαλω φωτογραφια ολα τα παιδακια μου μαζι!!!!!!!!!

Αληθεια με τι θα τα βγαλουμε απ το μαιευτηριο?Εγω εχω σκεφτει να τους φορεσω φανελλακι και απο πανω φορμακι αμανικο με κοντα ποδαρακια.Ελπιζω να μην τα καψει ο ηλιος απ το μαιευτηριο στο σπιτι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

nufi και βεβαια θα σου πω.Και καλα που μου το θυμισες γιατι σαν να αργησαν λιγο να τα φερουν.Σελτεδακια νομιζω οτι θα βαλεις και στη κουνια τους.Για ρωτα γιατι ετσι μου ειπαν.

giota τους εχω ηδη παρει στολη εξοδου!Μην με κοροιδευετε αλλα ειναι κανονικα ρουχαλακια.τζην φορεμα για την σουσουραδα και ασπρο παντελονακι με ενα μπλουζακι κοντομανικο για τον μαγκα.θελω να παρω και ψευτοπαπουτσακια αλλα ο αντρας μου με κοροιδευει!

age.png

Να παρεις !!!!!!!Οταν ντυνανε τον Τασο στο μαιευτηριο για να τον παρουμε εγω εβγαζα φωτογραφιες.....μοναδικες στιγμες.......να τους βαλεις κ παπουτσακια αγκαλιας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota μπανακι οντως πουρνο πουρνο με τα καπη...

αντε κ τουχρονου τα γλεντια τα τρελλα!!!!!!! μπα....παλι με τα καπη θα πηγαινουμε μου φαινεται.. αισχος! θ ανακαμψουμε ομως καποια στιγμη, δε μπορει!! τα νησια θα μας ξαναδουν κεφατες, στυλατες, κ με 2 παιδακια καινουργια να σουρνονται μαζι μας!!!!

witch ποσο χρονο παραδοσης σου ειπαν δηλαδη?

ρε, ξερω οτι χρειαζονται τα κρεβατακια σελτεδακια.. απ αυτα πηρα, για τα μικρα της αλλαξιερας δεν ημουν σιγουρη.. εμαθε κ τα σελτεδακια η αφεντια μου!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...