Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

που είσαι εσύ? τι κάνεις? πες μου νέα σου:P:p

Ειμαι σε αναμονη....! Θα πάω την Παρασκευή στο γιατρό για να μου δωσει οδηγίες!!! Η μια μπέμπα ειναι στο χαμηλό όριο της αναπτυξης και γι αυτο πρέπει να κάθομαι "στα αυγά μου", για να μεινουν οσο το δυνατο περισσότερο μεσα. Απο καναπε σε κρεβάτι λοιπόν, με πολύ προσοχή, για να μεγαλώσουνε τα κοριτσάκια μου!!!

Η εξεταση που θα κάνω την Παρασκευη (υπέρηχος), θα δειξει αν παίρνουνε βάρος. Διότι αν δεν παίρνουνε άλλο βάρος, θα πρέπει να γεννηθούν νωριτερα.

Καταλαβαίνεις σε τι αναμονη βρισκομαι.....:confused::confused::confused:

u1117860.png

Διαφημίσεις

Ειμαι σε αναμονη....! Θα πάω την Παρασκευή στο γιατρό για να μου δωσει οδηγίες!!! Η μια μπέμπα ειναι στο χαμηλό όριο της αναπτυξης και γι αυτο πρέπει να κάθομαι "στα αυγά μου", για να μεινουν οσο το δυνατο περισσότερο μεσα. Απο καναπε σε κρεβάτι λοιπόν, με πολύ προσοχή, για να μεγαλώσουνε τα κοριτσάκια μου!!!

Η εξεταση που θα κάνω την Παρασκευη (υπέρηχος), θα δειξει αν παίρνουνε βάρος. Διότι αν δεν παίρνουνε άλλο βάρος, θα πρέπει να γεννηθούν νωριτερα.

Καταλαβαίνεις σε τι αναμονη βρισκομαι.....:confused::confused::confused:

Υπομονή κοριτσάκι. Είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε. Μην ανησυχείς. Με το καλό εύχομαι. :D

Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα. Ευτυχως εκλεισα και τις 35 εβδομαδες, οπότε απομακρυνομαστε και απο την προωροτητα σιγα σιγα...:)

Ο γιατρός μού ειπε ότι και τώρα να γεννηθούν, δεν υπάρχει κανενα προβλημα!

Αυτα τα δικά μου!... Εσύ, τί κανεις?

u1117860.png

Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα. Ευτυχως εκλεισα και τις 35 εβδομαδες, οπότε απομακρυνομαστε και απο την προωροτητα σιγα σιγα...:)

Ο γιατρός μού ειπε ότι και τώρα να γεννηθούν, δεν υπάρχει κανενα προβλημα!

Αυτα τα δικά μου!... Εσύ, τί κανεις?

Είσαι ακόμη εδώ?:P

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πιτερπανούλα, τα νέα σου είναι πολύ ωραία.... αλλά πρόσεξε να κλωσήσεις άλλες 2 εβδομάδες ακόμα... Έχει και χάλια καιρό, οπότε δεν μπορείς να βγεις έξω, δεν έχει και αξιόλογα happenings, οπότε σπίτι και τσαγάκι!!!!

Εγώ πάλι το έχω ρίξει στο διάβασμα (δυστυχώς όχι διάβασμα για μωρά) και βαριέμαι πάρα πολύ!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr, ακόμα αναγούλες;;;;; Να σου πω, αυτό ίσως είναι καλύτερο από το δικό μου που παχαίνω σε κατακόρυφη γραμμή!

Τα μωράκια τα ακουσες καθόλου ή είναι ακόμα ησυχούλια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χαχα twins2010, αυτο ακριβώς κάνω! κλωσσάω με ευλάβια!!! :)

glorr, ακόμα εμετούς? λένε ότι μόλις "τα ακούσεις" τα μωρά, σταματάνε οι εμετοί. Ειχα κι εγω εμετούς αλλά κυρίως ναυτία, για εναμισι μηνα! Πακετο!

u1117860.png

Glorr, ακόμα αναγούλες;;;;; Να σου πω, αυτό ίσως είναι καλύτερο από το δικό μου που παχαίνω σε κατακόρυφη γραμμή!

Τα μωράκια τα ακουσες καθόλου ή είναι ακόμα ησυχούλια;

Μπα δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο , πίστεψέ με. Είναι τόσο ενοχλητικό.ΤΙ? Έχεις πάρει πολλά κιλά? Εγώ όχι. Κανένα. Αφού τα βγάζω όλα. Γκρρρρρ............ Ησυχούλια είναι μωρέ. Κατι μικρά έτσι χτυπηματάκια αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτά. Εσύ? Κλωτσιά κι άγιος ο Θεός?:D

χαχα twins2010, αυτο ακριβώς κάνω! κλωσσάω με ευλάβια!!! :)

glorr, ακόμα εμετούς? λένε ότι μόλις "τα ακούσεις" τα μωρά, σταματάνε οι εμετοί. Ειχα κι εγω εμετούς αλλά κυρίως ναυτία, για εναμισι μηνα! Πακετο!

Πακέτο δεν λες τίποτα. Το μόνο καλό είναι ότι δεν παίρνεις κιλά. Χα χα χα ....... Εσύ πότε τα άκουσες?:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...