Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η δική μου είναι πολύ πιο απλή... απλά μία εξωσωματική που πήγε πολύ καλά (δόξα το Θεώ) και όλοι λέγανε ότι είμαι εγκυος εκτός από εμένα που δεν το πίστευα. Το μόνο εκπληκτικό είναι ότι προ εγκυμοσύνης έπαιρνα κάτι φάρμακα και έκανα συνεχως εμετό. Άρα, έχασα και 6 κιλά παρακαλώ! Τουτέστιν.... λέω.... η εξωσωματική κάνει καλό στη σιλουέτα!!!!!!!!!!!!! Φαντάστείτε να κουβαλούσα το +6 και τώρα!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η nunu δροσιζεται και σε λιγο θα γινει και ντιρλα απο τα κοκτεηλ.Μην βουτηξεις γιατι θα πας πατο με τοσο αλκοολ!

Αντε ρε twins.Σε πειραξαν τα φαρμακα ε?Νομιζα οτι παχαινεις στην προσπαθεια οταν κανεις εξωσωματικη.

age.png

α) Μία μερίδα καρπούζι: 250 γρ καθαρισμένο. Δεν είναι πολλές οι θερμίδες, αλλά έχει υψηλό γλυκαιμικό φορτίο

β) εξαρτάται τι εννοούμε με τη λέξη σουβλάκι. Αν εννοούμε ένα σκέτο καλαμάκι, φυσικά και είναι εξαιρετικά διαιτητικό (180 το χοιρινό). Αν όμως είναι πιτούλα με όλα τα κομφόρ μιλάμε για άνω των 300 θερμίδων έκαστο. Και εξαρτάται από τα παρελκόμενα φυσικά...

Ποιό είναι το καλύτερο σουβλάτζίδικο όμως... δίλημμα....:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ witch τα σουβλάκια τα χτυπάω! Τώρα για αλκοολ όχι. Μόνο μπύρα μου έχει επιτρέψει που όποτε βρώ ευκαιρία πίνω λίγη!!

Σήμερα συνδέσαμε το καινούργιο ψυγείο και που και που κάνει κάτι περίεργους ήχους!! ένα βζιν βζιν.. Μήπως δεν έκανα κάτι καλα?? Αλλά ο υδραυλικός έκανε τις ενώσεις! Εμέις βάλαμε μόνο την πρίζα!!

Τοσο πολυ το σουβλακακι ε?Με αλαδωτη πιτουλα και σκετο κρεατακι μεσα γινεται τιποτα?

Το καλυτερο σουβλακι που εχω φαει ειναι στη Πετρουπολη στο σουβλατζιδικο Αραχωβα.Σαν το παλιο καλο σουβλακι που ολοι θυμομαστε με το παραθυρακι εκει που τα φτιαχνουν.Πιτα αλαδωτη ξηροψημενη στα καρβουνα και το απ ολα ειναι ντοματα τζατζικι.Δεν εχει delivery γιατι προφανως δεν προλαβαινει,δεν εχει κοτομπεηκον και τετοια και περιμενεις στη σειρα.

Σας καλω ολες για σουβλακοσυναντηση απο Νοεμβρη!

age.png

Εχω μια απορία πριν κοιμηθώ.. Κάθε 13 αλλάζω μήνα. Δηλαδή 13/6 γίνομαι ακριβώς 6 μηνών ή μπαινω στον 7ο? ή λέω το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο??

Γιατί με τα γεννέθλια λέω 31 δε λέω στα 32..

Διαφημίσεις

Εμένα μια χαρά διαιτητικό μου ακούγεται!!

όσο για το ψυγείο αν συνεχίσει και αυριο να κάνει ήχους πάρε το κατάστημα τηλέφωνο. Τα καινούργια θα πρέπει να είναι και αθόρυβα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εχω μια απορία πριν κοιμηθώ.. Κάθε 13 αλλάζω μήνα. Δηλαδή 13/6 γίνομαι ακριβώς 6 μηνών ή μπαινω στον 7ο? ή λέω το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο??

Γιατί με τα γεννέθλια λέω 31 δε λέω στα 32..

Α εγώ αλλάζω 12 κάθε μήνα. Αύριο δηλαδή κλείνω τον 7ο και μπαίνω στον 8ο. Εσύ κλείνεις προφανώς τον 6ο και μπαίνεις στον 7ο.

Εγώ witch τα σουβλάκια τα χτυπάω! Τώρα για αλκοολ όχι. Μόνο μπύρα μου έχει επιτρέψει που όποτε βρώ ευκαιρία πίνω λίγη!!

Σήμερα συνδέσαμε το καινούργιο ψυγείο και που και που κάνει κάτι περίεργους ήχους!! ένα βζιν βζιν.. Μήπως δεν έκανα κάτι καλα?? Αλλά ο υδραυλικός έκανε τις ενώσεις! Εμέις βάλαμε μόνο την πρίζα!!

Ευτυχως δεν επινα απο πριν ουτε αλκοολ ουτε καφε και δεν μου λειπουν.

Το ψυγειο σου μηπως απλα λειτουργει και προσπαθει να πιασει θερμοκρασια?Εκτος αν ειναι απο αυτα που βγαζουν νερο και παγακια οποτε ειναι νορμαλ.

age.png

Τοσο πολυ το σουβλακακι ε?Με αλαδωτη πιτουλα και

Σας καλω ολες για σουβλακοσυναντηση απο Νοεμβρη!

Εγώ είμαι μέσα για φαϊ πάντως. Και παγωμένες βαελίσιες μπύρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...