Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγώ κορίτσια αργώ να γράχω γιατί όλη την ώρα επισκέπτομαι την κουζίνα για παγωμένο νεράκι!!!! Θα λιώσω σαν παγωτό!!!!!:P

Η αλήθεια είναι ότι όταν συμβαίνει η εγκυμοσύνη, όπως και να είναι πραγματικά δεν το πιστεύεις!!!! Όταν είχα πάρει τα αποτελέσματα της χοριακής έλεγα ότι είναι λάθος!!! Και όλοι λεγανε μπράβο και εγώ δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος... ίσως λόγω του ότι δεν είχα και συμπτώματα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αρχίσαμε πάλι με τα φαγητά!!ρε τι έχουμε πάθει, ότι απαγορεύεται σκεφτόμαστε!!!εγώ είπα ότι θα πάω για ύπνο και ακόμα εδώ είμαι. Αλλά πως θα κοιμηθούμε? δεν έχω ανεμιστήρα, είναι στο πατάρι την τρελάρα μου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω Joy:

Καρπούζι: 70 θερμίδες η μερίδα (ΑΝ έφαγες μιά μερίδα)

Ηλιόσποροι: 303 θερμίδες (σακουλάκι 100 γρ.)

Παγωτό (κρέμα, το πιο απλό): 240 θερμίδες

για να μην προσθέσω το κοκ πριν....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ βρε κοριτσια με τα σουβλακια κ τα φαγητα..........Πάω να πιω το γαλατάκι μου με το μέλι και τα κουάκερ και μια χαρουλα. Αντε να μην παρασερνόμαστε βραδιατικα.Χαλαρα.Πω πω από βδομάδα που θα χτυπήσει 38 πως θα κοιμόμαστεκαι γενικά πως θα κινούμαστε? Κινητές βόμβες έτοιμες να σκάσουμε θα είμαστε............:tongue:

Διαφημίσεις

Δεν έχω εμπειρία απο εξωσωματική, αλλά είχα την κουμπάρα μου που μου τα έχει πει όλα αναλυτικά! Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι εύκολη διαδικασία, όχι όμως οτι είναι και κακό! Θέλει επιμονή και υπομονή. Αλλά και οι υπόλοιπες δεν νομίζω να μείναμε με την πρώτη! Εγώ πάντως ντρεπομουν να πηγαίνω στη μικροβιολόγο και να εισπράτω τα ακυρα! Αφού την τελαυταία φορά λέω θα πάρω τεστ φαρμακείου! Και μάλιστα δε πίστευα πως είχα μείνει και ζήτησα και το διπλό για να έχω..

Μάλιστα όλες τις προηγούμενες φορές ήμουν σίγουρη οτι έμεινα και πρόσεχα και έκανα..Και τελικά έμεινα έγκυος τα Χριστούγεννα και 2 του μήνα φύγαμε Λονδίνο, έφαγα το κρύο της αρκούδας, έπινα μπύρες και ποτά, και αποκλειστήκαμε με τα χίονια 2 μέρες αεροδρόμιο και κοιμήθηκα στα πατώματα!! Και αυτά κάναν την δουλειά τους μέσα!

Καρπούζι έφαγα σίγουρα 3πλή μερίδα!! όσο για το παγωτό ήταν μόκα το αγαπημένο μου. Το απόγευμα είχα φάει καιμάκι εκτός του κοκ..Καλά οι ηλιόσποροι μια σταλιά πραγματάκια τόσεςς θερμίδεσ?? Πήρα ανάλατους όμως. Και αν δεν είχε περάσει η ώρα θα έπερνα και κανά σουβλάκι!!

Στην αρχή δεν είχα τόση όρεξη. Είχε κοπεί. Τώρα έχω επιστρέψει στα κανονικά μου!

Ξέρετε τι λιγουρέυτηκα?? Μου τρέξαν τα σάλια??

Διαφήμησε mojito..με τριμμενο πάγο.. Μονορούφι θα το έπινα!

Διαφημίσεις

Ειδες joy,αν ειναι να συμβει,δεν καταλαβαινει τιποτα!Εγω πριν το μαθω πηγα με το ποδηλατο Μενιδι-Πετρουπολη και γυρισα, Νοεμβρη μηνα.Δεν πηγαινα ομως μικροβιολογο.Επαιρνα το τεστ και το εκανα κρυφα γιατι το επαιζα ανετη και καθολου αγχωμενη.Για να καταλαβεις εμαθα οτι ειμαι εγκυος στη 1 μερα καθυστερηση!

age.png

Και εγώ θα ήθελα ένα μοχιτο... αν και μία μαργαρίτα φράουλα επίσης δεν θα με χάλαγε:P:p:p:p

Αλήθεια, επιτρέπεται γενικά η κατανάλωση αλκοολ τώρα στο γ' τρίμηνο;

Η ιστορία σου Joy είναι επίσης καταπληκτική... βασικά όλες όσες διάβασα απόψε ήταν εξίσου καταπληκτικές και υπέροχες!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι είμαστε όλες υπέροχες!!

Εγώ λέω λοιπόν να τρέξουμε λίγο το χρόνο στο επόμενο καλοκαίρι......

Είμαστε σε νησί, σε ξενοδοχείο με πισίνα, τα μπεμπέ τα έχουμε αφήσει στους μπαμπάδες και εμείς πίνουμε τα κοκτεϊλ μας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...