Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πω πω glorr σας θαυμαζω οσες κανατε εξωσωματικη.Πρεπει να ειναι απιστευτα ψυχοφθορο μεχρι να ακουσεις τα καλα νεα.

Αστο καλυτερα ...........και να ηταν μονο αυτο..........Εγώ ειχα και κάτι επιπλοκες (υπερδιέγερση ωοθηκών) κι έφαγα και ένα μηνάκι στο νοσοκομείο στην αρχή της εγκυμοσύνης όπου ακόμη δεν ξέερεις πως θα πάνε τα πράγματα. Ναι μεν πέτυχε αλλά θα συνεχίσει κανονικά η εγκυμοσύνη? το ένα μωρό, και τα δύο? αστα σου λέω. Αγωνία, άγχος,πόνος, ταλαιπωρία, απελπισία.......τι να σου πρωτοπω. Ο οργανισμός μου συνήλθε καπως αφού έκλεισα τον πέμπτο και μετά. :rolleyes:

Αχ βρε glorr, σε θυμάμαι στην αρχή... όλο αγχος... αλλά είδες που όλα πάνε καλά;;;:P:p:p

Τώρα να πω τον πόνο μου σχετικά με την εξωσωματική ή θα με γιουχάρετε όλες; Λοιπόν, θα ήθελα κάποιος να έκανε μία μήνυση σε όλες τις χολιγουντιανές ταινίες που παρουσιάζουν την διαδικασία σαν κάτι το κακό ή το κολασμένο (κάτι ταινείες του τύπου "το σπέρμα του κακού") και φοβίζουν όλους τους ανθρώπους ότι πρόκειται για κάτι το μεμτο!!!! Αίσχος!!!!! Δηλαδή όσο το σκέφτομαι, και όσο βλέπω τέτοιες ταινίες στην τηλεόραση απορώ με τις χαζομάρες μερικών ανθρώπων!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η επιμονή όμως κέρδισε!! και τώρα θα τα ξεχάσεις όλα αυτά, πάνε!!!! Πάντως έχω την εντύπωση ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όποτε θέλουν τα μωρά έρχονται. Δε μπορείς να τα προγραμματίσεις.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αστο καλυτερα ...........και να ηταν μονο αυτο..........Εγώ ειχα και κάτι επιπλοκες (υπερδιέγερση ωοθηκών) κι έφαγα και ένα μηνάκι στο νοσοκομείο στην αρχή της εγκυμοσύνης όπου ακόμη δεν ξέερεις πως θα πάνε τα πράγματα. Ναι μεν πέτυχε αλλά θα συνεχίσει κανονικά η εγκυμοσύνη? το ένα μωρό, και τα δύο? αστα σου λέω. Αγωνία, άγχος,πόνος, ταλαιπωρία, απελπισία.......τι να σου πρωτοπω. Ο οργανισμός μου συνήλθε καπως αφού έκλεισα τον πέμπτο και μετά. :rolleyes:

Ολοκληρο μηνα στο νοσοκομειο?!Κοιτα, αν σε παρηγορει ολες αυτες τις ανησυχιες και τη ασχημη σκεψη το ενα,και τα δυο θα τις ειχες ετσι κι αλλιως.Αλλα εννοειται οτι εχεις κι αλλες ανησυχιες στη δικη σας περιπτωση.

Εχοντας στο ιστορικο 2 φορες ενδομητριωση κι εγω ειχα τρελο αγχος μεχρι να ερθει η ιστορικη στιγμη του θετικου στο τεστ.Προσπαθουσαμε μολις 2 1/2 μηνες και μου φαινοταν αιωνιοτητα.Γι αυτο φανταζομαι την αγωνια σας, την προσμονη και τη ψυχολογια σας.

age.png

Ολοκληρο μηνα στο νοσοκομειο?!Κοιτα, αν σε παρηγορει ολες αυτες τις ανησυχιες και τη ασχημη σκεψη το ενα,και τα δυο θα τις ειχες ετσι κι αλλιως.Αλλα εννοειται οτι εχεις κι αλλες ανησυχιες στη δικη σας περιπτωση.

Εχοντας στο ιστορικο 2 φορες ενδομητριωση κι εγω ειχα τρελο αγχος μεχρι να ερθει η ιστορικη στιγμη του θετικου στο τεστ.Προσπαθουσαμε μολις 2 1/2 μηνες και μου φαινοταν αιωνιοτητα.Γι αυτο φανταζομαι την αγωνια σας, την προσμονη και τη ψυχολογια σας.

κ εγω μια απο τα ιδια. Ενδομητριωση, πολυκυστικες.........και 5 χρονια προσπαθειων..........τελος παντων......τα αφηνω πισω.......δεν γινεται κ αλλιως κ δεν εχει κ νοημα . Απλα δεν μπορεις κ να τα ξεχασεις τελειως. Σημασια τωρα εχει το καλο των μπεμπε κ το δικο μας φυσικα για να ειναι κ αυτα καλα......................

Διαφημίσεις

Ενα ντοκιμαντερ με τις δικες σας ιστοριες επρεπε να γυρισουν να παιρνει ο κοσμος κουραγιο.Οντως δεν ξεχνιουνται αλλα γλυκαινουν με τον καιρο εχοντας τα παιδακια σας αγκαλια.

age.png

Βρε κορίτσια πάλι για φαγητά διάβαζα που λέτε...μην το κάνετε αυτό γιατί πεινάω συνέχεια!!!

όσο για το άλλο θέμα κι εγώ μετά από 2 χρόνια προσπαθειών (πρόβλημα πολυκυστικών επίσης)και μετά από μια αποτυχή εξέλιξη εγκυμοσύνης στα πρώτα στάδια, με την πρώτη σπερματέγχυση έπιασα τα ζουζουνάκια μου!!! Ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία γι' αυτό!!!!

RKdwp3.png

Ναι βρε κορίτσια τι΄ζέστη είναι αυτή? Πως θα την παλαίψουμε την κατάσταση? εγώ με τα εσώρουχα κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι. Έλεος δηλαδή...και πάλι μούσκεμα.......Γκρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Να μαι και γω!

Από το πρωί έχω μια ενόχληση στα δεξιά..κάτι κάνει η μπέμπα μας εκεί! Εφαγα καρπουζάκι..μετά ηλιόσπορους και μετά δεν αντεξα έφαγα και παγωτό.

Ολο τρώω η αρκούδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...