Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorr, το να γεννήσουμε την ίδια μέρα είναι πάρα πολύ πιθανό!!!! Εκτός αν έχουμε κανένα απρόοπτο έχω ήδη σκεφτεί πιθανές ημερομηνίες...

Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάω την προηγούμενη μέρα στο νοσοκομείο και το πρωί θα γεννήσουμε. Αλλά μέχρι τότε αναμονή για να δούμε και την ανάπτυξή μας.

Οπότε λοιπόν το κόβω ότι θα πάμε στο μαιευτήριο Δευτέρα βράδυ και θα γεννήσουμε Τρίτη... και οι διαθέσιμες Τρίτες είναι 13/7 (Τρίτη και δεκατρείς) και 20/7..... Δε νομίζω να τα καταφέρουμε μέχρι τις 27/7, αν και ποτέ δεν ξέρεις!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Glorr, το να γεννήσουμε την ίδια μέρα είναι πάρα πολύ πιθανό!!!! Εκτός αν έχουμε κανένα απρόοπτο έχω ήδη σκεφτεί πιθανές ημερομηνίες...

Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάω την προηγούμενη μέρα στο νοσοκομείο και το πρωί θα γεννήσουμε. Αλλά μέχρι τότε αναμονή για να δούμε και την ανάπτυξή μας.

Οπότε λοιπόν το κόβω ότι θα πάμε στο μαιευτήριο Δευτέρα βράδυ και θα γεννήσουμε Τρίτη... και οι διαθέσιμες Τρίτες είναι 13/7 (Τρίτη και δεκατρείς) και 20/7..... Δε νομίζω να τα καταφέρουμε μέχρι τις 27/7, αν και ποτέ δεν ξέρεις!!!!

Να σου πω την αληθεια μου αυτη την κουβεντα εχω τις τελευταιες μερες. Μου εχει κολλησει οτι θα γεννησω στις 20 (του Προφητη Ηλία). Δεν ξερω γιατι. Και τωρα μου το λες κ εσυ.Τυχαίο? Δε νομιζω.............Κ εγω για παραπανω δεν μας κοβω. Εκτος απροοπτου παντα οπως λες κ εσυ............

Ωραία ημερομηνία είναι... φαντάσου, θα καταρρίψουμε και όλα τα αστρολογικά δεδομένα, αφού θα υπάρχουν 4 παιδιά με τον ίδιο αστρολογικό χάρτη και εντελώς διαφορετικες προσωπικότητες!!!!

Τώρα... τι γνώμη έχεις για το Τρίτη και 13; Είναι λίγο τρομακτικό; Αν και η εμβρυομεταφορά μας ήταν Παρασκευή και 13 και μας πήγε σούπερ-καλα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ωραία ημερομηνία είναι... φαντάσου, θα καταρρίψουμε και όλα τα αστρολογικά δεδομένα, αφού θα υπάρχουν 4 παιδιά με τον ίδιο αστρολογικό χάρτη και εντελώς διαφορετικες προσωπικότητες!!!!

Τώρα... τι γνώμη έχεις για το Τρίτη και 13; Είναι λίγο τρομακτικό; Αν και η εμβρυομεταφορά μας ήταν Παρασκευή και 13 και μας πήγε σούπερ-καλα....

Τρομακτικο? Αντε βρε. Σιγα. Εμενα ηταν Πεμπτη 19/11. Ουτε μια ολοκληρη εβδομαδα διαφορα δεν εχουμε στην εμβρυομεταφορα μας. Χαχαχαχαχα...............Αντε να δουμε στη γεννα. Και ειμαστε κ αμφιβολου ζωδιου. Καρκινακια η Λιονταρακια? Θα δειξει..............

Διαφημίσεις

Μάλλον για καρκινάκια τα κόβω. Τι θα κάνουμε με τόσα καβούρια στο σπίτι δεν ξέρω...

Nunu, θα σου λέγαμε να έρθεις να μας δεις στο μαιευτήριο, αλλά αν σε δούν με την κοιλιά θα σε βάλουν και εσένα απευθείας μέσα!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας!Ποδοσφαιρο με αυτες τις καραμουζες δεν παλευεται!Ο δικος μου εχει κατεβει στον αδερφο μου και καλα να του πει κατι.Για να καπνισει κατεβηκε ο στερημενος.

Μια χαρα ειναι η Τριτη και 13!Θα το λενε και θα γελανε!

Εγω θα ηθελα να ειναι Σαββατο!Το ειπαμε στο γιατρο-θειο και μας κοροιδευε!

Βρε κοριτσια γιατι λιγουρευστε το σουβλακι και δεν το τρωτε?Δεν κανει καθολου?

age.png

Βρε κοριτσια γιατι λιγουρευστε το σουβλακι και δεν το τρωτε?Δεν κανει καθολου?

Εξαρτάται για ποιό σουβλάκι μιλάς.... αν είναι διπλή πιτούλα με φουλ έξτρα και πατάτες, μάλλον δεν κάνει...

Σάββατο μου φαίνεται ότι είναι λίγο απίθανο πάντως αν πρόκειται για προγραμματισμένο τοκετό... Weekdays only!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αααα δεν μου τα πανε αυτα!με μαμα και μπαμπα σαββατογεννημενους και με μαμα γνωστη ως witch δικαουνται να γεννηθουν Σαββατο.Θα κανω ο,τι μαγικο μπορω :tongue:

Γιατι δεν κανει το σουβλακι?Απο θεμα θερμιδων η για κατι αλλο?(κολλησα μ αυτο εγω!)

age.png

Οποια μερα και να ειναι καλα θα ειναι. Πιστεψτε με. Μπροστα σε αυτο που θα αντικρισουμε............... Εμενα παντως δεν με νοιαζει...........αρκει να ελθει αυτη η μερα κ να πανε κ ολα καλα ...............

Διαφημίσεις

Μάλλον για τις θερμίδες θα εννοούν, αλλά εσύ witch πρέπει να κάνει ένα μαγικό να εξαφανίσεις τις θερμίδες από όλα τα ωραία φαγητά και γλυκά!!

Εγώ έχω άλλη απορία. Εμβρυομεταφορά!!! καινούργια λέξη, άγνωστη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μάλλον για τις θερμίδες θα εννοούν, αλλά εσύ witch πρέπει να κάνει ένα μαγικό να εξαφανίσεις τις θερμίδες από όλα τα ωραία φαγητά και γλυκά!!

Εγώ έχω άλλη απορία. Εμβρυομεταφορά!!! καινούργια λέξη, άγνωστη.

Δεν ακολουθησες την ιδια διαδικασια nunu? εννοω εξωσωματικη......γιατι εγω τουλαχιστον σε αυτο το κλαμπ ανηκω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...