Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ωραία twins, πετυχημένη λοιπόν η συνταγή της τούρτας και μου ανοιξες την όρεξη και τώρα θα ήθελα μία παστούλα :rolleyes: !! Έπρεπε να κρατήσεις κανένα κομμάτι και για εμάς, οπότε η διαμαρτυρία συνεχιζεται!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εννοείται ότι θα μας κεράσεις twins, τι έτσι θα την βγάλεις νομίζεις? Λανθάνεις!!!!!!!!!! Είδες που στο έλεγα ότι θα έχει επιτυχία? Άντε και ανησυχούσες άδικα. Μια χαρούλα. Όσο για τις γιορτές και τα γενέθλια μια χαρά σε κόβω. 2 σε ένα και γιορτή και γενέθλια. Τέλεια..........

Λες όμως να θυμώσουν που θα γιορτάζουν όλη την ώρα μαζι; Αυτό δεν το σκέφτηκα....

Την κόρη θα τη φωνάζεις Μαρία, Ιωάννα, Μαριάννα ή Μαριωάννα;[/quote

Όχι μωρέ. Γιατί να θυμώσουν? Θα είναι καλά παιδάκια.

Τίποτα από αυτά. Κανονικό, όλο. Ιωάννα - Μαρία. Έτσι λέω. Θα δούμε. Δεν θέλω να το κόψω. :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Προχωρημένη η κατάσταση βλέπω!!τη διαδήλωση δεν τη γλιτώνουμε!!!

Τέλοσπαντων, επέστρεψα και εγώ, έφαγα ελαφρώς αλλά θα ήθελα κάτι βαρύ!!χεχ!Καμιά ταινιούλα σήμερα έχει άραγε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σήμερα έχει στην τηλεόραση το (θου κύριε) την ερωμένη όλων των αντρών που λέγεται ΜΠΑΛΑ.

Αποχαιρετήστε λοιπόν τους καλούς σας, γιατί θα τους ξαναδείτε σε΄ένα μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Προχωρημένη η κατάσταση βλέπω!!τη διαδήλωση δεν τη γλιτώνουμε!!!

Τέλοσπαντων, επέστρεψα και εγώ, έφαγα ελαφρώς αλλά θα ήθελα κάτι βαρύ!!χεχ!Καμιά ταινιούλα σήμερα έχει άραγε??

Τι βαρύ δηλαδή θα ήθελες? Καμιά πίτσα ας πούμε, κανένα σουβλάκι? Πω πω ωραία θα ήταν. Αλλά να το τρώγαμε και να το ευχαριστιόμασταν. Μαζί με μια παγωμένη Coca Cola και μετά ένα γλυκάκι από πάνω. Αλλά που να τα φας και να τα πιεις όλα αυτά τώρα με αυτό το βάρος που έχουμε? Και με αυτή την ζέστη? Θα σκάσουμε. Σε ενάμιση μήνα όμως...............Δεν το συζητώ. Θα το κάνω σίγουρα. Ε Twins? Συμφωνείς?

Το τικεράκι μου δεν βγάζει σωστά τις εβδομάδες. Ενώ είμαι 31w+ 1 δείχνει παραπάνω 4 μέρες. Δεν πειράζει . Κάτι δεν έκανα σωστά. Χι χι χι ...........

Ρε παιδιά με έχει πιάσει ένα άγχος , μια ανησυχία, ένα κατιτίς.........όσο περνάει ο καιρός.........αρχίζω και φοβάμαι να μένω και πολύ μόνη μου. Ξέρετε τώρα. Μη σπάσει κανένα νερό, μην έλθουν τίποτα πόνοι..... Φυσιολογικό ή είμαι υπερβολική?:confused::|

Διαφημίσεις

Νωρίς είναι λίγο βρε παιδί μου, αλλά και να σπάσουν τα νερά, και πόνοι να σου έρθουν έχεις άπλετο χρόνο να επιστρέψει ο συζυγος σου και να πάτε στο μαιευτήριο. Και ξύρισμα ρίχνεις!!χεχ!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Λοιπόν... προμηθεύτηκα κοκα κόλα λάιτ, σαλατούλες σε πακέτο (για να τις τρώμε σαν τσιπς) και γιαούρτι 2%. Α, και υπάρχει και ρυζογαλάκι φυσικά!

Ποιά θέλει;;;;;;;;

Glorr, και εγώ φοβάμαι να μένω μόνη μου... είναι φυσιολογικό. Απο την άλλη, μετά θα νοσταλγήσουμε αυτές τις λίγες προσωπικές στιγμές...

Nunu, για γύρνα λίγο το κοντρόλ στη ΝΕΤ να δεις την καταστροφή μας!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!

έλεος!! εμένα μου έκανε ανακοίνωση για αύριο επειδή ξέρει την αντιπάθεια που τρέφω...μάλλον εννοούσε ότι αύριο παίζει η Ελλάδα, το ότι έχει και σήμερα το παρέλειψε. Τώρα είναι στον αδερφό του και τον βοηθάει σε κάτι δουλειές.............και καλά!!:confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κορίτσια δεν πιστεύω να κάθεστε να βλέπετε ποδόσφαιρο? Με απογοητεύετε...............

Τι σαλατούλες πήρες βρε Twins? Α με καταλαβαίνεις δηλαδή. Δεν είμαι η μόνη στο κλαμπ. Φαντάζεσαι να γεννήσουμε την ίδια μέρα?

Είδες... τον βοηθάει να πατήσουν το κουμπάκι του τηλεκοντρολ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α... είδα πάλι ντοκυμαντέρ που είχε και δίδυμα σήμερα στο Μακεδονία TV ... κορίτσια δεν τα κυνηγάω, αυτά πέφτουν μπροστά μου... Γλύκα ήταν... Χαζούλικα......:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...