Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βικτωρία και Φίλιππος.

Εσένα είναι Κωνσταντίνος και Ιωάννα- Μαρία αν θυμάμαι καλα;

Αχ πολυ ωραιααααααα!!!!!!!!! Ναι καλα θυμασαι......

Αληθεια η Βικτωρια ποτε γιορταζει?:D

κοριτσακι μου γλυκο 33+6 μμμμ σε 3 μερες γεννησα:mrgreen:

Γειααααααα................καλα εσυ (μαλλον τα μπεμπε σου) παραβιαστηκαν!!!!!!!!!!!Ανυπομονουσαν να σε δουν μαλλον!!!!!!!!!!!!! Και το καταφεραν!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Ηθελαν να δουν την κουκλα μανα τους βρε!!χαχαχαχα

jasmini μου ουτε να αγχωθεις.Δεν ειναι τιποτα απολυτως.Το σοκ επιτρεπεται μολις δεις τα μωρα.Απαγορευεται ο φοβος!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ ανυπομονώ πραγματικά. Νιώθω έτοιμη, αν εξαιρέσεις μια γενική που πρέπει να γίνει στο σπίτι, κάτι κουβερτούλες αγκαλιάς που έχω παραγγείλει και περιμένω να έρθουν..

Οι σκέψεις μου είναι μόλις έρθει η ώρα να προλάβω να κάνω ένα μπάνιο, ένα ξύρισμα :tongue: εεε...αυτά κυρίως!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κουβερτούλες όταν λέω καλέ, εννοώ καλοκαιρινές!!!

Glorr μου είπε αν με πιάσουν πόνοι ή σπάσουν νερά κτλ πριν τις 3/7 να πάω, αλλιώς θα με βάλει τότε προγραμματισμένα! Βέβαια το ξύρισμα (όσο και ότι βλέπω) είναι συχνή μου συνήθεια, αλλά να πάω λίγο πιο περιποιημένη!! ;) ;)

RKdwp3.png

Καλησπέρα! Με το ξύρισμα έχω ένα θέμα και γώ!! Δε φτάνω! Παλέυω με ένα καθρέφτη. Τα πόδια τα έκανε η μαμά μου την τελευταια φορά που πήγα στο γιατρό.

Μόλις έφαγα ένα παγωτο αλλά λιγουρεύομαι και ένα κωκ που μου φέρανε~!

Εγώ ούτε καθρέφτη δεν χρησιμοποιώ, είναι μικρή η ντουζιέρα και δεν μας χωράει όλους και εμένα και την κοιλιά μου και τον καθρέφτη :oops: οπότε τυφλό σύστημα και ότι βγει!!

RKdwp3.png

Κοριτσίνια (όπως λέμε κριτσίνια:P:p:p), συγγνώμη που θα σας δυσαρεστήσω, αλλά η τούρτα φαγώθηκε επιτυχώς και δεν έχει μείνει τίποτα!!!!!!

Για όσες την κάνετε, προτείνω να βάλετε λίγο παραπάνω γιαουρτάκι για να γίνει πιο ζουμερή. Κατά τα άλλα ήταν τέλεια (και χωρίς ζαχαροτύψεις)!!!!!! Και πιο υγιεινά από το κωκ joy:tongue:!!!!!

Η Βικ θα γιορτάζει στις 11/11 και ο Φιλ στις 14/11, οπότε όχι μόνο θα κάνουμε μιά φορά το χρόνο γιορτή, αλλά και μία γεννέθλια!!!!!:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...