Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βασικά επείδη την παρακολουθώ ως τεμπελχανείο που είμαι τον τελευταίο καιρό η διάρκεια είναι 3 εβδομάδες της παραμονής της νταντάς αλλά γενικότερα βλέπεις όντως βελτίωση από τις πρώτες μέρες. Και αυτό που τους δείχνει είναι βασικά βήματα πειθαρχίας και το να περνάνε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά. Ακόμα και με ένα διχρονο πρέπει να κάνεις κουβέντα, να του εξηγείς.

Οι άλλες εκπομπές τύπου σπίτια, ξενοδοχεία κλπ μάλλον είναι κατασκευές όχι και τόσο καλές.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι μπραβο twins.Με τετοιο μποι πρεπει να επιβαλλεσαι!RESPECT.

Δεν πιστευω καμια τετοια εκπομπη που τα φτιαχνουν ολα σε λιγες μερες.Συμβουλες και τεχνικες μπορεις να δειξεις αλλα δεν προλαβαινεις να τα διορθωσεις.

age.png

Ναι witch πιστεύω πως έχεις δίκιο, είναι κάποιο λάθος στη διαπαιδαγώγηση αλλά επειδή κανείς δε γεννήθηκε να ξέρει ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες έρχονται και τα δικά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω δεν ειμαι υπερ των δηλωσεων γιατι ποτε δεν ξερεις αλλα θελω να πιστευω οτι θα το προσπαθησουμε.Λαθη θα κανουμε αλλα θα προερχονται απο προσπαθεια και πειραματα (ειδικα για εμας που δεν εχουμε προηγουμενη εμπειρια) και οχι απο αδιαφορια.

Ασε που ακουω συνεχεια λογω δουλειας : να δω τι θα κανεις με τα δικα σου παιδια τωρα.

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τα παιδιά των εκπαιδευτικών λένε ότι είναι τα χειρότερα και τα πιο κακομαθημένα :D. Δεν ξέρω γιατί το λένε, αλλά τα δικά μας θα είναι τα καλυτερα!!!!!!!

Συμφωνω κ επαυξανωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακους εκει? τα πιο κακομαθημενα? Κακες φημες twins μου!!!!! Εσυ δεν θα φας?:confused:

Περιμένουμε τον παππού (τον πατέρα μου) δηλαδή που αργεί!!!!

Εντάξει τσίμπισα ένα παξιμαδάκι και δεν πεινάω, αλλά έχω την αγωνία μου για την τούρτα!!!!!

Αντε καλως να τον δεχτεις κ να ειναι χιλιοχρονος!!!!! Να υποθεσω θα βγει το ενα μπεμπεδακι σε αυτον? Οσο για την τουρτα μην ανησυχεις. Τελεια θα ναι. Αφου εισαι χρυσοχερα βρε..........Ειδες compliment? ;);)

Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι πάντα ευγενική και γλυκιά, αλλά επιφυλάσσομαι για το αποτέλεσμα...

Ο υιός μου θα πάρει το όνομα του πεθερού... υπέκυψα βλέπεις. Η κόρη όμως της μαμάς μου!!!:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σε ευχαριστώ πολύ, είσαι πάντα ευγενική και γλυκιά, αλλά επιφυλάσσομαι για το αποτέλεσμα...

Ο υιός μου θα πάρει το όνομα του πεθερού... υπέκυψα βλέπεις. Η κόρη όμως της μαμάς μου!!!:D

Αχ αυτα θα μας φανε ρε γαμωτο. Και τα ονοματα ειναι..................:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...