Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μμμμμμμμμμμμμ ωραιο φαγακι.... τρως κανονικα? εννοω σε ποσοτητα. Γιατι εγω δεν μπορω. Φουσκωνω πολυ.

Jasminoula μια χαρα εισαι βρε. Σχεδον γεννας. Πολυ καλα τα κιλακια σου. Μπραβο. Πως εισαι?

Διαφημίσεις

Σε ποσότητα ναι δε με ενοχλεί κάτι απλά για μένα τα μπιφτέκια τα έχω κάνει στη σχάρα και πατατούλες με μπρόκολο στον ατμό ενώ για το συζυγο στη γάστρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να με ενοχλήσει η ποσότητα και να μειώσω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σε ποσότητα ναι δε με ενοχλεί κάτι απλά για μένα τα μπιφτέκια τα έχω κάνει στη σχάρα και πατατούλες με μπρόκολο στον ατμό ενώ για το συζυγο στη γάστρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να με ενοχλήσει η ποσότητα και να μειώσω!!

Αχ ναι βρε nunu εχουμε και καμια δεκαρια εβδομαδες διαφορα. Δικιο εχεις. Θα το δεις τοτε. Όσο θα φουσκωνεις κ θα βαραινεις δεν θα μπορεις να τρως με την ιδια ανεση. Θυμισε μου την ΠΗΤ σου.:cool:

Καλησπέρα!!!! Σήμερα ξύπνησα και εγώ 1.85. Αύριο λέω να ξυπνήσω 2.00 και μεθαύριο λέω να πάρω καινούριο κρεββάτι αφού πια δεν θα χωράω...:P

Jasmini, you are wrong!!!! The oscar goes to me!!!!! +14!!!!!!!! Yet, only 116 cm... αντε βρε, θα μοιρατοίμε το βραβείο!!!!

Πήγα και πήρα και άλλες προμήθειες και μόλις επέστρεψα!!!! Ζέστη πολλή....8)8)8):cool:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Περιμένω τον γεννεθλιάζοντα να έρθει... για να είμαι ειλικρινής, πήρα και κανα-δυο παστούλες (όχι για μένα, για τους άλλους) από το ζαχαροπλαστείο σε περίπτωση που δεν τρώγεται.... Προς το παρόν όμως, είναι στο ψυγείο και από εμφάνιση- μυρωδιά σκίζει!

Σε αυτή την εκπομπή μήπως είναι σκηνοθετημένα όλα; Είναι δυνατόν να είναι τόσο τραγικά τα παιδια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα!!!! Σήμερα ξύπνησα και εγώ 1.85. Αύριο λέω να ξυπνήσω 2.00 και μεθαύριο λέω να πάρω καινούριο κρεββάτι αφού πια δεν θα χωράω...:P

Jasmini, you are wrong!!!! The oscar goes to me!!!!! +14!!!!!!!! Yet, only 116 cm... αντε βρε, θα μοιρατοίμε το βραβείο!!!!

Πήγα και πήρα και άλλες προμήθειες και μόλις επέστρεψα!!!! Ζέστη πολλή....8)8)8):cool:

Γειααααααα.....τι γινεται? τι προμηθειες πηρες βρε? να τον χαιρεσαι κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Δε νομίζω, πως να σκηνοθετήσεις τα παιδάκια δηλαδή. Ξέρω γω......πάντως η νταντά είναι θαυματοποιός. Οι γονείς πολλές φορές από την πολύ αγάπη τα κακομαθαίνουμε τα παιδάκια μας, και γω τερατάκια θα τα κάνω από το πολύ ζούμπηγμα!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ, εάν ξαπλώσω ανάσκελα, μπορεί και να σκάσω. Τρομερή δύσπνοια. Καμιά φορά μου συμβαίνει και στα δεξιά. Μόνο αριστερά μπορώ να καταφέρω κάτι. Πλέον ούτε στον καναπέ μπορώ να ξαπλώσω. Βλέπω dvd σε θέση ορθή γωνία. Το ανάσκελα το έχω ξεχάσει, εκτός από κάποιες ελάχιστες φορές, που, μάλλον λόγω θέσης μωρών, ξυπνάω και είμαι ανάσκελα, χωρίς να πνίγομαι. Υποψιάζομαι, όμως, ότι αυτό κρατάει πολύ λίγο.

Πιο καλα δεν θα μπορουσες να το περιγραψεις.Αυτο ακριβως μου συμβαινει.Γι αυτο ξενυχταω και πεφτω για υπνο μονο οταν εχω εξαντληθει για να ξεραθω...

age.png

Σε αυτή την εκπομπή μήπως είναι σκηνοθετημένα όλα; Είναι δυνατόν να είναι τόσο τραγικά τα παιδια;

Νομιζω οτι δεν μιλαμε και για πολυ νορμαλ οικογενειες.Οχι οτι δεν τυχαινει ειτε να εχει το παιδι ασχημο χαρακτηρα ειτε να το εχουν κακομαθει οπως λεει και η nunu αλλα καπως το χειριζεσαι.Ακομα κι αν δεν τα καταφερνεις κανεις ο,τι μπορεις.Δεν αφηνεις ενα παιδι να κανει σαν υστερικο.Εγω το εχω δει μονο σε οικογενειες που οι γονεις θελουν την ησυχια τους και δεν ασχολουνται με τη διαπαιδαγωγηση

age.png

Κορίτσια μόλις έφαγα κι εγώ, είχα στείλει τον αντρούλη, souper market!! Εφαγα μακαρόνια ολικής αλέσεως με μπρόκολο ντομάτα τυρί και κρέμα γάλακτος Light!!!

Ωραίο ήταν!!

Εντάξει twins, ας μοιραστούμε το βραβείο :) Παρεπιπτόντως να χαιρόσαστε τον διδυμοπαππού και νομίζω ότι η συνταγή θα είναι καταπληκτική!! Να σου στείλω διεύθυνση να μου στείλεις ένα κομματάκι με courier??

RKdwp3.png

Δε κατάλαβες jas θα πάμε κάτω από το σπίτι της για διαδήλωση να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα, ένα κομμάτι για κάθε έναν μας...δηλαδή 3. Τι νόμιζες twins στον αλλων τα σπίτια μόνο??χαχα!!

Ναι witch πιστεύω πως έχεις δίκιο, είναι κάποιο λάθος στη διαπαιδαγώγηση αλλά επειδή κανείς δε γεννήθηκε να ξέρει ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες έρχονται και τα δικά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σε αυτές τις εκπομπές δεν καταλαβαίνω αφού είναι τόσο κακομαθημένα τα παιδιά, πως "μαγικά" μέσα σε 3 μέρες γίνονται αγγελούδια με τη βοήθεια της νταντάς. Δηλάδή ένα παιδί "κακομαθαίνει" σε 10 χρόνια και "διορθώνεται"¨σε 3 μέρες; Δεν είχαν προσπαθήσει φέτος να κάνουν μία παρόμοια εκπομπή στην Ελλάδα και κόπηκε στο 1ο επεισόδιο;

Θα μου πείτε το ίδιο ισχύει και για κατοικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία που φτιάχνονται μαγικά σε μια βδομάδα.....

Έυχαριστώ για τις ευχές... Θα σας πω και τα καθέκαστα σε λίγο... και αν μείνει και τούρτα στέλνω και πανελλαδικά!!!!! 8-):cool:

Jasmini βλέπω συμμορφώθηκες σήμερα και γύρισες στην υγιεινή διατροφή.

Πήρα λοιπόν στο μαιευτήριο και μου είπαν ότι δεν παρέχουν΄τίποτα εκτός από πάνες και γάλα, οπότε πήρα έξτρα σερβιέτες λοχείας, μαντηλάκια, βρακάκια και ένα σετ βασικής περιποίησης μωρού. Όχι και φοβερά ψώνια, αλλά έπρεπε να δείξω σέ όλο τον κόσμο το νέο μου ύψος!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...