Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:rolleyes:Κορίτσια κι εγώ στο 100 περίμετρο ειμαι. Αλλά κι εγώ όπως και η Γιώτα έχω πάρει μόνο 4,5 κιλάκια οπότε εντάξει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι βρε AGORAKIA όπως λέει και η Witch. Άλλωστε παίζει ρόλο και η σωματική διάπλαση, το ύψος.......όλα. Κι εγώ έτσι αγχωνόμουν και σύγκρινα αλλά τελικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε η μία με την άλλη γιατί είμαστε τελείως διαφορετικές. Έτσι δεν είναι? Λέω εγώ τώρα..........:cool::cool:

Ε, η σωματική διάπλαση είναι πολύ συνηθισμένη, γι' αυτό ανησυχώ. 1.65 και ξεκίνησα από 60.5 σε κιλά. Πριν δύο εβδομάδες ήμουν 69 κιλά. Και να σκεφτείς ότι, λόγω θυρεοειδούς, ήμουν επί χρόνια 49.5 κιλά. Και μέσα στα τελευταία 2 χρόνια έφτασα 60...! Πάλι εξαιτίας του σιχαμερού αυτού αδένα, που έπαθε αποσυντονισμό... Κι από εκεί ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη, γι' αυτό με πιάνει πανικός.

rPPrp3.png

1,85 είμαι εγώ από δω και στο εξής.........3 πόντους σε περνάω, οπότε δε σώνομαι, είχα ελπίδες ότι θα ήσιυν 1,50 χεχ!!καλά λοιπόν είσαστε όλα μοντέλα εγκυες αυτό έχω να σας πω απελπίστηκα!!!ας απούμε κάτι άλλο!!

Ακόμα νωρίς για μένα για μαγνήσιο οπότε στην καταπίεση agorakia!!ένας γιατρός μου είπε για γλυκερίνη αλλά να βάλει αυτός εγώ δεν έχω καμία διάθεση!!:rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ε, η σωματική διάπλαση είναι πολύ συνηθισμένη, γι' αυτό ανησυχώ. 1.65 και ξεκίνησα από 60.5 σε κιλά. Πριν δύο εβδομάδες ήμουν 69 κιλά. Και να σκεφτείς ότι, λόγω θυρεοειδούς, ήμουν επί χρόνια 49.5 κιλά. Και μέσα στα τελευταία 2 χρόνια έφτασα 60...! Πάλι εξαιτίας του σιχαμερού αυτού αδένα, που έπαθε αποσυντονισμό... Κι από εκεί ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη, γι' αυτό με πιάνει πανικός.

Μην πανικοβαλλεσαι βρε. Μετα θα τρεχουμε σαν τις τρελες κ θα τα χασουμε θελουμε δεν θελουμε........

Εγώ, εάν ξαπλώσω ανάσκελα, μπορεί και να σκάσω. Τρομερή δύσπνοια. Καμιά φορά μου συμβαίνει και στα δεξιά. Μόνο αριστερά μπορώ να καταφέρω κάτι. Πλέον ούτε στον καναπέ μπορώ να ξαπλώσω. Βλέπω dvd σε θέση ορθή γωνία. Το ανάσκελα το έχω ξεχάσει, εκτός από κάποιες ελάχιστες φορές, που, μάλλον λόγω θέσης μωρών, ξυπνάω και είμαι ανάσκελα, χωρίς να πνίγομαι. Υποψιάζομαι, όμως, ότι αυτό κρατάει πολύ λίγο.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Πλάκα έχουμε πάντως!!

Κάνουμε σαν να είναι να βγούμε στις παραλίες με τις κορμάρες!!γυναικεία ματαιοδοξία!!!Μετά θα αγχωθούμε όμως, τώρα θα γίνουμε μάνες όμορφες και στρουμπουλές!!! Και κάθε μια μας είναι ξεχωριστή όπως προείπε και μια σενεγκυούσα σοφή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ειμαι κι εγω εδω αλλα θα σας αφησω σε λιγο καθως θα επιστρεψουν πατερας και γιος και θα κατσουμε να φαμε οικογενειακως.......

Καλο μεσημερι σε ολες σας και στα ζουζουνακια σας!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Επισης Γιωτουλα. NUNU δεν ξερω τι θα φαω σημερα. Ζεσταινομαι κιολας κ δεν εχω πολυ ορεξη. Τωρα εφαγα ροδακινο. Θα φαω κ κανενα γιαουρτακι κ βλεπουμε αργοτερα. Εχω κ λιγη κολοκυθοπιτα. Ασ πιω τωρα το μαγνησιο μου.............Εσυ?:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...