Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσάκια!! Πώς είμαστε σήμερα; Vanessa, εμείς κάναμε αυχενική στη 12η εβδομάδα ακριβώς. Εννοείται πως είχαμε αγχωθεί αλλά τελικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέταση, αφού βλέπεις για πολλή ώρα και πολύ καθαρά τα μωράκια σου. Ειδικά εσύ, που είσαι και μια εβδομάδα περισσότερο απ' ότι ήμουν εγώ. Ο γιατρός μας είπε από εκείνη την ημέρα ότι περιμένουμε δύο αγόρια. Μας τόνισε, ωστόσο, ότι πρόκειται για πρόβλεψη, αλλά πολύ ισχυρή. Τελικά, είχε δίκιο. Επιβεβαιώθηκε από τον επόμενο κιόλας υπέρηχο! Ξέρω ότι σου ακούγεται δύσκολο, αλλά χαλάρωσε. Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

giota εχω κι εγω μεγαλο προβλημα με τις καουρες και δεν με βοηθαει τπτ.Οταν εκοψα ζαχαρη και αλατι ομως ηρεμησα παρα πολυ.Δεν ξερω βεβαια για ποσο ακομα θα μπορω να το κανω,αλλα μηπως να το προσπαθουσες για 2 μερουλες μονο για να κοιμηθεις λιγο σαν ανθρωπος?

age.png

Kαλημερα σας!!!Λοιπον,κοιλια 101,κιλα 62,5.Το τσιμπησα το μισο κιλακι επιπλεον.nunu......

vanessa ολα καλα θα πανε και θα ανακουφιστεις για λιγο καιρο που θα εχεις δει τα φαντασματακια σου

glorr για τετοιες θερμοκρασιες λενε την επομενη εβδομαδα?!Μεσα στο ψυγειο θα τη βγαλω.Και για να χωρεσω θα τελειωσω το cheesecake γιατι πιανει πολυ χωρο!χα!:tongue:

Καλημέρα. Ε ναι νομίζω επιβάλλεται να το τελειώσεις για να χωρέσεις. Καλά όχι ότι το θέλεις αλλά τι να κάνεις κι εσύ βρε παιδί μου? Θα την κάνεις την θυσία..... Χα χα χα χα . Ναι το πρωί άκουγα καιρό και το είπανε. Απελπισίααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil:

Αγχώθηκα τώρα. Πάω να μετρήσω περίμετρο. Από τον αφαλό, είπαμε, έτσι; Καλά, αν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά θα προσαρμοστώ, λίγο πάνω λίγο κάτω, βλέπουμε... :)

rPPrp3.png

Αμάν, κορίτσια....! Τόσο καιρό νόμιζα πως είμαι μια χαρά, αλλά μάλλον δεν είμαι. Μόλις 26+3 και περίμετρος 101! Για κιλά, σας τα είπα: +10. Τι να κάνω, Παναγία μου; Γιατί είχα ξεγελαστεί ότι είμαι μια κομψοτάτη εγκυμονούσα; Και να πεις ότι κυοφορώ και τίποτε τεράστια μωρά; 950γρ. ήταν το ένα παιδάκι μου τη Δευτέρα και 750 το άλλο...! SOS!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ωπα ψυχραιμια.στο 101 ειμαι εδω και τουλαχιστον 2-3 εβδομαδες.μην τρελαινεσαι.δεν θα παιρνεις συνεχεια κιλα.κι εγω νομιζα οτι θα πηγαινε αναλογικα αλλα ευτυχως δεν παει ετσι.στην πορεια εχασα και 2.

age.png

giota εχω κι εγω μεγαλο προβλημα με τις καουρες και δεν με βοηθαει τπτ.Οταν εκοψα ζαχαρη και αλατι ομως ηρεμησα παρα πολυ.Δεν ξερω βεβαια για ποσο ακομα θα μπορω να το κανω,αλλα μηπως να το προσπαθουσες για 2 μερουλες μονο για να κοιμηθεις λιγο σαν ανθρωπος?

Γενικα ειμαι πολυ φαγανου και δεν μπορω να περιοριστω....βεβαια εχω παρει μονο 5 κιλα και ισως γι αυτο....ενω αν ειχα καμια 15αρια θα περιορζομουν λιγο!!!!!!

Α μάλιστα. Άρα δεν το έχω ακούσει μόνο εγώ αυτό. Γενικά πως είσαι? Έχεις πόνους συσπάσεις και τέτοια? Έχουμε πάντως ακόμη.

Δεν εχω συσπασεις και γενικα ειμαι καλα.Βεβαια μετακινουμαι με το ζορι.Μενω και σε ανηφορα και ο ιατρος μου απαγορεψε τις εξοδους ακομη και μεχρι το φουρνο.....αλλα ενα αγχος το εχω......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Στο μεταξύ, ας πω κι εγώ κάτι από την εμπειρία μου. Για τις καούρες, που δεν έχω πολύ συχνά, αλλά, όταν έχω, είναι ανυπόφορες, μόνο το γάλα, παγωμένο εννοείται, με βοηθά. Μπορώ να πιω και μισό λίτρο πολύ εύκολα. Αυτό κυρίως βράδυ συμβαίνει. Οπότε αυτό είναι και το βραδυνό μου (έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν από την αρχή της εγκυμοσύνης). Επίσης, έχω ακούσει ότι βηθάει και το μήλο, αλλά τώρα είναι και εκτός εποχής!

rPPrp3.png

Ωπα ψυχραιμια.στο 101 ειμαι εδω και τουλαχιστον 2-3 εβδομαδες.μην τρελαινεσαι.δεν θα παιρνεις συνεχεια κιλα.κι εγω νομιζα οτι θα πηγαινε αναλογικα αλλα ευτυχως δεν παει ετσι.στην πορεια εχασα και 2.

Αχ, ηρέμησα τώρα...! Μάλλον προχθές μεγάλωσε περισσότερο η κοιλιά μου. Είχα τρομερή φαγούρα, ακόμη και την ώρα που πασαλειβόμουν με τις κρέμες. Αυτό το πράγμα επί δύο μέρες, μετά τίποτα. Οπότε, λέω ότι έχεις δίκιο, διότι με βολεύει κιόλας αυτή η εκδοχή!!!

rPPrp3.png

Μίλαγα στο τηλ με την κουμπάρα και ξυπνήσατε όλες???τι έγινε καλέ??

witch το cheesecake φταίει για το μισό κιλό!!χαχαχαχα!!Να σου κάνω μια ερώτηση, ίσως αδιάκριτη, τι ύψος έχεις??Δηλαδή 62,5 κιλά??θα βάλω τα κλάματα?? εγώ ευτυχώς δεν έχω πάρει άλλο κιλό και ελπίζω να συνεχίσω.

Agorakia αν κοιτάξεις στα χτεσινά μηνύματα σου έχω γράψει πως να φτιάξεις τικεράκι!!και μη λές για κιλά και περιμέτρους μπροστά μου.......είμαι στην 20η έχω +10 κιλά και 104 περίμετρο!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Για το γαλα το ειχα διαβασει κι εγω καπου.Παιρνω το μπουκαλι απ το ψυγειο και το αδειαζω,αλλα παλι μετα απο λιγο ξαναρχιζει.Παντα με πιανει οταν ξαπλωνω και ο ιατρος μου ειπε οτι ειναι επειδη πιεζουν τα μωρα το στομαχι.Και στην πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα καουρες το ειχα ψαξει περισσοτερα.Ελεγα με πειραζει η κοκκινη σαλτσα ή τα γλυκα και ετρωγα σκετο νεροβραστο φιδε για κανα δυο μερες αλλα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

:rolleyes:Κορίτσια κι εγώ στο 100 περίμετρο ειμαι. Αλλά κι εγώ όπως και η Γιώτα έχω πάρει μόνο 4,5 κιλάκια οπότε εντάξει. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι βρε AGORAKIA όπως λέει και η Witch. Άλλωστε παίζει ρόλο και η σωματική διάπλαση, το ύψος.......όλα. Κι εγώ έτσι αγχωνόμουν και σύγκρινα αλλά τελικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε η μία με την άλλη γιατί είμαστε τελείως διαφορετικές. Έτσι δεν είναι? Λέω εγώ τώρα..........:cool::cool:

Μίλαγα στο τηλ με την κουμπάρα και ξυπνήσατε όλες???τι έγινε καλέ??

witch το cheesecake φταίει για το μισό κιλό!!χαχαχαχα!!Να σου κάνω μια ερώτηση, ίσως αδιάκριτη, τι ύψος έχεις??Δηλαδή 62,5 κιλά??θα βάλω τα κλάματα?? εγώ ευτυχώς δεν έχω πάρει άλλο κιλό και ελπίζω να συνεχίσω.

Agorakia αν κοιτάξεις στα χτεσινά μηνύματα σου έχω γράψει πως να φτιάξεις τικεράκι!!και μη λές για κιλά και περιμέτρους μπροστά μου.......είμαι στην 20η έχω +10 κιλά και 104 περίμετρο!!!

Καλημερούδια! Ναι το είδα, αλλά αυτά είναι Στήβεν Σπίλμπεργκ για μένα. Αν δεν έρθει ο άντρας μου, είναι αδύνατον να τα κατασκευάσω εγώ όλα αυτά. Επίσης, νομίζω ότι έθιξες το θέμα "επίσκεψη στην τουαλέτα"; Λοιπόν, πριν την εγκυμοσύνη, η "σχέση" μας ήταν τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Τέλεια. Από την ημέρα που άρχισα σίδηρο, πήγα στο άλλο άκρο. Σε απελπιστικό βαθμό! Δοκίμασα ό,τι μπορούσα, δαμάσκηνα, ακτινίδια (φρέσκα), κορν φλέικς, αλλά πάντα τα αποτελέσματα ήταν απλώς συμπαθητικά! Μέχρι που ξεκίνησα μαγνήσιο (πριν 2 1/2 εβδομάδες). Απίστευτα και, βέβαια, απροσδόκητα αποτελέσματα!!!!!! Καθημερινά, πλέον, μην σου πω ότι καμιά φορά έχουμε και δεύτερη επίσκεψη!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...