Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ένα κεράκι βάλτου του ανθρώπου, τα κεράκια με την ηλικία μου τη σπάνε! Προσωπικα όταν μου φτιάξετε τούρτα προτιμώ τα πολλά που κάνουν μπούγιο, δεν προλαβαίνεις να τα μετρήσεις αλλά έχεις τη χαρά του σβησίματος!!

Είπα θα πάω για ύπνο, γιατί δε με ακούω???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

cologran???δεν ακουγεται και πολυ νοστιμο!χα χα!

λεω να πηγαινω κι εγω προς το κρεβατι μηπως και συναντησω τον Μορφεα...

κι εσυ τρελη στρουμφοδημιουργε πηγαινε για ξεκουραση.

nunu ελπιζω να κοιμηθεις και να μην ξανανοιγουμε υπολογιστες σε κανα μισαωρο!

age.png

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα έχω την εξέταση αυχενικής διαφάνειας! Ξέρετε αν θα μπορέσουμε να δούμε και το φύλο των μωρών? ΕΛπίζω να είναι όλα καλά γιατί έχω πολύ αγωνία!

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

καταρχήν όλα θε είναι τέλεια και θα δείς τα μωράκια για πρώτη φορά τόσο καλά!!θα ενθουσιαστείς!!

Για το φύλο τώρα είναι λίγο νωρίς. Εξαρτάται από τον υπέρηχο, τη θέση των μωρών και τέτοια. Εμάς μας είχε πεί, για το αγοράκι ήταν σίγουρος αλλά για το κοριτσάκι μας είχε πει να μην αρχίσουμε να αγοράζουμε. Γενικότερα αν είναι αγοράκια φαίνονται καλύτερα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα οοοοοοοοοοολλλλλλλλλληηηηηηηη μερα!!!!!!!!!

Vanessa* ειναι ετσι ακριβως οπως στα ειπε η nunu.....αν ειναι αγορακια θα φανουν καλυτερα.

Εγω κοιμηθηκα στις 4 30 απο τις καουρες....και στις 7 30 με ξυπνησε ο μικρουλης μου....ειμαι τοσο κουρασμενη που δε θα μαγειρεψω σημερα.Θα φαμε τοματοσαλατα με φετουλα και κολοκυθοκεφτεδες που μου εδωσε χτες η μαμα μου.Ο Τασουλης μου θα φαει ψαροσουπα,οποτε ολα καλα και ολα ανθηρα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από εμένα. Τι κάνετε? Καλά τι τρελό ξενύχτι είναι αυτό? Και ωραίο κουίζ σας έβαλε χθες το βράδυ η twins. Σας κρατούσε σε αγωνία. Τι κάνετε σήμερα?

Πω πω βρε ΓΙΩΤΑ πολύ σε παιδεύουν οι καούρες ε? Πόσο μαλλί θα έχουν τα μπεμπέ σου? Κοτσιδάκια θα πιάνουν. Χαχαχαχαχαχα...........

Vanessa άντε να κάνεις την αυχενική να μας πεις τα νέα σου κι εσύ . Να δούμε τι θα είναι και τα δικά σου μπεμπέ.

Κατά τ' αλλα τι κάνετε? Πως τα πάτε με την ζέστη? Από Δευτέρα κοριτσια την βάψαμε. Ακούσατε καιρό? 37-38 θα χτυπήσει. Και δεν μπορούμε να πάμε και παραλία...........:rolleyes:

Δυστυχως εχω προβλημα με τις καουρες.....αλλα οτι και να φαω παλι με πιανουν.....συνηθως με πιανουν βραδυ επειδη τοτε ξαπλωνω και με πιεζουν τα μωρα.Πρεπει να κοιμαμαι καθιστη για να μην εχω καουρα.....δεν πειραζει ομως....εχω αγχωθει αρκετα,φοβαμαι μη γεννησω γιατι ακομη ειναι μικρα.Χτες με επιασε και διαρροια το απογευμα κ επειδη ελειπε ο αντρας μου ειπα στον μπαμπα μου να ερθει να με παρει να παω σπιτι τους να μην ειμαι μονη μου.....τα χρειαστηκα κανονικα......

Οσο για τη ζεστη,δεν αντεχεται......με τιποτα.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σας!!!Λοιπον,κοιλια 101,κιλα 62,5.Το τσιμπησα το μισο κιλακι επιπλεον.nunu......

vanessa ολα καλα θα πανε και θα ανακουφιστεις για λιγο καιρο που θα εχεις δει τα φαντασματακια σου

glorr για τετοιες θερμοκρασιες λενε την επομενη εβδομαδα?!Μεσα στο ψυγειο θα τη βγαλω.Και για να χωρεσω θα τελειωσω το cheesecake γιατι πιανει πολυ χωρο!χα!:tongue:

age.png

Α μάλιστα. Άρα δεν το έχω ακούσει μόνο εγώ αυτό. Γενικά πως είσαι? Έχεις πόνους συσπάσεις και τέτοια? Έχουμε πάντως ακόμη. Νωρίς είναι για γεννητούρια από τώρα. Εγώ αύριο μπαίνω συγκεκριμένα στον 8ο. Και περιμένω πως και πως να έλθει η 23η Ιουλίου να πάω στον γιατρό να δω τι θα μου πει. Πάντως αυτή η ουρά δεν τρώγεται με τίποτα βρε παιδί μου. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο. Δεν μπορώ να βολευτώ πουθενά. Α επισης και στο μπάνιο. Πω πω και αυτό το ξύρισμα τι πακέτο. Και όχι τίποτα άλλο αν μας βρει τίποτα απρόοπτο δεν πρέπει να είμαστε και περιποιημένες? Αλλά από την άλλη μπορείς να έίσαι συνέχεια μ' ένα ξυράφι στο χέρι? Και άντε το παίρνεις στο χέρι. Πως σκύβεις να το χρησιμοποιήσεις? Χι χιχι..............:):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...