Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

      Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

      Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!


giota.

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Καλέ, όλες φύγατε, μόνη μου μιλάω.....

Δεν πειράζει... η ευθυξία που διαθέτω:P μου υπαγορεύει την υποχρέωση να σας αποκαλύψω το μυστικό...

Μέσα από τα βάθη των βιβλίων των γιαγιάδων... (καλά, άστα αυτά τώρα twins είναι και 2 το πρωί θα μου πείτε)

Το γλυκό μας είναι τούρτα Black Forest για λίγους (Schwartzwald, να καιι το γερμανικό)!!!!!!!!


322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Διαφημίσεις


Να και η συνταγή...

Τούρτα Black Forest για λίγους

Α. Για το παντεσπάνι (βασίζεται σε κέικ σοκολάτας)

Για 2 παντεσπάνια:

2 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

6 κουταλιές ζάχαρη η αντίστοιχο γλυκαντικό (εγώ έβαλα γλυκαντικό)

1 μπουκαλάκι (300ml) κρέμα γάλακτος 3%

2 αβγά

4 κουταλιές βιτάμ

4 κουταλιές κακάο

2 κουταλάκια νεσκαφέ

2 βανίλιες

Β. Για το σιροπάκι, τη γέμιση και την επικάλυψη

2 φλυτζάνια κεράσια χωρίς κουκούτσι και χωρισμένα στη μέση

2/3 φλυτζανιού νερό

4 σφηνάκια λικέρ βυσινο σπιτικό (και του εμπορίου καλό είναι αν δεν έχετε)

2 κεσεδάκια γιαούρτι light κεράσι (έβαλα vitaline 0% χωρίς ζάχαρη)

Εκτέλεση (στα 3 μέτρα)

Α. Για το παντεσπάνι

1. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη ζάχαρη και το βιτάμ και μετά τα αυγά και τις βανίλιες. Συνεχίζουμε με την κρέμα γάλακτος. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο και τον καφέ και τα χτυπάμε να γίνουν ομοιόμορφα.

2. Χωρίζουμε το χυλό στα 2 και το ψήνουμε σε 2 ίσα ταψάκια (σε αυτά που έχουν μέσα το μπακλαβά), αφού έχουμε στρώσει λαδόκολα

3. Ψήνουμε στους 170 βαθμους για 40 λεπτά

Β. Για το σιροπάκι

1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα κερασάκια μας και 2 σφηνάκια λικέρ μέχρι να βγάλουν τα κεράσια τα πολλά νερά τους.

2. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βάζουμε το νε΄ρό και τα άλλα 2 σφηνάκια και το ζεσταίνουμε

3. Σουρώνουμε τα κεράσια και το χυμό τον προσθέτουμε στο 2ο κατσαρολάκι

4. Το σιρόπι είναι έτοιμο. Με περίπου το μισό περιχύνουμε το πρώτο παντεσπάνι

Γ. Για τη γέμιση και την επικάλυψη

1. Παίρνουμε τα κεράσια από το προηγούμενο βήμα και τα ανακατεύουμε σχεδόν όλα με τα 2 γιαουρτάκια. Κρατάμε μερικά για τη γαρνιτούρα

2. Παίρνουμε μπόλικη γέμιση και τη βάζουμε πάνω από το πρώτο παντεσπάνι. Κρατάμε όμως λίγη, στην οποία φροντίζουμε να είναι μόνο γιαούρτι, χωρίς κεράσια

3. Βάζουμε και το δεύτερο παντεσπάνι, το περιχύνουμε με το υπόλοιπο σιρόπι, περιμένουμε να ρουφήξει και αλείφουμε απο πάνω το υπόλοιπο γιαούρτι.

4. Τέλος, γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κεράσια

Η εμφάνιση είναι σαν στρουμφογλυκό!!!!!!!!

3.


322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Link to comment
Share on other sites

καλα ρε θηριο εκατσες κι εφτιαξες ολα αυτα μεσα στη μαυρη νυχτα?!πραγματικα ομως μπραβο σου!θα την κρατησω τη συνταγη και θα την προσπαθησω καποια στιγμη.οταν λες γλυκαντικο, τι ακριβως εβαλες?


age.png
Link to comment
Share on other sites

Ευχαρίστως να έρθετε να το δοκιμάσουμε. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω μόνο ένα κεράκι ή την πραγματική ηλικία του διδυμοπαππού....

Τα παιδιά μου θα τα κάνω μάγειρες... τόση ώρα προσπάθεια και δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου τα καημένα... πλύναμε και τα μπολ...

Γλυκαντικό έβαλα ένα που λέγεται cologran. Αυτό βρήκα στο ντουλάπι....


322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...