Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τwins δεν ήμουν ποτέ καμιά αδύνατη. Χοντή δε με έλεγες. Αλλά νταρτάνα ναι! Και κοιλιά ποτε δεν είχα πλάκα. Αρα το 110 για μένα είναι λίγο!. Εκτός αν το μετραω λάθος. Το πάω γύρω γύρω απο τον αφαλό.

Με το θέμα της τουαλέτας παίζει ρόλο ο σίδηρος που πέρνουμε. Και με το μόνο που μπορούμε να βοηθήσουμε είναι η διατροφή και το νερό. Να τρώς γάλα με δημητριακά. βοηθάει!

Διαφημίσεις

έχει και γιαούρτι8-)8-):cool: καλά πάμε

Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με το γ (που είχα πριν); λες και η εγκυμοσύνη με έφτιαξε!

Επίσης χτες ο ντόκτορ μου είπε ότι ο πατέρας απαγορεύεται στο χειρουργείο. Είπα του καλού μου μήπως προλαβαίνει να περάσει και να τελειώσει τη νοσηλευτική μέχρι τον Ιούλιο μπας και τον αφήσουν :P:p:p (πλάκα κάνω ε;)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα!!

Εγώ πάλι κορίτσια δεν θέλω κανέναν μέσα την ώρα του τοκετού. Βέβαια ο άντρας μου ούτως η άλλος δεν υπήρχε περίπτωση να μπει. Θα το πω και στον γιατρό να μην επιτρέψει σε κανέναν!!

RKdwp3.png

Δεν παλεύετε!!και γω law and order βλέπω, φανατικά!!!

Εγώ στα 104cm αν και φαντάζομαι κακή στιγμή για μετρήσεις βραδυάτικο, αύριο πρωϊ πρωϊ, θα ζυγιστώ κιόλας!!:(

αν λαβεις υπ οψιν σου οτι εχουμε την ιδια περιμετρο αλλα 9 εβδομαδες διαφορα,τοτε μαλλον εχεις μεγαααλο προβλημα με το γ!!!!:P:p:p(αστειευομαι βεβαια)

age.png

αχά!!έχει καιαιαιαιαι φρούτα?

jasmini όπως θα νιώθεις καλύτερα εσύ, εγώ θα ήθελα τον μπαμπά μας μαζί αλλά δεν τον κόβω να την παλεύει!!θα πέσει κάτω χαχαχα!!

Παρεπιπτόντως, συγχαρητήρια στο γιατρό σου, σπάνιο φαινόμενο για τα ιατρικά δεδομένα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Αυριο το πρωι λοιπον εχουμε ζυγισμα και μετρημα!Αν και ειναι αδικο γιατι ειναι απο τις λιγες φορες που εφαγα τοσο!Μην ξεχνατε το υψος βεβαια που παιζει το ρολο του.(ετσι για να μην απογοητευτουμε μεταξυ μας:tongue:).Αυριο θα ξυπνησουμε ολες 1,85!!!

jasmini κι εγω κανεναν δεν θελω μεσα.

age.png

Αύριο ναι, θα ξυπνήσω 1,85... σωστά... το θέμα είναι βέβαια τι θα κάνω με τα συνολάκια μου που θα μου πέφτουν κοντά!

Ο μπαμπάς όταν του ανακοίνωσα ότι θα είναι εκτός χειρουργείου μου είπε ότι θα ρωτήσει ένα αγροτικό γιατρό αν μπορεί να με ξεγεννήσει :confused:

Το γλυκό προχωράει με περίεργα βήματα... μάλλον αυτό με οδηγεί παρά εγώ το φτιάχνω. Αλήθεια, έχετε φάει ποτέ πικρόξυνο γλυκό;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Α.. ναι άλλαξε η μέρα και είμαι 32 (όσον χρονών τόσο και εβδομάδων). Και μεγαλώσαμε όλες κατά μία μέρα!:P

Δεν είναι ακόμα έτοιμο διότι έκανα μία ψιλοβλακειούλα (έκανα μισή δόση από "κάτι") και ξαναέβαλα το άλλο μισό στο φούρνο...

Σας κρατάω σε αγωνία απόψε... Δεν μοιάζω σαν τη Κορομηλά στο Greek Idol που κάνει 2 ώρες για να μας ανακοινώσει ποιός αποχώρησε :D:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...