Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Με μέτρο πιστεύω είναι όλα οκ, και τα κιλά σου για την εβδομάδα σου καλά μου φαίνονται. και η στέρηση χαζομάρα είναι απλά μην το παρακάνουμε!!!χεχε!!

εγώ φυσικά τα έκοψα γιατι +10 στην 20η είναι too much!!πάντα υπερβολική!!!:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

hello!

νιωθω ηδη κομματακι πτωμα, ελπιζω να κοιμηθω καλυτερα σημερα.

καλε, σταματηστε νε μιλατε για γλυκα!! τι σας επιασε??

ηρθε κ ο μπογιατζης πριν να συννενοηθουμε.. Αμαν βρε παιδια καλος ανθρωπος,καλη δουλεια μου ειπαν κανει, αλλα 200ευρω για ενα δωματιακι(μονοχρωμια κιολας) κ ενα τοιχουλη στο σαλονι? δυστυχως ο καλος μου δε το χει το βαψιμο να το κανει μονος του.. τελοσπαντων..

33E7p2.png

Μη λες για μαστόρος!! Μια πόρτα μικρή φυσαρμόνικα μας έβαλε και πήρε 100 ευρω και γέμισε και το σύμπαν σκόνη!! Ο γερανός για να ανεβασει το ψυγείο 80 ευρω και χωρίς απόδειξη!! Σε 2 μέρες μας έχουν φύγει 2000 ευρώ και δεν έχουμε τελείωσει!

Κανένα καλό μαραγκό σε δυτικά προάστια ξέρετε? Θέλω να φτιάξω ένα ντουλαπάκι στο μπάνιο.

Διαφημίσεις

Σας έπιασε η μανία της ανακαίνισης ε κοριτσάκια;;; Πόρτες, δωμάτια.... Μπράβο, είστε σε καλό δρόμο :P

Μαραγκό στα δυτικά και εγώ δεν ξέρω... στα ανατολικά κάτι γίνεται.

Τώρα παίζω κυνηγητό με ένα κουνούπι... βζζζζζζζζζζζζζζζννννννννννννννννν:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nufi λογική τιμή για το βάψιμο, τόσα παίρνουν οι κερατάδες, ευτυχώς αυτά τα κάνει ο καλός μου, πιάνει το χέρι του.

Βλέπω είμαστε αρκετές σε κατάσταση ανακάινισης!!

καλώς την!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμείς ευτυχώς τελειώσαμε... αυτό θα έλειπε κιόλας... φανταστείτε τώρα στην εβδόμάδα 32, την καλή σας φίλη να τσακώνεται με μάστορες και να σκουπίζει...:rolleyes: ε, όχι... με τίποτα... Τελειώστε γρήγορα τις δουλειές σας για να το απολαύσετε μετά!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αντε που είναι αυτή η απόλαυση!!

Τwins έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά σου?? Γιατί εμένα όποιος με βλέπει δε πιστεύει οτι εχω δίδυμα, λέει οτι έχω μικρή κοιλιά. Βέβαια έχω ανοίξει και σε πλάτος!!

Διαφημίσεις

Βασικά δεν είναι και πολύ μεγάλη... Στο πλάτος δεν έχω πάρει καθόλου, φαίνονται και τα πλευρά, αλλά είναι όλη προς τα μπροστα. Μόνο όποιος με βλέπει προφιλ λέει ότι είναι μεγάλη.

Λοιπόν... σε συνέχεια της μεσημεριανής συζήτησης περί διαβητογλυκου, είχα φαϊνη ιδέα:mrgreen:. Θα μεταφέρω τώρα το λαπτοπ στην κουζίνα και θα σας μιλάω από εκεί. Για τη συνταγή επιφυλάσσομαι... η που θα είναι η κορωνίδα των light γλυκών ή η μεγαλύτερη ανοησία!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΑΑΑΑΑΑΑ δε μας τα λες καλά όλγα, προφιτερόλ???

Το έργο σου το έκανες όμως εσύ, το δικαιούσαι αφού κιλά χάνεις, αυτό έχει σημασία!!!Τι να πούμε εμείς, φάτε μάτια ψάρια!!

twins κι άλλη διαδήλωση!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...