Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σωστά... έχω φτιάξει και σιμιγδαλένιο χαλβά με γλυκαντικά στο παρελθόν και ήταν πολύ νόστιμος.

Μόνο λόγω της μεγάλης ποσότητας που έφαγα (να μη χάνουμε και το στύλ μας :P) λειτούργησε σαν καθαρτικό!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Και τσιζκέικ μπορώ να φτιάξω λογικά, αλλά δεν ξέρω τι topping μπορώ να βάλω που να μην έχει ζάχαρη...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ε εντάξει βρε αν έχει και λίγη ζάχαρη τι έγινε? Άλλωστε εσύ ένα κομματάκι θα φας μόνο. Όχι παραπάνω. Κανόνισε. Σε βλέπουμε. Μην κάνεις καμιά κουτσουκέλα. Θα σε κράξουμε. Χα χα χα χα χα. Πλάκα κάνω ε? Μην με παρεξηγήσεις. Αχ μην λέμε άλλο για γλυκά. Με μπρίζωσες τώρα. Μήπως να πάρω τον αντρούλη μου να μου φέρει γυρνώντας από την δουλειά? Θα δω. Αν μπορέσω να κρατηθώ, θα κρατηθώ στο ύψος μου. Θα αντισταθώ. Όχι ότι τρώω γλυκά μωρέ......αλλά εντάξει. Συμπαραστεκόμαστε άλλωστε η μία στην άλλη . Έτσι δεν είναι?

Οσο για το cheesecake, μετα απο την αποχη απο τη ζαχαρη,πανω απο δυο κουταλιες δεν μπορω να φαω.Ενω ειχα πει οτι θα ανταμειψω την πειθαρχια που εχω επιδειξει με ενα ολοκληρο κομματι.Απορω με τον εαυτο μου!

age.png

Διαφημίσεις

Τι ωραίες ιδέες witch... και τώρα μόλις είδα και συνταγή κέικ μπανάνα χωρίς ζάχαρη.

Αλλά η glorr έχει δίκιο. Στοπ η συζήτηση με τα γλυκά. Θα κρατήθούμε στο ύψος μας (οι ψηλές παρακαλώ να μη φοράνε τακούνια γιατί δεν τις φτάνουμε :P).

Σας θαυμάζω που απέχετε από άποψη και όχι από ανάγκη!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΑΑΑ twins φλασια!υπαρχουν κατι μπισκοτα παπαδοπουλου που δεν εχουν ζαχαρη. ειναι κατι καφε με γευση κακαο και νομιζω ειναι και ολικης αλεσης η με δημητριακα(εχω πεταξει τη συσκευασια και δεν θυμαμαι).Τα παιρνω για να ξελιγουριαζομαι οταν ψαχνομαι.Θα μπορουσες να βαλεις αυτα για βαση!

age.png

βρε κορίτσια εφαγα το μεσημέρι την μακαρονάδα η οποία, για να μην ζηλεύετε, δεν έλεγε καθόλου. Τώρα όμως που διάβασα τα μηνύματά σας ξαναπείνασα!!! Τώρα τι να φάω πάλι?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαστε κι εμείς! Τελικά κατέληξα να φάω το μεσημεριανό μου στις 16.30 (όπως και όταν δουλεύω, δηλαδή)! Μμμ, καρπουζάκι...! Εμείς δεν το αρχίζσαμε ακόμη. Λέω να περιμένω από την άλλη εβδομάδα, να είναι εντελώς μέσα στην εποχή του.

rPPrp3.png

Έχω ένα θέμα με φρούτα και λαχανικά, εκτός εποχής δεν τα τρώμε ποτέ, όχι μόνο τώρα λόγω μπεμπέκων! Ο ξυλόφουρνος, πάντως, ήταν αυτό που έπρεπε! Ωστόσο, τέσσερις πατάτες μπόρεσα να φάω, ένα κομματάκι κρέας και μία μπουκιά ψωμί. Α! Και λίγα βλήτα... Αυτά. Βρε κορίτσια, πόσα κιλά είχατε πάρει στις 26 εβδομάδες; Όλο προσέχω και είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, γλυκό δεν έχω φάει από τότε που έμεινα έγκυος (εκτός από 2 παγωτά πυραύλους και 4 λεμονόπιτες - στο σύνολο, εννοώ) και είμαι ήδη +10 κιλά και τα μωρά δεν τα λές και τεράστια. Ο γιατρός μου, πάντως δεν ανησυχεί! Τι λέτε κι εσείς;

rPPrp3.png

Και να σκεφτείτε ότι πριν την εγκυμοσύνη ήταν αδύνατον να περάσει μία μέρα χωρίς γλυκό... Από τότε που έμεινα έγκυος, ούτε να τα δω. Καμία αίσθηση, ένα περίεργο πράγμα!

rPPrp3.png

Γειά σας κοριτσια ήρθα και γωωωωω!!

And the oscar goessssssssssssssss.................Η επιτροπή πήγε καλά ευτυχώς, ουδέν άγχος μέχρι της 30 του μηνός πάλι!!!

Βλέπω τα είπατε όλα, μισή ώρα διαβάζω τα γραμμένα ουφ!!και για το τσιζκεικ της witch!!ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!εγώ αρκούμαι σε 1-2 σοκολατάκια υγείας τη μέρα για να μου φεύγει ο καημός!!!

Σήμερα πήγαμε πορτο ραφτη για πλακάκια και φάγαμε και ψαράκι!!!μια χαρούλα, μαγιω δεν είχα πάρει την τρελάρα μου!!!χεχ!!!

Agorakia

οι οδηγίες που μου είχαν δοθεί και μένα για να φτιάξω τικεράκι από την twins:Μπαίνεις στο www.Lillypie.com (ένα τυχαίο λέω) ή πάτα πάνω σε ένα δικό μας τικερακί από κεί και πέρα ακολούθα τα παρακάτω:

1. Αφού διαλέξεις το τελικό τίκερ και σε βγάλει στη σελίδα με τα url και τους κωδικούς κάνεις κλικ εκεί που λέει Forum signatures

2. κάνεις κλικ στο bbcode και αντιγράφεις τον κωδικό που θα σου δώσει.

3. Μετά στο parentscafe πας στον πίνακα ελέγχου (στο πάνω μέρος), από εκεί κάνεις κλικ στο "Επεξεργασιία υπογραφής"

4. κάνεις paste τον κωδικό σου

5. Πατάς προεπισκόπηση υπογραφής για να δεις αν σου αρέσει

6. Πατάς αποθήκευση υπογραφής

Έχει και ένα βιντεάκι στο youtube που το περιγράφει.

Σε οποιαδήποτε δυσκολία εδώ είμαστε.

Όσο για το ότι σε πετάει έξω μου το κάνει και μένα και μου σπάει τα νεύρα αλλά δεν έχω νρει λύση. Όποτε πατάω refresh της σελίδας....τι να πω!!

Αυτά!!!!!!μεγάλο μήνυμα, θα χωρέσει????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...