Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

:D

Ωράια θα είναι και παραδοσιακά! Και αφού θα είσαι και σε σπίτι να σε φροντίζουν και εκεί, ουσιαστικά ρώτα για τη διαδρομή κυρίως.

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος του κλωσήματος είναι μακρά, δύσκολη, μοναχική και ο Ιούλιος φαίνεται να απέχει αιώνες! Αλλά ας το δούμε αλλιώς.... πόσος καιρός πέρασε από τότε που πήραμε τα αποτελέσματα της χοριακής.... και από τότε πάνε αιώνες! Το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να μη φτάσαμε στο τέλος, αλλά τουλάχιστον είμαστε μακριά από την αρχή!!!!!!!!!

Βασικά είμαστε ακρίβώς στην μέση αν το σκεφτείς. Υπομονή......τι άλλο? Γαιδουρινή βέβαια αλλά εντάξει. Λοιπόν λέω να πάω μια βολτίτσα. Θα τα ξαναπούμε όμως. Δεν χανόμαστε, οκ?:)

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα το μικρούλη μου ξυπνάει κάθε 2-2,5 ώρες την μέρα και το βραδυ κάθε 2,5-3. Τον μεγάλο τον ταϊζω πάντα μετά τον μικρούλη γιατί ο δεύτερος σηκώνει την γειτονιά όταν πεινάει!!

Σας ρεύονται πάντα βρε κορίτσια στο τέλος? Έχω περάσει βράδια να κρατάω τον μεγάλο μου για το τελευταίο του ρέψιμο. Μιλάμε πάνω από 20 λεπτά!

Και εγώ τους αλλάζω πάντα πριν το φαγητό γιατί στις αρχές που προσπάθησα μετά που κάνανε εμετό. Αν τυχόν τα κάνουν τους αλλάζω μετά από κανα μισαωρο που έχουν φάει.

Ολγάκι ο ένας μου κλαίει συνέχεια. Δηλάδη μετά το φαγητό κλαίει, του πεφτει η πιπίλα κλαίει. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ ανήσυχο το μωρό! Λέτε να έχει κολικούς ή επειδή είναι μπουκωμένη η μυτούλα του ???

Οι πρωτες 40 ειναι δυσκολες!!!χαχαχα!!Γεια σου ρε BLUBLU με τις ατακες σου!!Σου ειπε η παιδιατρος ποσο πρεπει να τρωνε ?

Μου ειπε όσο θελουν, αλλα σε γενικες γραμμες πρέπει αφου κλεισουν τον μηνα πρέπει να τρωνε 100 ml.Πρεπει να πολλαπλασιασεις το βαρος τους επι 150 όπως λέει κ η συμπεθερα. Αλλα μου ειπε ηπαιδιατρος οτι το καθε παιδι τρωει όσο χρειαζεται. Εμενα η μια είναι κακοφαγου κ η άλλη όχι.

Στελλάκι ουτε εμενα ρευονται κ σημερα ρωτησω την γιατρο κ ειπε ενα 15 λεπτο στο χερι κ μετα στην κουνια στο πλάι. Μα που να βρούμε κ παραπάνω χρονο...ουτε να τις χαιδεψω καλά καλα δεν προλαβαινω.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Βασικά μου λέει να μη μετράω με μήνες, γιατί μπερδεύομαι. Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο γενικός πληθυσμος μετράει με τελευταία ημερομηνία περιόδου. Παρ' αυτά όμως, όταν η εγκυμοσύνη είναι μετά απο θεραπεία ισχύει το ίδιο; Ακόμα και με τελευταία ημερομηνία της (ας πούμε) περιοδού βάση της οποίας έφτιαξα το τικεράκι και μου έβγαλαν την υποτιθέμενη ΠΗΤ στο υπερηχογράφημα πάλι δε μου πάει καλά. Κάτι κάνω λάθος!!!!

Twins κι εγώ που είμαι από θεραπεία, έχω, βάση πρώτης μέρας περιόδου, ΠΗΤ 15/07 και υπερηχογραφική ΠΗΤ 24/07. Εγώ μετράω βάση της δεύτερης ΠΗΤ. Αυτό μου είπε κι ο γιατρός ότι ισχύει.. Τι να πεις..:?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

Βρε κορίτσια πείτε μου τι άλλο να κάνω για να ξεμπουκώσει η μύτη των μωρών. Ορούς βάζουμε και αναρροφητήρα πήραμε αλλά κάνουν σαν τρακτερ!!

Πάω για σίδερο γιατί έχει μαζευτείιιιιιιιιιιιιιι

Καλημέρα!!:)

Χτες καναμε dobbler στο ΛΗΤΩ. Οι "τελικές" μετρήσεις τους ειναι: 2150 για τη μια μπεμπούλα και 1800 για την άλλη μπεμπούλα. Η μικρή μου έχει μείνει λίγο πίσω απο φαγάκι!. Ειναι καλές οι εξετάσεις τους όμως, όλα καλά. Ο γιατρός μού έκλεισε ραντεβού για τις 19/3 (θα κλείνω τις 36 εβδ) για να τις ξαναδούμε. Αν τρέφονται σωστά, θα το τραβήξουμε να κλείσω τις 37 εβδ, αν δεν, τοτε θα προγραμματίσουμε νωρίτερα καισαρική.

Προβληματίστηκα λίγο....:confused:

u1117860.png

Στελλιτσα τους εβαλες τον ορο με τον τρόπο που σου ειπα?Με την συριγγα?

Πιτερπαν μου μην προβληματιζεσαι που η μια εμεινε πισω.Εφτασες στο τελος τωρα

Να ανησυχουσες αν γινοτανε πιο νωρις

Τι εγινε με την "φυση"?Παντως ενα εχω να σου πω.Αυτη η στιγμη που θα σου δειξουν τα μωρα σου δεν συγκρινεται με τιποτα στον κοσμο!!Ξεπερνα τον φοβο σου και να σκέφτεσαι μόνο αυτο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

τα δικα μας εχουν ως εξης:Τζιφος εχθες το βραδυ.Αφου τα ταισα η καλη σου στις 11:00 στις 03:30 το ματι γαρίδα και αρχισαν να ουρλιαζουν.Και οχι τιποτα αλλο αλλα το εφαγαν ολο το φαι τους

Για να δουμε σημερα.

Συμπεθερα που εισαι?Λυποθημησες παλι απο την κουραση?Τι εγινε το βραδυ?κοιμηθηκατε καθολου?

Στελλιτσα μαλλον κολικους θα εχει ο γλυκουλης μου και κλαιει.Λιγο χαμομηλακι αν σε αφησει ο παιδιατρος ισως τον ηρεμησει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

τα δικα μας εχουν ως εξης:Τζιφος εχθες το βραδυ.Αφου τα ταισα η καλη σου στις 11:00 στις 03:30 το ματι γαρίδα και αρχισαν να ουρλιαζουν.Και οχι τιποτα αλλο αλλα το εφαγαν ολο το φαι τους

Για να δουμε σημερα.

Συμπεθερα που εισαι?Λυποθημησες παλι απο την κουραση?Τι εγινε το βραδυ?κοιμηθηκατε καθολου?

Στελλιτσα μαλλον κολικους θα εχει ο γλυκουλης μου και κλαιει.Λιγο χαμομηλακι αν σε αφησει ο παιδιατρος ισως τον ηρεμησει

Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηη????????

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερα ελιωσα στον υπνο...οχι οτι κοιμηθηκαν αυτες αλλα παιρνω αυτο το χαπι για το γαλα κ ξεχασα να ξυπνησω. Οι μπεμπουλες ξυπνουσαν καθε 3 ωρες ρολοι για φαγητο. Μεχρι τις 6 ηταν καλα, μετα εγω κοιμηθηκα ως τις 10 κ τις ανελαβε ο αντρας μου. Που θα παει θα κοιμηθουν καποια στιγμη κανα 5ωρο, αλλα ειναι κ μικρουλια μωρε.

Πιτερ Παν μια χαρα ειναι οι κουκλιτσες σου...μοντελάκια. Αντε ερχεται η στιγμη που θα γεμισεις την αγκαλια σου. Οταν ημουν εγκυος νομιζα οτι θα μου λειπει η κοιλια μου, τωρα ομως ειμαι τοσο ευτυχισμενη που θα μπορουσα να περασω την διαδικασια της γεννας 100 φορες. Ολα θα σου πανε τελεια..θα δεις.;)

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Που είστε βρε κοριτσια?

Ενα ακομη βράδυ πέρασε, ευτυχως κοιμηθα κανενα 4ωρο. Τωρα λεω να κάνω καμια δουλεια, πριν ξυπνησουν τα μπεμπε κ θελουν να μας φάνε.:mrgreen:

Αντε ξυπνηστε.....!!!!!!!!!!!

8GTIp3.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Εμεις σημερα εχουμε πάρτυ!!Τα ταισα 12:30 το βραδυ και μου ξύπνησαν στις 6:00:shock::mrgreen:

Συμπεθερα τι εγινε συνηθησες το ξενύχτι?Μια χαρα σε βλέπω πάντως με τις 4 ωρες υπνο

Πιτερπαν μου τι κάνεις?Πως νιωθεις?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...