Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μετακόμιση? Χαρά στο κουράγιο σου βρε. Εσύ πως νιώθεις? Αντέχεις να πηγαίνεις στην δουλειά? Ανάλογα με τα κουράγια σου. Ο γιατρός σου τι σου έχει πει? δεν σου έχει συστήσει ξεκούραση? τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είμαι δημοσιογράφος και δουλεύω σε τηλεοπτικό περιοδικό. Ο γιατρός από την αρχή φωνάζει για ξεκούραση, αλλά εγώ είπα όσο αντέξω. Πάντως τα κουράγια μου με εγκαταλείπουν σιγά σιγά. Βέβαια, η δουλειά μας είναι τόσο απαιτητική, που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Να σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή σας απαντώ και, παράλληλα, δουλεύω και στέλνω ύλη με email...!

rPPrp3.png

κουραγιο agorakia...

τα αγορακια σου ειναι στον ιδιο σακο, identical twins?

Όχι, ο καθένας στον δικό του, με τον πλακούντα του τον προσωπικό και όλα τα κομφόρ! Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, είναι όλο γκρίνια και κλωτσιές γιατί μάλλον θέλουν να αφήσω τη δουλειά και να πάω στον καναπέ, να απλωθώ και να δω το 2ο dvd "Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας"!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Nufi μόλις πήρα και τηλ στο νοσοκομείο... προετοιάζομαι :P. Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολα μου φαίνεται!!!! Εχτές διάβαζα το ωραίο άρθρο που μας είπε η Jasmini, για τις πτέρυγες του νοσοκομείου, για δικαιολογητικά, τι χρειάζεται κλπ. Και τώρα πηρα τηλ για να επαληθεύσω!

Πάντως από εμπειρίες που διάβασα, οι περισσότερες λένε ότι ο χρόνος στο μαιευτήριο είναι ο χειρότερος. Όχι γιατί υπάρχει αλλαγή κατάστασης, αλλά γιατί υπάρχει κόσμος που πηγαινοέρχεται και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις!!!!

Agorakia και εσένα είναι ένα φουλ κομφόρ δίκλινο με twin beds η κοιλιά σου; Πωπω... τα πουλιά παιθαίνουν τραγουδώντας... πήγαμε πολλές αναμνήσεις πίσω τώρα.... Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου... να προσέχεις όμως γιατί αν πάθεις κάτι δεν θα πάρει κανένας από τη δουλειά σου την ευθύνη...

Είδες witch, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο που μας οδηγεί να σκεφτόμαστε κατ' αυτό τον τρόπο :rolleyes:. Εχτές είπα να κοιτάξω στα θέματα για παιδικούς σταθμούς, αλλά αφού διάβασα 1-2 αρθράκια, είπα να αφήσω και κάτι για αργότερα :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ποιο ειναι αυτο το ωραιο αρθρο που εστειλε η jasmini?

κοσμος, επισκεπτες εννοεις? Η γνωστη που γεννησε την προηγουμενη βδομαδα παντως, δεν ειχε θεμα μ αυτο..ισα ισα που εβγαινε στο διαδρομο κ δεν εβρισκε σνθρωπο! (δυστυχως κ αυτους που ηθελε πχ μαιες..)

33E7p2.png

Nufi μόλις πήρα και τηλ στο νοσοκομείο... προετοιάζομαι :P. Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολα μου φαίνεται!!!! Εχτές διάβαζα το ωραίο άρθρο που μας είπε η Jasmini, για τις πτέρυγες του νοσοκομείου, για δικαιολογητικά, τι χρειάζεται κλπ. Και τώρα πηρα τηλ για να επαληθεύσω!

Πάντως από εμπειρίες που διάβασα, οι περισσότερες λένε ότι ο χρόνος στο μαιευτήριο είναι ο χειρότερος. Όχι γιατί υπάρχει αλλαγή κατάστασης, αλλά γιατί υπάρχει κόσμος που πηγαινοέρχεται και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις!!!!

Agorakia και εσένα είναι ένα φουλ κομφόρ δίκλινο με twin beds η κοιλιά σου; Πωπω... τα πουλιά παιθαίνουν τραγουδώντας... πήγαμε πολλές αναμνήσεις πίσω τώρα.... Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου... να προσέχεις όμως γιατί αν πάθεις κάτι δεν θα πάρει κανένας από τη δουλειά σου την ευθύνη...

Είδες witch, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το πεπρωμένο που μας οδηγεί να σκεφτόμαστε κατ' αυτό τον τρόπο :rolleyes:. Εχτές είπα να κοιτάξω στα θέματα για παιδικούς σταθμούς, αλλά αφού διάβασα 1-2 αρθράκια, είπα να αφήσω και κάτι για αργότερα :P

Βρε Twins πολύ στην μελέτη το έχεις ρίξει. Θα μου πεις και τι να κάνεις και όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι? Πολύ βαρεμάρα ρε παιδί μου.Πάλι καλά που υπάρχεικαι αυτό εδώ και ξεχνιόμαστε και παρηγοριόμαστε κάπως.Γιατί αλλιώς.............. Αλλά πόσο μας μένει ακόμη? κανένας μήνας? Τώρα ξέρετε τι σκεφτόμουν? Έκανα ένα μπανάκι, με τα χίλια ζόρια βέβαια γιατί και αυτό με κουράζει πλεόν. Μετά και ένα μπάνιο να θέλουμε να κάνουμε θα πρέπει στάνταρ να υπάρχει άνθρωπος στο σπίτι. Πω πω ........ Τι θα κάνουν αλλιώς τα σποράκια μας μόνα τους? Θα βρωμίσουμε δηλαδή? Χα χψα χα χα χα

Χμ :rolleyes:... μπορούμε όμως να μπαίνουμε στο μπάνιο αγκαλιά με την ενδοεπικοινωνία... γι' αυτό εφευρέθηκε άλλωστε!!!!

Η jasminoula μας δίνει το εξής http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=49:2008-11-26-14-08-18&id=192:2008-11-26-14-39-15 (thanks a lot, πέρασα πολλές χρήσιμες ώρες διαβάζοντας το!!!!). Και δεν είναι τρομακτικό!!!!

Τι θα φάμε σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Είδες twins? Ωραίο και ενημερωτικό το άρθρο!

Σαν να πείνασα τώρα, οπότε πάω για μαμ!! :)

Ο κουμπάρος μου έφτιαξε μακαρονάκια με κιμά μμμμ... και με κάλεσαν, οπότε μιας και δεν μαγειρεύω τώρα λόγω κούρασης, θα τα τιμήσω δεόντος χιχιχιχχι..

Τα λέμε μετά κούκλες, φιλάκια!!

RKdwp3.png

nufi, ρώτα για τα ανάλατα, μπορεί να μην χρειάζεται...

μου ειπε οτι δε χρειαζεται να κοψω αλατι κ ζαχαρη γιατι ειναι μικρες οι δοσεις.. προληπτικα θα τα κοψω/περιορισω ετσι,για να μη το χω εννοια..

αφου ολες τα κοψατε, εγω τι? κ γω μαζι!!!! μαζοχα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...