Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δεν εχω ξανακανει κορτιζονη.τωρα θα παω για την πρωτη..θα σου πω σε λιγο...αχ βαχ

την προσφορα τη σκεφτομαι γιατι ολα που περιλαμβανει ειναι χρησιμα, κ μεμονωμενα κοστιζουν περιπου 100ευρω παραπανω.

απλως σκεφτομαι οτι υπαρχουν κ φθηνοτερες μαρκες...αν κ εχω ακουσει καλα λογια για την avent,οποτε ν αξιζει.

δικιο εχεις παντως, πρεπει να τα δοκομασουμε απο πριν γιατι μετα θα μαστε πελαγωμενες κ θα τα κοιταμε σα χανοι:D

Δεν είναι τίποτα βρε. Εγώ έκανα δυο δόσεις. Το μόνο που είχα σαν σύμπτωμα ήταν κάτι κοκκινίλες στα μπούτια μου στο στήθος στην κοιλιά και στα μάγουλά μου αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά. Πέρασε. Απλά πρόσεχε και την διατροφή σου ε? Αλάτια και γλυκά. Στα είπε και ο γιατρός φαντάζομαι. Άσε που αν προσέξεις θα χάσεις κιόλας βάρος. Έχει κι ένα καλό η όλη υπόθεση. Κατά τ' άλλα μερικές τρύπες ακόμα. Τι να κάνουμε? Θα κάνουμε υπομονή. Λέξη την οποία πραγματικά θέλω να διαγράψω από το λεξιλόγιό μου. Δεν μπορώ να την ακούω πια. Ειλικρινά δηλαδή. Έλεος. Άντε περιμένω να μου πεις. Πήγαινε κάντην και πες μου.......

Διαφημίσεις

Γιώτα καλημέρα τι κάνεις σήμερα, πως είσαι? Εμένα και τα δύο έχουν γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Τουλάχιστον έτσι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στο γιατρό και απ' ότι μου είπε δύσκολο τώρα να ξαναγυρίσουν. Αλλά κι εγώ για καισαρική πάω. Δεν το συζυτώ. Τι υπάρχει περίπτωση σε δίδυμα να πας με φ.τ.? διάβαζα αυτό που λέει και η Jasmini. Εμένα από την αρχή μου είπε με καισαρική.:rolleyes:

Απλα επειδη ειναι δευτερη κυηση και εχει προετοιμαστει η μητρα,υπηρχε πιθανοτητα να παμε φυσιολογικα.Αλλα πλεον λογω θεσης παμε για καισαρικη.Το μοναδικο καλο της καισαρικης ειναι οτι τα μωρα βγαινουν τοσο ομορφα και "ατσαλακωτα".....απ τον φυσιολογικο εμενα ο Τασος ειχε βγει με μακροστενο κεφαλι και γεματος κοκκινα σημαδια στο προσωπο,σαν γρατζουνιες....:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Στο μεταξύ, βλέπω πως όλες είστε πολύ ενημερωμένες σχετικά με προσφορές σε είδη για τα μπεμπάκια κι εγώ ΤΙΠΟΤΑ! Κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου... Άραγε, πότε θα τα κάνω όλα αυτά, όταν θα έχω βαρύνει περισσότερο;

Καλημέρα . Τι κάνεις? Ναι πρέπει να αρχίσεις να τα φροντίζεις όλα αυτά γιατί όταν θα βαρύνεις πίστεψέ με δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Αλήθεια σε ποια εβδομάδα είσαι?:):)

Καλο θα ηταν να τα ψαξεις τουλαχιστον λιγο για να εχεις καταληξει οταν θα πας να σηκωσεις τα μαγαζια.Μπορεις να ριξεις μια ματια και στο ιντερνετ να σχηματισεις μια εικονα για να μην ταλαιπωρηθεις πολυ εξω.

age.png

AGORAKIA καλως ηρθες στο club!!!

Για τους φακους κοριτσια δυστηχως απογορευονται.Αλλα μην αγχωνεστε.Αυτο που πρεπει να δειτε δηλ. τα μωρα θα δειτε τοσο κοντα που θα φερουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια την Όλγα πρέπει να την ακούμε γιατί είναι πλέον η έμπειρη της παρέας. Οπότε οι συμβουλές της είναι χρήσιμες. Σωστά Ολγάκι? Τι κάνεις εσύ, τα αγοράκια σου καλά?

ενταξει, παει η πρωτη! αλλες 3 μενουν.οκ, η φαραμακοποιος ελαφροχερα,τωρα αν θα χω τιποτα κοκκινιλες..θα δειξει!

μια κ λετε για τον υπνο, χθες ειδικα ηταν αστειο το θεαμα μου στο κρεβατι.. κοιμαμαι ουτως η αλλως με 3μαξιλαρια αυτο το καιρο(1κεφαλι, 1αναμεσα ποδια,1μπαλαντερ) κ χθες προσθεσα αλλα 2 για να χω ψηλα τα πρησμενα ποδαρινια! ο συζυγος ηρθε,γελασε κ τελικα κοιμηθηκε στον καναπε!

agorakia κανε ερευνα στο ιντερνετ οπως σου ειπαν τα κοριτσια, βοηθαει να ξεκαθαρισεις την πληθωρα προιοντων που κυκλοφορει..

ασε που παλι μπερδευεσαι δηλαδη..εγω αν κ μελετησα δε κατεληξα πχ στα της αποστειρ που ελεγα..anyway..σε ποια βδομαδα εισαι?

33E7p2.png

Πω πω, αγχώθηκα τώρα! Ωστόσο, θα το ξεχάσω (ότι αγχώθηκα) και θα συνεχίσω ακάθεκτη! Η αλήθεια είναι ότι είμαι εύκολη πελάτισσα, μπαίνω σε ένα μαγαζί, σπανιότατα σε δεύτερο, και ό,τι μου αρέσει από κει (και με πείσουν ότι είναι και καλό) το παίρνω... Είμαστε αισίως 26+2! Τα αγόρια μου δεν είναι καθόλου φρόνιμα, βέβαια, κλωτσάνε συνεχώς κι αν τολμήσω να αλλάξω θέση το βράδυ αλλάζουν κι αυτά και χρειάζονται δέκα λεπτά τουλάχιστον για να βολευτούν! Ο άντρας μου το βρίσκει πολύ αστείο, που έχουν ήδη διαμορφώσει σιγά σιγά προσωπικότητες...

rPPrp3.png

Ουφ, δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη με τα forum, νομίζω κάποια βλακεία κάνω και δεν μπορώ να δω άμεσα τις απαντήσεις σας! Άσε που πριν βγήκα, χωρίς να το καταλάβω!!!! Ελπίζω τα νινάκια να μην μου μοιάσουν σ' αυτό και να πάρουν καλύτερα από τον μπαμπά τους!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ, δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη με τα forum, νομίζω κάποια βλακεία κάνω και δεν μπορώ να δω άμεσα τις απαντήσεις σας! Άσε που πριν βγήκα, χωρίς να το καταλάβω!!!! Ελπίζω τα νινάκια να μην μου μοιάσουν σ' αυτό και να πάρουν καλύτερα από τον μπαμπά τους!

Ελα βρε μην ανησυχείς θα συνηθίσεις κι εσύ. Θα τα μάθεις σιγά σιγά. Εσενα τα αγοράκια σου πόσο βάρος έχουν αλήθεια? Δεν μας είπες.............:D:D:D

ετοιμη η νεα λιστα!!!!:tongue:

1.jasmini 33w 5d

2.twins 31w 6d

3.glorr 31w 4d

4.giota 30w 6d

5.witch 29w 1d

6.nufi 27w

7.joy 26w 4d

8.agorakia 26w 2d

9.nunu 20w 1d

10.vanessa 13w 2d

11.melenia 10w 6d

22 τα νεα μελη!!!melenia παραμενεις η μικρουλα και jasmini συνεχιζεις να μας οδηγεις!

age.png

Καλημέρα!!! Μόλις ξύπνησα..νωρίς νωρίς!! :)

Πρωί πρωί και γεμίσατε δύο σελιδούλες.

Βρε Olgaki γιατί μας απογοητεύεις? Εγώ αν και με 3 βαθμούς μειωπία νιώθω τυφλή χωρίς φακούς. Τουλάχιστον όπως λέει η Nufi να φοράμε τα γυαλιά..

Glorr κάποιοι γιατροί δεν αποτολμούν την καισαρική ακόμα και αν το επιτρέπουν οι καταστάσεις. Ο δικός μου έχει κάνει κι άλλους φ.τ. σε δίδυμα και είπε ότι αν όλα βαίνουν καλώς θα το παλέψουμε..με επισκληρίδιο και πάλι φυσικά!!! Προς το παρών πάντως έχουν καλή θέση..με τα κεφάλια κάτω..οπότε..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...