Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι ναι συμφωνω. Πάντως οι περισσότερες γυναίκες δεν πάνε ούτε καν στις 40 ημέρες στον γιατρό για εξετάσεις...

Τώρα διαβάζω για συμπτωματα τοκετού :) Να ξέρω σε τι να προβληματιστώ...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Κι εμεις για καισαρικη παμε.....ο Α ειναι με τα ποδια προς τα κατω και ο Β ειναι οριζοντια....και ειναι πολυ δυσκολο να γυρισουν....τουλαχιστον ο ενας.....

Κριμα....ηθελα πολυ να γεννησω φυσιολογικα οπως την πρωτη φορα.....αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι η αναρρωση.....με τρια μωρα στο σπιτι ελπιζω να συνελθω γρηγορα γιατι αλλιως δεν ξερω τι θα γινει....

ΟΛΓΑ79 τα κοριτσια ρωτανε για τους φακους αν κατα τη διαρκεια της καισαρικης μπορουνε να τους φορανε για να μη χασουν κανενα λεπτο απ τη γεννηση των παιδιων....μηπως ξερεις εσυ κατι σχετικό?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από έμένα. Τι έγινε, πάλι το ξενυχτήσατε χθες βρε?Και τι είναι αυτά που κάθεστε και διαβάζετε , άγχος με πιάνει.

Γιώτα καλημέρα τι κάνεις σήμερα, πως είσαι? Εμένα και τα δύο έχουν γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Τουλάχιστον έτσι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στο γιατρό και απ' ότι μου είπε δύσκολο τώρα να ξαναγυρίσουν. Αλλά κι εγώ για καισαρική πάω. Δεν το συζυτώ. Τι υπάρχει περίπτωση σε δίδυμα να πας με φ.τ.? διάβαζα αυτό που λέει και η Jasmini. Εμένα από την αρχή μου είπε με καισαρική.:rolleyes:

kαλημερα περα για περα!

ξυπνησα πουρνο κ εκανα ερευνα για αποστειρωτες κ θερμαντηρες.. εχει κ ενα πακετο της avent στα mothercare κομπλε(αποστειρ, θερμαντ, βουρτσα καθαρ, 4μπιμπερο,2βρεφ θηλες κ ισοθερμ τσαντα για 2μπιμπερο) ολα 149ευρω. Συμφερει πολυ αν θελει κανεις προιοντα avent, αλλα δε ξερω..

Αχ πρεπει να πεταχτω σε λιγο στο φαραμακειο για την κορτιζονη κ δε θελω!! τοσες ενεσεις εκανα για την εξωσωμ, τωρα μ επιασε ο φοβος!

εσεις πως ειστε σημερα?

33E7p2.png

kαλημερα περα για περα!

ξυπνησα πουρνο κ εκανα ερευνα για αποστειρωτες κ θερμαντηρες.. εχει κ ενα πακετο της avent στα mothercare κομπλε(αποστειρ, θερμαντ, βουρτσα καθαρ, 4μπιμπερο,2βρεφ θηλες κ ισοθερμ τσαντα για 2μπιμπερο) ολα 149ευρω. Συμφερει πολυ αν θελει κανεις προιοντα avent, αλλα δε ξερω..

Αχ πρεπει να πεταχτω σε λιγο στο φαραμακειο για την κορτιζονη κ δε θελω!! τοσες ενεσεις εκανα για την εξωσωμ, τωρα μ επιασε ο φοβος!

εσεις πως ειστε σημερα?

Καλημέρααααααα. ΄Τι κανεις? Ζέστη σήμερα. Και όσο περνάνε οι μέρες.........Πω πω πίκρα...........Μες το σπίτι θα την βγάζουμε μου φαίνεται από εδώ και πέρα. Κάνεις ακόμη κορτιζόνη, πότε τελειώνεις εσύ? Καλά λες. Έχουμε φάει ενέσεις και ενέσεις , τώρα κόλλησες? Άντε βρε δεν είναι τίποτα. Κουράγιο..............

Την είχα δει κι εγώ αυτή την προσφορά. Καλή ακούγεται. Τελικά εγώ πήρα μόνο τον αποστειρωτή της avent. Και δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμη. Πρέπει όμως. Να αρχίσουμε να μαθαίνουμε και τίποτα γιατί θα πέσουν όλα μαζεμένα μετά και θα τρέχουμε σαν τον Βέγγο. Χα χα χα χα ............Εσύ σκέφτεσαι να ΄την πάρεις αυτή την προσφορά?

Διαφημίσεις

δεν εχω ξανακανει κορτιζονη.τωρα θα παω για την πρωτη..θα σου πω σε λιγο...αχ βαχ

την προσφορα τη σκεφτομαι γιατι ολα που περιλαμβανει ειναι χρησιμα, κ μεμονωμενα κοστιζουν περιπου 100ευρω παραπανω.

απλως σκεφτομαι οτι υπαρχουν κ φθηνοτερες μαρκες...αν κ εχω ακουσει καλα λογια για την avent,οποτε ν αξιζει.

δικιο εχεις παντως, πρεπει να τα δοκομασουμε απο πριν γιατι μετα θα μαστε πελαγωμενες κ θα τα κοιταμε σα χανοι:D

33E7p2.png

Καλημέρα κι από μένα, συντρόφισσες - διδυμομανούλες! Πώς κοιμηθήκατε; Εγώ δύσκολα. Δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά, είχα συνεχώς ενοχλήσεις. Ούτε καν αριστερά, που είναι η μόνη θέση που τα ψιλοκαταφέρνω τελευταία. Ευτυχώς, η ζέστη δεν με πειράζει ακόμη...

rPPrp3.png

Στο μεταξύ, βλέπω πως όλες είστε πολύ ενημερωμένες σχετικά με προσφορές σε είδη για τα μπεμπάκια κι εγώ ΤΙΠΟΤΑ! Κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου... Άραγε, πότε θα τα κάνω όλα αυτά, όταν θα έχω βαρύνει περισσότερο;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...