Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

[Glorr, η ημερολογιακή τους ηλικία σύμφωνα με την ΤΕΡ είναι 31 εβδ + 5 ημέρες, ενώ η μέση υπερηχογραφική (δηλαδή σε σχέση με το βάρος και την ανάπτυξη) είναι 31+2/ 31+4. Δεν έχει σημασία, απλά μέχρι τώρα προηγούνταν της ΤΕΡ, ενώ τώρα έπεσαν.

Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι, αλλά απο τότε που ξεκίνησα τις διδυμο-δίαιτες, η τρελή και κατακόρυψη ανάπτυξη τους μετριάστηκε. Αυτό είναι μάλλον καλό, γιατί που θα χωρούσαν;

Σε 2 εβδομάδες θα πας; Αυτό και αν είναι αγωνία... πάντως στο υπερηχογράφημα δεν φαίνονται πια και πολλά-πολλα. Ούτε χαμόγελα, ούτε χασμουρήτα σαν αυτά που φαίνονται στα βιβλία...

Τελίκά θα πάμε στο Αλεξάνδρα... θα πιάσω να διαβάσω όλα τα θέματα στο parents απόψε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εχει μελετη αποψε λοιπον...

δες βασικα τι θα χρειαστει να παρεις απο εξοπλισμο, γιατι απ οτι γνωριζω δεν παρεχουν κ πολλα. πχ φορμακια, μπιμπερο, μπορει κ πανες..

εξετασεις θα δωσεις τελικα? δε σε βλεπω να χεις κεφι για μελετη αλλη,παρα μονο για τη μαμαδομελετη!

33E7p2.png

Αν και χτες λόγω παλιούπνου ξύπνησα στις 4:00 και το έριξα στο διάβασμα(ούτε στα πραγματικά φοιτητικά μου χρόνια δεν το έκανα), λέω πως αν συνεχίσω έτσι μάλλον δεν θα πάω... Αν γεννήσω μέσα σε καμιά αίθουσα, δεν νομίζω ότι θα μου πει κανείς μπράβο...

Θα το παλαίψω λίγο αυτές τις μέρες... βασικά για να τεστάρω τον εαυτό μου για πόση ώρα μπορώ να κάτσω ακίνητη σε μία καρέκλα... Αλλά είμαι μάλλον προς το όχι, εκτός αν με πιάσει ο παλιός καλός φυτουλίστικος εαυτός μου και πω ότι η μελέτη είναι uber alles (μάλλον άτοπο ε;)

Τελειώσατε από το σχολείο;;; Αχ περνάω από τα σχολεία εδώ κοντά και λέω πότε θα δώ μια διδυμοκοιλιά!!!!!

Καληνύχτα glorr και όνειρα γλυκά :P.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χιχι!! διδυμοκοιλια με ελεφαντοποδαρινια!

παρασκευη τελειωνουμε στο ολοημερο, αλλα μου ειπαν να μη παω αυριο κ μεθαυριο...μου το ειπαν πολλες φορες γιατι με λυπουνται με την κοιλουμπα μου μες τη ζεστη, κ μπορει να τους ακουσω..θα δω..

αυριο πρωι κανω κ την πρωτη διπλη κορτιζονη, οποτε ουτως η αλλως ξεκιναει η περιοδος rest που λες κ συ :(

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εεε.. εξαλλου τα εχεις δει ολα!!

αντε εχεις υλικο να μελετησεις γι αποψε, αν σε φαει η αυπνια!

παω κ γω να ξαπλωσω γιατι καθομαι στο γραφειο ωρα κ νιωθω τα ποδια μου να χουν φουσκωσει σα μπαλονια! χαλια!

καληνυχτουδια!!!!

33E7p2.png

Βλέπω κόσμο μέσα! Εμένα ρε κορίτσια με έχει ταράξει στην κλωτσιά η κόρη στα δεξιά και ο γιος τίποτα κάτι πολύ πολύ ψιλά όποτε το θυμηθεί! Μα τι γίνεται? δε βολεύεται? τι συμβαίνει? ο αλλος? τόσο φρονιμος??

Twins εύγε για το Αλεξάνδρας!! Να μας πεις και το περιβάλλον μια και θα πας πριν από μένα! Ρε γαμώτο εμένα για κορτιζόνες γιατι δε μου είπε!!

Joy μάλλον θα σου πει αργότερα για κορτιζόνες. Είναι νωρίς ακόμα. Εμένα μου το είπε στις 28 εβδομάδες. Έκανα την πρώτη δόση στις 30 εβδομάδες και την 2η θα την κάνω στις 34 και κάτι εβδομάδες.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Λες ? Γιατι στην 28 εβδομάδα έχω ραντεβου. Για να δούμε! Αλλά αυτο που μου είχε πει ήταν οτι δε θα κάνουμε πάλι υπέρυχο. Μόνο με εκείνο το μηχάνημα που ακούει την καρδιά. Δε πρέπει να δει αν πέρνουν βάρος και τετοια?

Μάλλον θα σου πει λοιπόν τότε. Κι εμένα στο τελευταίο ραντεβού μου έκανε υπέρηχο αλλά δεν είδε βάρος, μόνο θέσεις, αγγεία, τράχηλο.. στο επόμενο όμως θα μετρήσει και βαρος. Κι εσένα το ίδιο προφανώς.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...