Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλε θα σε δειρω να μην κανεις τιποτα

βρε κοριτσακι μου καταλαβε το θα γεννησεις.Εχεις ολα τα συμπτωματα.Μην το κανεις μια ωρα αρχητερα

ποσο ηταν τελευταια φορα?

Ολγα μου αφού κάθομαι σπίτι είναι χειρότερα γιατί τα βλέπω..τι να κάνω..το πάω πολύ σιγά. Τελευταία στις 30 εβδομάδες και 3 ημέρες ήταν 1620γρ και 1590γρ.

RKdwp3.png

Θα πω κ αλλα να σ ανεβασω γιατι ειναι τιμη μας που μοιραζεστε τη γνωση σας ενω ειστε ακομη μωρομανα κ μαλιστα διδυμων!

λεπτεπιλεπτη θα πω κ αιθερια για τη σιλουετα, πολυπραγμων κ καταφερτζου συναμα, σπιρτοζα, δραστηρια, καλοδιαθετη κ ευχαριστη, με χιουμορ κ κυριως ..μικρη κ τριανταφυλλενια!!

ε?ε?:wink:

33E7p2.png

πηρε κ ο δοκτωρ μολις. μαξιλαρακι ψηλα τα ποδαρακια 10-20 ποντους, κ αν δω οτι συνεχιζεται τις επομενες μερες, να κανω γεν,ουρων,ουρια,ουρικο οξυ.

αυτα που λετε..

η ελεφαντοποδαρουσα

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!! Να 'μαι... φρέσκια φρέσια και βραδυνη...

Τι βροχή ήταν αυτή το απόγευμα; Πήγα στο γιατρό γεμάτη λάσπες!!!

Γύρισα στις 6:30 και έπεσα ξερή... τώρα ξύπνησα και αναρρωτιέμαι αν θα ξανακοιμηθώ ως το πρωί. Είναι καμία μέσα για να κάνουμε σούπερ αγρυπνία;

Είμαστε πλέον μεγάλα παιδία (χμ...:rolleyes:) 1.666 και 1696 γραμμαρίων και πήραμε θέση προς τα κάτω. Και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η μαμά, αφού οι εξετάσεις μας ήταν για πρώτη φορά τόσο καλές. Το ντόπλερ ευτυχώς έδειξε ότι τρώμε καλά!!!! Το μόνο που μου είπε είναι να ηρεμήσω, να μην πολυβγαίνω και να ξεκουράζομαι (αν το καταφέρω καλά θα είναι!)

Βέβαια... το υπερηχογράφημα μαρτύριο... κάναμε 3 διαλείμματα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω.Θα ξαναπάω σε τρεις εβδομάδες πάλι... και μετά, το επόμενο ραντεβού θα είναι στο χειρουργείο... τελειώνουμε :P

Για να δω λοιπόν τι λέτε κοριτσάκια... Γιατί προσπαθείτε να κολοπιάσετε την Όλγα; Για να μας γεμίσει φωτογραφίες πάλι και να ξεροσταλιάζουμε κοιτώντας τους κορμούς;:P:p. Περαστικά στα αγοράκια σου καλό μου!!!!

Nufi και εμένα μου είπε αν πρηστώ να βάζω μαξιλάρι, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι και συνηθισμένο τώρα το καλοκαίρι. Μπορεί τώρα να είμαστε ελεφαντοποδαρούσες, αλλά μετά θα γίνουμε πάλι ελαφίνες!!!!!:mrgreen:

Nunu, χωρίς να ξέρω που εργάζεσαι, η δίδυμη εγκυμοσύνη θεωρείται πάντα επαπειλούμενη. Αν πας και τους πεις βεβαία τα καμωματά σου με τη σοκολατόπιτα, μπορεί να σε ξαναστείλουν πίσω για να μην τρώς:P:p

Vanessa, δεν έχω ινομυώματα, αλλά από φίλη μου που έχει και είναι έγκυος, ο γιατρός τηε είπε ότι θα μεγαλώνουν μαζί με το μωρό και να μην ανησυχεί. Όπως λένε και τα κορίτσια, οι τιμές για οποιαδήποτε έλεγχο των διδύμων είναι ακριβότερος από τα μονά, αλλά όχι και διπλάσιος. Και εμάς 120 ήταν. Με το καλό να κάνεις την αυχενική και να μας πεις αποτελέσματα.

Joy, νομίζω ότι σε έπιασε πρώιμα το σύνδρομο της φωλιάς :D. Αλλά πρέπει να γίνουν και αυτά...

Jasmini, ξεκουραση και μη βγαίνεις έξω!!! Και άσε τις δουλειές για τους άλλους... Εισαι τόσο κοντά στο να γλυτώσεις τη θερμοκοιτίδα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου ΤWINS .Εδώ είμαι κι εγώ. Αν και σήμερα είμαι κομμάτια. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ατονία, αναγούλα , σαν ζόμπι είμαι. Τώρα σηκώθηκα λίγο από το κρεβάτι. Όλα καλά βλέπω. Μπράβο. Τι έγινε ορισατε και ημερομηνία για το χειρουργείο? Ζουλεύω.......:D

Σπάνια είδη όλες μας θα έλεγα!!

Θα πάω να ξαπλώσω τώρα όμως γιατί σήμερα έπεσε κούραση. Twinula αν δεν πεις εσύ κάτι εγώ δε θα πώ για τη σκολατόπιτα:tongue:!Μπράβο και για τα μεγάλα σου τα μωράκια!!

Φιλάκια σε όλες σας, θα τα πούμε αύριο με νεότερα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Όχι δεν μου είπε τίποτα για ημερομηνία, παραμένουμε σε αυτό που ξέρουμε και βλέπουμε ανάλογα με την ανάπτυξή μας. Όσο πιο αργά τόσο πιο καλά. Πάντως, η καισαρική θα είναι με επισκληρίδιο. Τα μπεμπουλίνια πάντως για πρώτη φορά ήταν 2 μέρες μικρότερα από την ηλικία τους... Πότε πας γιατρό;

Δεν σε κατηγορώ καθόλου που νιώθεις ατονία. Με τέτοιο καιρό... Κορίτσια οι άνθρωποι και τα αυτοκίνητα πηγαίνανε σα ρομποτάκια σήμερα. Πόσες φορές είδα οδηγούς να ξεχνάνε να φρενάρουν....

Μις Όλγακι, η αλήθεια είναι ότι μας έλειψες!!!!! Άρα σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το δημοφιλής;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γιουχου!!!

ελαφινα....!!!:D :D :D

μπραβο twins! τα μωρακια σου ειναι σουπερ! πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! τελικη ευθεια! τελικη ευθεια λεμε!!!

επαρθη αποφαση εν τελει για το που θα ερθουν στη ζωη τα τεκνα? η θα στο κραταει για εκπληξη ο δοκτωρ μεχρι τελους? ειναι κ χιουμοριστας καμια φορα! :D

33E7p2.png

ουαου! τελεια! ελπιζω να διατηρησει αυτη την καλη διαθεση κ στις 30 που θα παω κ γω..

ωραια λοιπον, να κανεις ενα δωρακι στον εαυτο σου τοτε αφου δε θα ξεπαραδιαστειτε στο μη επιθυμητο!

33E7p2.png

Όχι δεν μου είπε τίποτα για ημερομηνία, παραμένουμε σε αυτό που ξέρουμε και βλέπουμε ανάλογα με την ανάπτυξή μας. Όσο πιο αργά τόσο πιο καλά. Πάντως, η καισαρική θα είναι με επισκληρίδιο. Τα μπεμπουλίνια πάντως για πρώτη φορά ήταν 2 μέρες μικρότερα από την ηλικία τους... Πότε πας γιατρό;

Δεν σε κατηγορώ καθόλου που νιώθεις ατονία. Με τέτοιο καιρό... Κορίτσια οι άνθρωποι και τα αυτοκίνητα πηγαίνανε σα ρομποτάκια σήμερα. Πόσες φορές είδα οδηγούς να ξεχνάνε να φρενάρουν....

Μις Όλγακι, η αλήθεια είναι ότι μας έλειψες!!!!! Άρα σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το δημοφιλής;

Ε ναι και εμενα με επισκληρίδιο θα είναι. Εγώ πάω γιατρό στις 23 του μήνα.Σε δυο εβδομάδες ακριβώς. Και ανυοπομονώ μέχρι τότε. Να δω τι θα γίνει τι θα μου πει κτλ......

Όταν λες 2 μερες μικρότερα από την ηλικία τους .........όσον αφορά το βάρος τους? ή γενικά η ανάπτυξη τους? γιατί εμένα δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο.

Τελικά που ΄θα γεννήσεις με το καλό?

Μια χαρά ήταν από διάθεση... ίσως βέβαια γιατί με είδε και γεμάτη λάσπη!!!!:P:p:p Μου είπε και μπράβο για τα κιλά! Επόμενο ραντεβού σε 3 εβδομάδες.

Nunu καληνύχτα! Εγώ δεν κοιμάμαι, τώρα ξύπνησα... Για να δω το πρόγραμμα αν υπάρχει ντοκιμαντερ!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...