Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ηρθα και γω!Διαβαζα αλλα δεν ημουν και στα καλυτερα μου και δεν ειχα εμπνευση ανγραψω.Τρομαρα μου.Επρεπε να παω τα παιδια στο παιδων για εξετασεις λογω της αλλεργιας που ειχαν παρουσιασει.Και μου ειχαν πει οτι χρειαζεται εισαγωγη για 1-2 μερες

Οποτε καταλαβαινετε οτι ειχα φρικαρει!!!!!!!

Τελικα ολα καλα.Με παρακαλια πηγαμε σημερα πηραν αιμαστα μωρα και μας αφησαν μετα απο λιγες ωρες να φυγουμε.

Βρε jasmini δεν πας στον γιατρο να μετρησει τις συσπάσεις σου?Ουτε εγω ειχα πονους αλλα στο τελος εσπασαν τα νερα

nunu μου και γω ειχα πααααρα πολλα.Δεν ειναι τιποτα αν ειναι λευκα και αοσμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγάκι γι'αυτό χάθηκες? Πως είναι τώρα τα αγοράκια σου? Πότε θα έχεις απαντήσεις?

Τελικά μου πέρασαν τα πετρώματα και είμαι καλύτερα. μάλλον από κούραση ήταν. Δεν βάζω κι εγώ κώλο κάτω :) Σήμερα στρώθηκα στο σπίτι και ηρέμησα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ελα κοριτσακι μου.Καλε με πηρε ο υπνος στον καναπε

σε ενα μηνα βγαινουν οι απαντησεις αλλα δεν δειχνει σιγουρα.Περισσότερο για το ταμειο επρεπε να τις κανουν.Γιατι γραφετε στο βιβλιαριο το υποαλλεργικο

Αντε κατσε καλα να αντεξεις λιγο ακομα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Άσε και επειδή κάθομαι σπίτι, το βλέπω και φρικάρω... η ακαταστασία στο μεγαλείο της :/

Τα νεύρα μου, σηκώνομαι και κάνω μια δουλειά, κάθομαι μισή ώρα να ξεκουραστώ.. σιγά σιγά. Δεν έχω και κανέναν να έρθει να βοηθήσει δυστυχώς, οπότε για να μην μαζευτούν κατσαρίδες :) το παλεύω μόνη μου όσο μπορώ!

Πάντως μην ανησυχείς,περαστικά να είναι όλα! Ξέρω κι εγώ από αλλεργίες..

RKdwp3.png

καλε θα σε δειρω να μην κανεις τιποτα

βρε κοριτσακι μου καταλαβε το θα γεννησεις.Εχεις ολα τα συμπτωματα.Μην το κανεις μια ωρα αρχητερα

ποσο ηταν τελευταια φορα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αυτές οι δουλειές δε σταματάνε ποτέ! Εμάς ήρθαν κάτι αλουμινάδες σήμερα και έκανα το σπίτι χάλια!! Έπιασε και η βροχή, αρχίσανε τα μέσα έξω... Αυριο έρχονται κατι αλλοι μάστορες, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!! Η ζυγαριά ανεβαίνει εντωμεταξύ. Πρέπει να κόψω τα παγωτά. Ο γιατρός είπε ένα το μήνα και γω τα πέρνω 1 τη βδομάδα!

Kαλησπερουδια βρε κοριτσακια..

Εχουμε κ νεα διδυμομαμα! καλως μας ηρθες agorakia. θα τα λεμε τωρα πια!

Ολγακι μας ελειψες! ελπιζω να ναι μια χαρα τα μικρουλινια σου! Ακομη κυπρο ειστε?

Το jasminaki ξεψαρωσε κ κανει κ δουλειες? Γιααα προσεξτε κυρια μου!!! φιρι φιρι το πατε μου φαινεται για να μας κρατατε σε αγωνια!!

k εμεις βρε joy με μαστορους ειμαστε αυτες τις μερες..μια οι airconditionαδες, πριν ο υδραυλικος, αυριο ο μπογιατζης.. κ το σπιτι χαλιεξ.. κανω τα στραβα ματια γιατι ειμαι κ ψειρας κ θα τρελλαθω διαφορετικα! προπονηση για μετα επισης που τα μικρα θα τα κανουν μπαχαλο!!

πηρα κ τηλ το γιατρο πριν γιατι εχουν πρηστει πολυ τα ποδια μου απο αστραγαλους κ κατω..δε μου απαντησε ακομη ομως. Η γραμματεας του μου πε να τα χω ξαπλα σε μαξιλαρι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γύρισα από ντοκ, όπως τα λέτε φυσιολογικά τα υγρά...ουφ!!πήρα και ένα μάτι στα μωρά!!χεχ!!

jasminu να αράξεις και να ξεκουραστείς καθώς και όλες μας. Αυτό μου ξαναέλεγε ο ντοκ σήμερα χαλαααααρωση και ηρεμία, το σπίτι θα πάθει λίγο αλλά δεν πειράζει ας κάνουν οι άντρες καμιά δουλειά!!

Αύριο έχω επιτροπή για αναρρωτική λέτε να μου πούν γύρνα στη δουλειά???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

παιξτο χαλια nunu! οτι ζαλιζεσαι κ με τις ζεστες, θα πεσεις καμια μερα, μη σε παρουν στο λαιμο τους κ τετοια! Πεστα με πιο ωραια λογακια ομως!!

ολα οκ κ στο γιατρο:tongue:, τελικα πηγες για να ξαναδεις τα μωρα αλητακι!!

33E7p2.png

Με ξεχασε ο γιατρος..δε με πηρε πισω, οποτε να υποθεσω δεν ειναι κ σοβαρο το θεμα των πρησμενων ποδιων...εκτος αν συνοδευεται απο κατι αλλα συμπτωματα που διαβασα κ τοτε μπορει να ναι προεκλαμψια..!!!

δε θα χαλαρωσω ποτε σ αυτη την εγκυμοσυνη, το χω παρει αποφαση.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...