Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επέστρεψα από ένα μακρύ τηλεφώνημα....

Χμ... οι συσπάσεις με έβαλαν και εμένα σε σκέψεις... γιατί αν είχα μέχρι τώρα, σίγουρα δεν το έχω καταλάβει. Καλά νιώθω πολύ χαζή. Στα μπεμπακια βέβαια έχω κάνει στέρηση εξόδου... και τους το επαναλαμβάνω συνεχώς... που θα βρουν καλύτερα;

Οι φτέρουγες μου αρέσουν και εμένα... αχ... είπαμε... δρόσερό νεράκι προς το παρόν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Πως ειστε μανουλες?????Εγω πηγα χτες στον ντοκτορ και ειδα τα διδυμακια μου.....ο Α ειναι 1420 και ο Β ειναι 1446.Προχωραμε καλα,αλλα ξεκουραση πολυ συνεστησε ο ιατρος.Ουτε μεχρι τον φουρνο λεει να πηγαινω για να μην κουραζομαι καθως μενω σε ανηφορα.Γενικα να μην κανω πολλα δρομολογια.Ο μικρουλης μου εκανε χτες πυρετο και εκτος απο τις καουρες εχω και τον πυρετο του μικρου.Σημερα αναγκαστικα τον εστειλα στην πεθερα μου γιατι μετα εχω να περασω επιτροπη του ΙΚΑ για την αναρρωτικη.Μολις τελειωσω θα παω να τον παρω.....και νιωθω τοσο κουρασμενη που θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω αυριο......

Ο ιατρος ειπε οτι ο Α ερχεται με τα ποδια οποτε παμε για καισαρικη καθως ειναι δυσκολο να αλλαξουν θεση τωρα επειδη αρχιζιουν και στριμωχνονται......τι να κανω?Δεν πειραζει.....απλα θελω να αναρρωσω γρηγορα γιατι εχω κι αλλο ενα παιδι που θελει φροντιδα......Αντε να μη σας ζαλιζω αλλο.....

Πολυ καλημερα σας!!!!!!Θα τα πουμε μετα!!!!!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Είδα χθες πήγατε νωρίς για ύπνο ε? Κι εγώ χθες έπεσα σαν το τούβλο. Επιτέλους ένα βράδυ που κοιμήθηκα ωραία. Και η βροχούλα το πρωί........τέλεια.

GIOTA είδες που ανησυχούσες βρε για τα μπεμπάκια και το βάρος ? Όλα καλά. Μια χαρά είναι τα μπεμπεκάκια σου . Μπράβο. Όσο για σένα αφού σου είπε ξεκούραση προσπάθησε όσο μπορείς να το εφαρμόσεις κι εσύ και όλες μας βέβαια. Εγώ πάντως έχω βαρεθεί καναπέδες και κρεβάτια.. Άντε να πάρεις και την αναρρωτικούλα.....

Twins,witch,nufi, nunu τι κάνετε βρε? που είστε?:):):):)

Καλημερα καλημερα!Τι κανετε?Κι εγω glorr κοιμηθηκα αρκετα καλα επιτελους!Ευτυχως που εχει κι αυτη τη δροσια το βραδυ.Kαλα ποτε εβρεξε?Χαμπαρι δεν πηρα.

Jasmini ολα καλα?

Giota μια χαρα τα μικρακια σου.

age.png

Καλημερα καλημερα!Τι κανετε?Κι εγω glorr κοιμηθηκα αρκετα καλα επιτελους!Ευτυχως που εχει κι αυτη τη δροσια το βραδυ.Kαλα ποτε εβρεξε?Χαμπαρι δεν πηρα.

Jasmini ολα καλα?

Giota μια χαρα τα μικρακια σου.

Εδώ που μένω εγώ (Ίλιον) έβρεξε. Εσύ που μένεις? Ίσως εκεί δεν έβρεξε. Η Jasmini καλά να είναι? Γιατί χθες το βράδυ μας έβαλε στην πρίζα κανονικά. Εσύ πως είσαι γενικά? Πως πας? Τα μπεμπάκια σου?:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Είμαι κι εγώ μέλλουσα διδυμομαμά με ΠΗΤ 14.9.10! Μόλις χθες σας ανακάλυψα και για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που μπαίνω (και συμμετέχω) σε forum! Έχω διαβάσει κάποια στοιχεία σας και περίπου ξέρω λίγα πράγματα για σας! Είναι καμιά κοντά στις ημερομηνίες μου; Εμείς περιμένουμε δύο αγοράκια και προχθές έκανα καμπύλη σακχάρου και υπέρηχο. Ο επάνω είναι 950 γρ. και ο κάτω 750... Έχουν μια διαφορά, αλλά είδα ότι συμβαίνει και σε άλλα μωράκια κι αυτό με καθησύχασε κάπως!

rPPrp3.png

Ηρθα και εγώ!!!!

Καλώς την καινούρια διδυμομανούλα Agorakia! Με το καλό τα παιδάκια σου!!!!! Πως νιώθεις;

Τώρα δηλαδή έχουμε 20 νέες αφίξεις φέτος!!!!!

Λόγω των σημερινών αναμενόμενων εξετάσεων έβλεπά πάλι στον ύπνο μου κάτι βλακείες χτες... ότι τα μπεμπάκια δεν θέλανε να φάνε και με έπιασε άγχος!!!!!

Giota μπράβο... είδες πόσο γρήγορα αλλάζει το βάρος; Περαστικά στον Τασούλη σου και ξεκούραση!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΚΟριτσάκια γεια σας! Δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω... Την παρασκευή πάω για αυχενική και έχω πολύ αγωνία! Ελπίζω όλα να είναι καλά... Είχε καμμία κοπέλα ή έχει ινουώματα παράλληλα με την εγκυμοσύνη? Γιατί εγώ έχω, είναι εξωτερικά της μήτρας αλλά έχει μεγαλώσει πολύ και ανησυχώ... ΕΠίσης στην αυχενική για δίδυμα πληρώνεις για κάθε έμβρυο ξεχωριστά??

DvX4p3.png

EUoVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα! Μόλις δίαβασα τα νέα σας γιατι έτρεχα με δουλειές. Δε θα χαλαρώσω!!

vanessa η τιμή είναι standar και υπάρχει μια επιβάρυνση παραπάνω για δίδυμα. Οταν είχα ρωτήσει σε ένα κέντρο μου είχαν πει 180 αν θυμαμαι καλα. Και 200 για δίδυμα. Αλλά εξαρταται που την κάνεις.

Κορίτσια καλημέρα σας!!

Μην ανησυχείτε καθόλου είμαι πολύ καλύτερα σήμερα. Βέβαια ξύπνησα με πόνους στην μέση σαν περιόδου αλλά περάσανε κι αυτοί. Σήμερα αποφάσισα να την βγάλω από καναπέ στο κρεβάτι και το αντίθετο ώστε να μην επισπεύσω τον τοκετό :)

Είχα πρόβλημα με το internet γι 'αυτό δεν σας έγραψα πιο πρίν!

Βλέπω οι μετρήσεις σας μια χαρά, πολύ χαίρομαι!!!

Και νέα μέλη??? Agorakia καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!! Με το καλό!!

Vanessa όπως είπε και η Joy79 εξαρτάται που θα την κάνεις την αυχενική. Εμένα ο γιατρός μου πήρε 120 ευρώ μαζί με την εξέταση αίματος.

RKdwp3.png

Γειά σας, γειά σας κορίτσια τι κάνετε? εδώ είμαι και γώ, πάλι απλωμένα ρούχα είχα με τη βροχή την τρελάρα μου!!

Καλώς την καινούργια μας!! agorakia εγώ είμαι σχετικά κοντά σου, έχω ΠΗΤ 28.10.10 μάλλον υπάρχουν πιο κοντινές σου,χεχ, καλοκαιρινές!!

Αυχενική αναλόγως που θα πάς όπως προείπαν οι κοπέλες vanessa, εγώ έσκασα 250!!!αλλά το χαίρεσαι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...