Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ Ολγα μου καπως ετσι το κανουμε.Αν τρωνε την ιδια ωρα ,αλλαζω την μια,την θηλαζω και την δινω στον αντρα μου να ρευτει.Πιανω την αλλη,την αλλαζω τις δινω απο το στηθος,αφηνω κανενα 10λεπτο να χωνεψει και μετα τις δινω μπιμπερο και κανα μισαωρο την παρακολουθουμε γιατι βγαζει γαλατακι.Περναει γρηγορα η 1 ωρα ετσι,Μετα πρεπει να περιμενουμε να τις παρει ο υπνος μπας και κλεισουμε ματι κι εμεις κανενα βραδυ.Αμεσως αμεσως περνανε αλλα 30-45 λεπτα μεχρι να κοιμηθουν..Και τι μενει μεχρι να ερθει ξανα το 2,5ωρο ή τριωρο για να γινουν ολα απο την αρχη????Δε βαριεσαι....γερα να ειναι τα κοριτσακια μου και ολα θα γινουν με τον χρονο.

iRzGp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ δεν ηταν επειδη την πουκωσες.Αν δεν θελουν δεν καταπινουν με τιποτα.Το εχω παθει να παω να τα αλλαξω και να μου πνιγουν ασχημα.Δεν εχουν ρευτει καλα μου ειπε ο παιδιατρος.Γι'αυτο και τα αλλαζω παντα πριν το φαι εκτος και αν λερωθουν μετα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Είμαστε καλά και ως γνωστόν πεινάμε :)

Εσείς τι κάνετε σήμερα; Πως είναι η διάθεσή μας;

Πεινάαααατε? Ε να φάτε βρε αν πεινάτε. Εμείς καλά. Λίγη αδιαθεσία μόνο λόγω του ότι αύριο αλλάζουμε μήνα. Κατά τ' άλλα καλά. Δεν θυμάμαι τι έχεις πει. Τα άκουσες τα σποράκια σου εσύ?:P:p:p

Αλλάζουμε μήνα αύριο ε; καλά που μου το είπες. Έχω μπερδευτεί με το πως αλλάζουν αυτοί οι μήνες τελικά. Άλλος το μετράει με τις εβδομάδες, άλλος με τους μήνες ημερολογιακά (π.χ. κάθε 30 του μήνα). Έχω μπερδευτεί. Τώρα σε ποιό μήνα λέμε ότι είμαστε;

Όσο για την πείνα άστα.... όποιος δεν έχει εμετούς τρώει ακατάπαυστα!!!!!

Το κοριτσάκι μας δίνει ποιό έντονα σήματα, το αγοράκι ως γνωστόν... τίποτα. Ησυχία..... :)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αλλάζουμε μήνα αύριο ε; καλά που μου το είπες. Έχω μπερδευτεί με το πως αλλάζουν αυτοί οι μήνες τελικά. Άλλος το μετράει με τις εβδομάδες, άλλος με τους μήνες ημερολογιακά (π.χ. κάθε 30 του μήνα). Έχω μπερδευτεί. Τώρα σε ποιό μήνα λέμε ότι είμαστε;

Όσο για την πείνα άστα.... όποιος δεν έχει εμετούς τρώει ακατάπαυστα!!!!!

Το κοριτσάκι μας δίνει ποιό έντονα σήματα, το αγοράκι ως γνωστόν... τίποτα. Ησυχία..... :)

Εγώ σήμερα κλείνω την 18η εβδομάδα και μπαίνω στην 19η (μην κοιτάς το τικεράκι κάποιο μικρό λαθάκι έχει γίνει με μερικές μέρες). Εμένα ο γιατρός μου μου έχει πει ότι κάθε 12 του μήνα αλλάζω μήνα. Οπότε αύριο κλείνω τον 4ο και μπαίνω στον 5ο. Εσένα τι σου έχει πει? Είναι λίγο περίεργο το μέτρημα. Α εσύ καταλαβαίνεις και ποιο σου δίνει σήμα ε? Ωραία. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και ούτε ξέρω αν έχω ακούσει κάτι τελικά. Δεν είμαι σίγουρη.............:P

Διαφημίσεις

Βασικά μου λέει να μη μετράω με μήνες, γιατί μπερδεύομαι. Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο γενικός πληθυσμος μετράει με τελευταία ημερομηνία περιόδου. Παρ' αυτά όμως, όταν η εγκυμοσύνη είναι μετά απο θεραπεία ισχύει το ίδιο; Ακόμα και με τελευταία ημερομηνία της (ας πούμε) περιοδού βάση της οποίας έφτιαξα το τικεράκι και μου έβγαλαν την υποτιθέμενη ΠΗΤ στο υπερηχογράφημα πάλι δε μου πάει καλά. Κάτι κάνω λάθος!!!!

Σήμερα συνέχισα την ακαδημαική επιμόρφωση στα διάφορα σαιτ. Αλλά κάποια στιγμή έπεσα σε κάτι χαζά που έλεγαν για αρρώστιες και κάτι αηδιαστικά και τρόμαξα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βασικά μου λέει να μη μετράω με μήνες, γιατί μπερδεύομαι. Πάντως απ' ότι κατάλαβα ο γενικός πληθυσμος μετράει με τελευταία ημερομηνία περιόδου. Παρ' αυτά όμως, όταν η εγκυμοσύνη είναι μετά απο θεραπεία ισχύει το ίδιο; Ακόμα και με τελευταία ημερομηνία της (ας πούμε) περιοδού βάση της οποίας έφτιαξα το τικεράκι και μου έβγαλαν την υποτιθέμενη ΠΗΤ στο υπερηχογράφημα πάλι δε μου πάει καλά. Κάτι κάνω λάθος!!!!

Σήμερα συνέχισα την ακαδημαική επιμόρφωση στα διάφορα σαιτ. Αλλά κάποια στιγμή έπεσα σε κάτι χαζά που έλεγαν για αρρώστιες και κάτι αηδιαστικά και τρόμαξα!!!!

Ε άσε τα χαζά και τα αηδιαστικά κι εσύ, μην ΄κάθεσαι και διαβάζεις τέτοια. Είμαστε που είμαστε ευαίσθητες αυτόν τον καιρό μην το επιβαρύνουμε κι άλλο, έτσι δεν είναι? Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ. Μην νομίζεις. Αλήθεια, να σε ρωτήσω ο γιατρός σου επιτρέπει ταξίδια? Εγώ σκέφτομαι να φύγω το Πάσχα αλλά δεν ξέρω ακόμη. Μ. Δευτέρα που θα πάω θα τον ρωτήσω. :|

Προς το παρόν μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα αλλά είμαι πολύ φοβιτσιάρα και φοβάμαι τις μεταφορές. Πριν κανένα δίμηνο μπήκα στο μετρό και λιποθύμησα... μιά εμπειρία που δεν θέλω να την ξαναζήσω, οπότε κάθομαι και κλωσάω τα αυγουλάκια μου με την ησυχία μου.

Μέσα στη Μ. Εβδομάδα προγραμματίζω το β' επιπέδου, οπότε ότι κάνουμε θα είναι εντός του νομού. Εσεις που λέτε να πάτε; Πες μου κάτι ωραίο!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Προς το παρόν μου είπε ότι δεν έχω πρόβλημα αλλά είμαι πολύ φοβιτσιάρα και φοβάμαι τις μεταφορές. Πριν κανένα δίμηνο μπήκα στο μετρό και λιποθύμησα... μιά εμπειρία που δεν θέλω να την ξαναζήσω, οπότε κάθομαι και κλωσάω τα αυγουλάκια μου με την ησυχία μου.

Μέσα στη Μ. Εβδομάδα προγραμματίζω το β' επιπέδου, οπότε ότι κάνουμε θα είναι εντός του νομού. Εσεις που λέτε να πάτε; Πες μου κάτι ωραίο!

Εγώ έχω κανονίσει στις 15 Απριλίου την Β΄επιπέδου. Λέμε να πάμε στα χωριά των γονιών μου που είναι κοντά στην Καρδίτσα. Μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εντάξει λίγο να ξεφύγουμε και να πάρουμε και λίγο καθαρό αέρα γιατί έχω σαλτάρει ειλικρινά. Γιατί κι εγώ τα αυγά κλωσάω συνέχεια αλλά μέχρι τον Ιούλιο δεν βγαίνει. Θα....σαλτάρω. :D

Ωράια θα είναι και παραδοσιακά! Και αφού θα είσαι και σε σπίτι να σε φροντίζουν και εκεί, ουσιαστικά ρώτα για τη διαδρομή κυρίως.

Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος του κλωσήματος είναι μακρά, δύσκολη, μοναχική και ο Ιούλιος φαίνεται να απέχει αιώνες! Αλλά ας το δούμε αλλιώς.... πόσος καιρός πέρασε από τότε που πήραμε τα αποτελέσματα της χοριακής.... και από τότε πάνε αιώνες! Το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να μη φτάσαμε στο τέλος, αλλά τουλάχιστον είμαστε μακριά από την αρχή!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...