Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καρπουζάκι;;;;; κλαψ θέλω και εγώ!!!!!! Πάλι στο δροσερό νεράκι θα πνίξω τον καημό μου!!!!

Έχεις χάσει και εσύ βάρος;

Είδα ένα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ το απόγευμα (birth stories) και ήταν μια κοπελίτσα με μια διδυμοκοιλιά τεράστια!!!!! Αφού το 116 το δικό μου μοιάζει μεσούλα δαχτυλίδι!!!!!!!

Ε καλά μην φανταστείς. Μισό κιλό έχασα. Αλλά δεν έχω πάρει καθόλου σχεδόν. Στα 4 είμαι ακόμη. Όσο για την κοιλιά μου........101......μήπως να ανησυχήσω? Βέβαια παίζει ρόλο και το σώμα και το ύψος . Όσο για τα ντοκιμαντέρ που τα πετυχαίνεις συνέχεια και εγώ δεν μπορώ να πετυχω κανένα να δω?

Τι θα φας για βράδυ? Εγώ ετοίμασα τον πουρέ μου (ανάλατο) με λίγο ψητό μοσχαράκι. Τι πρωτοτυπία. Μπλιαχ δηλαδή πλεόν.. Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, εγω κορίτσια πήρα στρώματα που είναι από τη μια μεριά latex (για τους πρώτους μήνες) και από την άλλη κοκοφοινικας!

Μου είπαν ότι είναι ιδανική επιλογή και σε προσιτή τιμή! Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένη!

Ακόμα δεν έχω στρώσει τις προικες αν και τις επλυνα, φοβάμαι μην μου σκονιστουν !

RKdwp3.png

Μπράβο βρε glorr για τα κιλά! Την περίμετρο τη μετράω έκει που φουσκώνει (κάτω από τον αφαλό) όχι στη μέση (εκεί είναι λιγότερο). Σίγουρα παίζει ρόλο το βάρος- ύψος

Τα ντοκυμαντέρ τα βάζει το ΣΚΑΙ ή το μεσημέρι ή αργά το βράδυ. Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά συνεχώς βρίσκονται μπροστά μου. Έτσι μου φαίνεται ότι τα δίδυμα είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση στον κόσμο.

Βραδυνό έφαγα κοτοπουλάκι με σαλατούλα και σήμερα έκανα όλη τη μέρα γιαουρτοθεραπεία. Αλάτι όμως τρώω κανονικά. Εσένα δε σε αφήνουν καθόλου; Αχ υπομονή!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπράβο βρε glorr για τα κιλά! Την περίμετρο τη μετράω έκει που φουσκώνει (κάτω από τον αφαλό) όχι στη μέση (εκεί είναι λιγότερο). Σίγουρα παίζει ρόλο το βάρος- ύψος

Τα ντοκυμαντέρ τα βάζει το ΣΚΑΙ ή το μεσημέρι ή αργά το βράδυ. Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά συνεχώς βρίσκονται μπροστά μου. Έτσι μου φαίνεται ότι τα δίδυμα είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση στον κόσμο.

Βραδυνό έφαγα κοτοπουλάκι με σαλατούλα και σήμερα έκανα όλη τη μέρα γιαουρτοθεραπεία. Αλάτι όμως τρώω κανονικά. Εσένα δε σε αφήνουν καθόλου; Αχ υπομονή!!!!!!

Εντάξει όχι και καθόλου . Ελάχιστο. Αλλά εντάξει από αύριο θα αρχίσω να τρώω κανονικά. Δυο δόσεις έκανα εξάλου την Πέμπτη και την Παρασκευή και μου είπα να προσέξω για 5-6 μέρες . Ε και πρόσεξα. Γιατί είχα και κάτι κοκκινίλες. Μάγουλα, μπουτάκια, κοιλιά..........Ήταν επακόλουθα της κορτιζόνης. Αλλά εντάξει τώρα όλα καλά. Έίπα να γεννήσω και μετά θα πάω μια μέρα και θα παραγγείλω όλα τα Goodies.... να το ευχαριστηθώ βρε παιδί μου. Τώρα ότι και να φάω αν είναι έστω και μια μπουκιά παραπάνω νιώθω ότι θα σκάσω....... Και τώρα έχω και τον αντρα μου που πίνει Coca Cola και ζουλεύω. Αλλά την αποφέυγω..........:rolleyes:

Αχ ναι..... φαστ φούντ... θέλω και εγώ....

Λοιπόν... έχω κάνει πρόγραμμα διατροφής μετά τη γέννα. Glorr & Jasmini είστε μέσα να το κάνουμε μαζί;;;;;;

Έστω ότι γυρνάμε στο σπίτι Κυριακή:

Δευτέρα: βραδιά πίτσας (delivery φυσικά)

Τρίτη: σουβλάκια και κεμπάμπ (όσο πιο λαδερά γίνεται με μπόλικες πίτες και πατάτες)

Τετάτη: μακαρονάδες παντώς είδους (καρμπονάρες, μαρινάρες κλπ)

Πέμπτη: μεζεδάκια και πιτούλες

Παρασκευή: κορμός σοκολάτας, τσιζκέικ και κιουνεφέ

Σάββατο: Όλη μέρα παγωτό. Συγκεκριμένα ότι πιο πλούσιο σε θερμίδες υπάρχει (p.x. scandal με φυστίκια αιγίνης, nirvana με καρύδια)

Κυριακή: ( για αποτοξίνωση) ένα ολόκληρο καρπούζι

Πως με βρίσκετε;;;;;;:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι..... φαστ φούντ... θέλω και εγώ....

Λοιπόν... έχω κάνει πρόγραμμα διατροφής μετά τη γέννα. Glorr & Jasmini είστε μέσα να το κάνουμε μαζί;;;;;;

Έστω ότι γυρνάμε στο σπίτι Κυριακή:

Δευτέρα: βραδιά πίτσας (delivery φυσικά)

Τρίτη: σουβλάκια και κεμπάμπ (όσο πιο λαδερά γίνεται με μπόλικες πίτες και πατάτες)

Τετάτη: μακαρονάδες παντώς είδους (καρμπονάρες, μαρινάρες κλπ)

Πέμπτη: μεζεδάκια και πιτούλες

Παρασκευή: κορμός σοκολάτας, τσιζκέικ και κιουνεφέ

Σάββατο: Όλη μέρα παγωτό. Συγκεκριμένα ότι πιο πλούσιο σε θερμίδες υπάρχει (p.x. scandal με φυστίκια αιγίνης, nirvana με καρύδια)

Κυριακή: ( για αποτοξίνωση) ένα ολόκληρο καρπούζι

Πως με βρίσκετε;;;;;;:P:p:p:p

Άψογηηη, Είσαι λίγο λιχούδω ή μου φαίνεται? Ωραία όμως το πρόγραμμα. Οκ συμφωνώ. Άντε να γεννήσουμε να το κάνουμε . Και πολύ Coca Cola Το ξέχασες.............

Twins Βλέπω ετοιμάζεις μια εβδομάδα κόλαση!!!!! Μέεεεσααααα!!!! :)

Αχ σημερα κορίτσια σαν να νιώθω αρκετές συσπασούλες... Αν αύριο δεν σας μιλήσω καθόλου....μπορείτε να υποθέσετε ότι είμαι μέσα.

RKdwp3.png

Ε μα ναι βρε Twins εννοείται light. Τι έτσι? Προσέχουμε είπαμε την διατροφή μας. Χα χα χα χα ......Εντάξει θα έχουμε παρέα και την Jasmini η οποία βλέπω να απολαμβάνει το κολασμένο προγραμματάκι σου νωρίτερα από εμάς.

Jasmini τι έγινε θα μας την κάνεις? Άντε αν είναι να έλθει η ώρα με το καλό να έλθει. Πως νιώθεις με τις συσπάσεις? Θέλω να πω πως είναι? Πόνος, τράβηγμα,..........πως? Από 17 και μετά δεν σου είχε πει ο ντοκτορ? Τι έγινε, βιάζονται τα μπομπιράκια να βγούνε? Ακούσανε κι αυτά για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ξεσαλώματος και ζηλέψανε μάλλον......:rolleyes:

Διαφημίσεις

Τώρα σοβαρά, η jasmini με έχει τρομάξει λίγο... μου θύμησε το μήνυμα της Πίτερ Παν (τι έγινε αυτή η κοπέλα;) που έλεγε "αυτή είναι η τελευταία φορά που σας γράφω από τον καναπέ;"

Μήπως τα παιδιά δεν θέλουν ξεσάλωμα;

Εντωμεταξύ, αγχώθηκα.... μήπως είναι κάτι που έχουμε και εμείς και δεν το έχουμε πάρει είδηση; Πες μας γιατί μην ξεχνάς η glorr και εγώ είμαστε οι επόμενες!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ ναι κι εγώ αγχώθηκα. Πες μας γιατί δεν ξέρουμε κι εμείς πως είναι. Αν και είσαι πιο μπροστά από εμάς αλλά από την άλλη δεν ξέρεις και ποτέ τι γίνεται............Σωστά Twins? Αν και καλό θα ήταν να περάσουν ακόμη 4 -5 εβδομάδες. Αλήθεια τι σου είπε ο γιατρός για την ημερομηνία, σου είπε κάτι πιο συγκεκριμένο βρε Twins ? Γιατί εμενα όχι . Κι έχω μια περιέργειαααααα.....

Θα τον δω αύριο και νομίζω πλέον να μου πει. Προς το παρόν έχουμε μείνει στο 12/7 έως και 23/7, δηλαδή τις εβδ 37-38. Εγώ το κόβω (προσωπική κρίση) για 12-16 λόγω καλοκαιρινής σεζόν... Εκτός απροόπτου βέβαια. Πάντως μου είπε ότι και με την τελευταία κορτιζόνη είμαι καλυμμένη και όποτε γεννήσω. Μάλλον και εσένα το ίδιο διάστημα θα είναι...

Αυτό που πραγματικά δεν ξέρω είναι αν θα πάω να δώσω εξετάσεις. Και μόνο το στρες του να γράφω νομίζω ότι θα με κάνει να οδεύσω προς το μαιευτήριο μία ώρα νωρίτερα. Θα του το πω και αυτό αύριο, μήπως πραγματικά δεν αξίζει να υποβάλω τα παιδιά μου (τι ωραία που ακούγεται το "παιδία μου:P) σε τέτοια δοκιμασία...

Jas περιμένουμε.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα τον δω αύριο και νομίζω πλέον να μου πει. Προς το παρόν έχουμε μείνει στο 12/7 έως και 23/7, δηλαδή τις εβδ 37-38. Εγώ το κόβω (προσωπική κρίση) για 12-16 λόγω καλοκαιρινής σεζόν... Εκτός απροόπτου βέβαια. Πάντως μου είπε ότι και με την τελευταία κορτιζόνη είμαι καλυμμένη και όποτε γεννήσω. Μάλλον και εσένα το ίδιο διάστημα θα είναι...

Αυτό που πραγματικά δεν ξέρω είναι αν θα πάω να δώσω εξετάσεις. Και μόνο το στρες του να γράφω νομίζω ότι θα με κάνει να οδεύσω προς το μαιευτήριο μία ώρα νωρίτερα. Θα του το πω και αυτό αύριο, μήπως πραγματικά δεν αξίζει να υποβάλω τα παιδιά μου (τι ωραία που ακούγεται το "παιδία μου:P) σε τέτοια δοκιμασία...

Jas περιμένουμε.....

Εγώ 12 Ιουλίου κλείνω τον 8ο και μου είπε ότι αν φτάσουμε μέχρι 28 θα είναι το ιδανικό , όπω ςλες κι εσύ 37η με 38η αλλά κι εγώ νομίζω ότι θα γίνει νωρίτερα. Ένστικτο ? Δεν ξέρω. Ίσως. Ε ναι. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα και νωρίτερα να είναι. Άυριο πας? Ωραία. Περιμένουμε νέα. Να δεις και πόσο μεγάλωσαν. Όσο για τις εξετάσεις..........προέχουν αλλα πράγματα τώρα. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Άντε να δουμε τι θα γίνει. Μετά θα χαθούμε ρε γαμώτο. Πως θα μαθαίνουμε νέα?

Απλά σήμερα έχω πετρώματα λίγο περισσότερα από 6 σε μια ώρα μέσα. Δεν ξέρω ίσως κουράστηκα πολύ. Ήμουν όλη μέρα έξω και καθόμουν σε καρέκλες, καθόλου βολικά!!

Νιώθω να τεντώνει η κοιλιά, πετάγονται 2 γρομπαλάκια πάνω και μου κόβουν την ανάσα για δευτερόλεπτα. Τουλάχιστον δεν έχω πόνους! Περπατάω και κρατάω και την κοιλιά, νομίζω πως θα μου φύγει. Αφήστε που ανά 15 λεπτά πάω για κατούρημα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...