Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Aυτη τη περιοδο ξεκουρασης σας την ειπε ο γιατρος σας?Γιατι το εχετε αναφερει και οι υπολοιπες την εποχη που κανατε την κορτιζονη.

Εμενα μου το χε πει εδω κ καιρο, για να μη κανω σχεδια..Οτι γυρω στην 27η εβδ θα μαι χαλαρα απο καναπε σε καναπε..

33E7p2.png

Δεν μου το ειχε πει και την περισσοτερη κουραση νιωθω οτι την εχω τραβηξει αυτο το διαστημα απο δουλειες ψωνια κτλ.Βεβαια μου ειχε πει εξ αρχης οτι τους τελευταιους μηνες θελει ξεκουραση αλλα το ειχα ερμηνευσει μαλλον οπως με βολευε.

Θα τον ξαναρωτησω.

age.png

Για ξαναρωτα για να σαι σιγουρη..

witch αν θυμαμαι καλα ειχες παρει τις ασπρες κουνιες gulliver απο ικεα? Εμεις αυτες θα παρουμε που ειναι κ εντελως μινιμαλ περα απο πολυ οικονομικες κ με τις απαραιτητες προδιαγραφες ασφαλειας. Στρωματακι ομωσ? Λεμε να μη παρουμε απο ικεα , αλλα ισως απο mothercare.Ελπιζω μονο να ναι ενταξει με τις διαστασεις..Τι πηρατε εσεις?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Οσους ρωτησεις για το στρωμα,τοσες διαφορετικες απαντησεις θα παρεις.Εμεις παραγγειλαμε της grecostrom κοκοφοινικα με ελατηρια.Το μονο που θα συμφωνησουν ολοι ειναι οτι πρεπει να αεριζεται καλα και να μην προκαλει αλλεργιες.Ο γιατρος μου συνεστησε σκετο κοκοφοινικα αλλα δεν μου αρεσε που ηταν τοσο συμπαγες και σκληρο και πιστευω οτι με τα ελατηρια αεριζεται καλυτερα.Οσο για τις διαστασεις,δινεις παραγγελια.Αν παρεις τις ιδιες κουνιες με τις δικες μου,φροντισε να παραγγειλεις τα στρωματα 2 εκατοστα μικροτερα απο τις διαστασεις της κουνιας για να χωρανε σεντονακι κτλ (εμεις τα παραγγειλαμε 58x118).Οταν τα παραλαβουμε θα σου πω και πως ειναι.Καθε φορα που βλεπω τις κουνιες χαιρομαι πολυ για την επιλογη μου.

age.png

Έφαγα το σαλατάκι μου και ήρθα.

Λοιπόν... nufi καλό είναι να ξεκουράζεσαι. Τώρα, αν θέλεις να βγαίνεις λίγο δεν υπάρχει τρομερό πρόβλημα, απλά θέλει προσοχή. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν πολυπροσέχω και την προηγούμενη φορά ο ντόκτορ με μάλωσε.

Με τα στρώματα διάβασα κάποια θέματα στο parents.gr που υπάρχουν αρκετά θέματα. Ο κοκοφοίνικας γενικά είναι φυσικό υλικό που αναπνέει. Αντίθετα, υπάρχουν άλλα υλικά τα οποία ίσως να είναι πιο επικίνδυνα. Ότι κι αν πάρεις όμως, σίγουρα είναι καλό να έχεις αδιάβροχα σελτεδάκια με λάστιχο έτσι ώστε να μην περνάει μέσα τίποτα.

Το κακό με το να πάρεις ένα κρεβάτι από κάπου και το στρώμα από κάπου αλλού είναι το θέμα των διαστάσεων. Αν δεν κάνω λάθος, οι κούνιες του ΙΚΕΑ είναι κάπως στενές και ίσως το στρώμα που θα πάρεις από άλλο κατάστημα να θέλει ειδική παραγγελία

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι αυτο σκεφτομουν κ εγω.. Βεβαια ειναι 60 x 120 οσο και οι περισσοτερες κουνιες στα αλλα μαγαζια,αλλα πρεπει να το προσεξω..

Κ εγω μετα το παγωτο εφαγα φρουτοσαλατα κ πριν λιγο κ σοκολατα! τι μ επιασε καλε? λες κ δε θα ξαναφαω ποτε!:rolleyes:

33E7p2.png

Οσους ρωτησεις για το στρωμα,τοσες διαφορετικες απαντησεις θα παρεις.Εμεις παραγγειλαμε της grecostrom κοκοφοινικα με ελατηρια.Το μονο που θα συμφωνησουν ολοι ειναι οτι πρεπει να αεριζεται καλα και να μην προκαλει αλλεργιες.Ο γιατρος μου συνεστησε σκετο κοκοφοινικα αλλα δεν μου αρεσε που ηταν τοσο συμπαγες και σκληρο και πιστευω οτι με τα ελατηρια αεριζεται καλυτερα.Οσο για τις διαστασεις,δινεις παραγγελια.Αν παρεις τις ιδιες κουνιες με τις δικες μου,φροντισε να παραγγειλεις τα στρωματα 2 εκατοστα μικροτερα απο τις διαστασεις της κουνιας για να χωρανε σεντονακι κτλ (εμεις τα παραγγειλαμε 58x118).Οταν τα παραλαβουμε θα σου πω και πως ειναι.Καθε φορα που βλεπω τις κουνιες χαιρομαι πολυ για την επιλογη μου.

Μολις ειδα στο ξενο site του ikea που εχει αναλυτικα ολα τα προιοντα, οτι οι κουνιες εχουν ακριβη διασταση 123x66 κ τα στρωματα του ικεα που εφαρμοζουν σ ολες του τις κουνιες ειναι 120x60. Αρα λογικα οποιοδηποτε στρωματακι απο αλλου σ αυτη τη διασταση θα ναι οκ.

Κ εμενα μου αρεσουν πολυ παντως! Εσυ τις εχεις στησει απο τωρα βρε? κ τις χαζευεις? Ολες τα ιδια κανουμε.........:tongue:

Εντωμεταξυ οντως υπαρχουν πολλες πολλες αποψεις για το καταλληλο στρωμα.. Μερικες φορες νομιζω οτι μας παραμυθιαζουν κ λιγο για να αγοραζουμε τα ακριβοτερα ειδη..

33E7p2.png

Aπο παραμυθι αλλο τιποτα.Ακολουθησε το ενστικτο σου και απεφυγε τις υπερβολες.Τα στρωματα που λες ειναι οντως 60x1,20 αλλα η κουνια δεν ειναι 1,20 καλα καλα.Ειναι για την ακριβεια 1,19.Οποτε αν το στρωμα ειναι ισα ισα ισως σε δυσκολεψει.Οπου να ναι θα τα παραλαβω και θα σου πω αφου τα δω.Παντως δεν προκειται να εχεις προβλημα με οποιαδηποτε κουνια και οποιοδηποτε στρωμα γιατι εσυ κανονιζεις τις διαστασεις του στρωματος.Εκτος αν διαλεξεις καποια εταιρεια που εχει μονο συγκεκριμενες διαστασεις.Αυτα που πηρα μου κοστισαν 70ευρω το ενα.Πολυ οικονομικα σε σχεση με καποια αλλα που βρηκα αλλα δεν πηγαινα με κριτηριο τη τιμη.

age.png

Διαφημίσεις

Τις κουνιες τις συναρμολογησαμε μολις τις πηραμε για να βεβαιωθουμε οτι ειναι ενταξει και δεν λειπει τιποτα και μετα αποφασισαμε να μην τις λυσουμε και τις ξανασυναρμολογουμε κι ετσι μεινανε.

age.png

Aντε ρε.. λαθος διασταση γραφει? καλα που τις εστησες κ πηρες το στρωμα αναλογα.. Το ειδα το στρωματακι που πηρες στο site του λητω. Πολυ καλη τιμη, οντως! κ με ειδικη παραγγελια! ελπιζω να κατσει τελεια!

κ μεις θα παρουμε τις κουνιες μολις βαψουμε το δωματιο απο βδομαδα..Αντε να μπαινουμε σε μια σειρα!! Κ μετα θα καθομαι συνεχεια στο παιδικο!!!!:D

33E7p2.png

Ζεσταίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κάπου πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου η γυναίκα)

Βγες και κάτσε στην βεράντα. Έχει δροσούλα. Εγώ καθόμουνα έξω ως τώρα, ωραία ήταν. Και που είσαι ακόμη. Όσο φουσκώνουμε τόσο θα ζεσταινόμαστε................ Μετά όμως δεν θα προλαβαίνουμε να ζεσταινόμαστε. Θα δεις..........κι εσύ κι εγώ και όλες μας.......Έφαγα και λίγο καρπουζάκι που ήταν γλύκα, μέλι.........Πάντως η διατροφή για την κορτιζόνη κάνει δουλειά. Χάνεις. :rolleyes:

Καρπουζάκι;;;;; κλαψ θέλω και εγώ!!!!!! Πάλι στο δροσερό νεράκι θα πνίξω τον καημό μου!!!!

Έχεις χάσει και εσύ βάρος;

Είδα ένα ντοκυμαντερ στο ΣΚΑΙ το απόγευμα (birth stories) και ήταν μια κοπελίτσα με μια διδυμοκοιλιά τεράστια!!!!! Αφού το 116 το δικό μου μοιάζει μεσούλα δαχτυλίδι!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...