Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα! Glorr όπως τα λες είναι! Κάναμε τη νύχτα μέρα :)

Babas εγώ ακόμα προβληματίζομαι για τα βλαστοκύτταρα. Περιμένω σήμερα μια απάντηση από έναν οικογενειακό φίλο γιατρό που έχουμε να με συμβουλέψει. Είναι από τους λίγους που εμπιστεύομαι!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Εδω ειμαι κι εγω!!!!Σηκωθηκα στις 07 00,ετοιμασα τον μικρο,πηγα σουπερ-μαρκετ,μαγειρεψα και τωρα σερφαρω!!!!!

Babas για τα βλαστοκυτταρα θα σου πουν καλυτερα τα αλλα κοριτσια γιατι εγω δεν εχω σκοπο να φυλαξω.

Βρε κοριτσια χαθηκε κι εκεινη η τριδυμομανουλα ή μου φαινεται??????

Το βραδυ θα παω στον ντοκτορ να δω τα αντρακια μου....ελπιζω ο μικρουλης να πηρε λιγο τα πανω του γιατι την τελευταια φορα με στεναχωρησε που ηταν 300γρ ελαφρυτερος απ τον αδερφο του......ελπιζω να μην τρωει ο ενας το φαι του αλλου.....θα σας γραψω αναλυτικα το βραδυ ή αλλιως αυριο το πρωι.

Πολλα φιλια!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγω παντως προς δημοσια τραπεζα προσανατολιζομαι.Δεν ξερω αν κανω καλα η οχι αλλα ειλικρινα εχω μπερδευτει κ το κοστος ειναι κ αυτο ενα θεμα. Τουλαχιστον να μπορουσαν να μας εγγυηθουν οτι ναι ...............αλλα ολα ειναι υπο αμφισβητηση. Δεν ξερω.....

ΓΙΩΤΑ μην ανησυχεις βρε. Ειναι μοντελακι ο μικρος...... ολα καλα θα ναι. Θα δεις. Ντοπλερ εκανες εσυ? Εγώ οχι ακομα:D

Καλησπέρα και σε εμας τα μεσημεριανα παιδια!!!!!:P

Μια πείνα που με έπιασε σήμερα... ευτυχώς που έχω στόκ από γιαούρτια!!!

Καλησπεραααα. Τι κανεις βρε, πως εισαι? μερες εχουμε να τα πουμε. Τρως γιαουρτακι ε? μπραβο. Υγιεινη διατροφη. Κορτιζονες τελος? :confused:

Διαφημίσεις

Την Παρασκευή η τελευταία κορτιζόνη. Δεν θα έλεγα ότι ανυπομονώ ιγα την ενεσούλα....

Αντίθετα, ανυπομονώ για την αυριανή επίσκεψη στους γιατρούς!!!!

Εσύ τι κάνεις; Υποπτεύομαι ότι σε χάνουμε γιατί όλη την ώρα πας για διδυμο-προμήθειες:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Την Παρασκευή η τελευταία κορτιζόνη. Δεν θα έλεγα ότι ανυπομονώ ιγα την ενεσούλα....

Αντίθετα, ανυπομονώ για την αυριανή επίσκεψη στους γιατρούς!!!!

Εσύ τι κάνεις; Υποπτεύομαι ότι σε χάνουμε γιατί όλη την ώρα πας για διδυμο-προμήθειες:P:p

Καλα ειμαι ,μπα ειμαι καθ' ολα ετοιμη. Στις 26 περιμενω κ τα επιπλακια.......ανυπομονωωωωωωωω................. Εσυ? ετοιμη?

Να σε ρωτησω βρε. Εχεις εξογκωματα? εγω μονιμως. Απο κινητικοτητα? εμενα τρελη.Κ υποτιθεται δεν εχουν τοσο χωρο τωρα. Απο βαρος πως ειναι?

Από εξογκώματα άλλο τίποτα Glorr μου!!! Η κοίλιά μου εντωμεταξύ είναι και θεόστραβη με σταθερή κλίση προς τα αριστερά και όλο πετιούνται κεφαλάκια, ποπάκια και πατουσάκια προς τα έξω. Ίσως βέβαια φταίει και η θέση των μωρών γιατί η μπουμπού είναι εγκάρσια πάνω στον αδερφό της (εξ' ου και η μυτερή κοιλιά). Ο μπέμπης έχει πάρει μία ωραία θέση προς τα κάτω και η άλλη μάλλον βασανίζεται για να γυρίσει. Εσένα σε τι θέση είναι;

Από βάρος ήταν 1270 και 1280 γραμμάρια πριν τρεις βδομάδες και θα τα δούμε και αύριο. Θα κάνουμε και ντόπλερ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Από εξογκώματα άλλο τίποτα Glorr μου!!! Η κοίλιά μου εντωμεταξύ είναι και θεόστραβη με σταθερή κλίση προς τα αριστερά και όλο πετιούνται κεφαλάκια, ποπάκια και πατουσάκια προς τα έξω. Ίσως βέβαια φταίει και η θέση των μωρών γιατί η μπουμπού είναι εγκάρσια πάνω στον αδερφό της (εξ' ου και η μυτερή κοιλιά). Ο μπέμπης έχει πάρει μία ωραία θέση προς τα κάτω και η άλλη μάλλον βασανίζεται για να γυρίσει. Εσένα σε τι θέση είναι;

Από βάρος ήταν 1270 και 1280 γραμμάρια πριν τρεις βδομάδες και θα τα δούμε και αύριο. Θα κάνουμε και ντόπλερ.

Εγώ την προγούμενη εβδομάδα που πήγα γιατρό είχαν γυρίσει και τα ΄δυο με το κεφάλι κάτω. Από βάρος ήταν 1400 ο μπέμπης και 1240 η μπεμπούλα.Μου είπε ότι είναι αρκετά καλό το βάρος τους. Αλλά πολύ πόνο στα πλευρά ρε παιδί μου. Τον αβόλευτο έχω. Κι εμένα η κοιλιά μου μόνο στρογγυλή δεν είναι άστα. Ντόπλερ εγώ θα κάνω 1η Ιουλίου. Και 23 θα ξαναπάω στον γιατρό μου.

Με τις προετοιμασίες καλά πας? :wink:

Εγώ την προγούμενη εβδομάδα που πήγα γιατρό είχαν γυρίσει και τα ΄δυο με το κεφάλι κάτω. Από βάρος ήταν 1400 ο μπέμπης και 1240 η μπεμπούλα.Μου είπε ότι είναι αρκετά καλό το βάρος τους. Αλλά πολύ πόνο στα πλευρά ρε παιδί μου. Τον αβόλευτο έχω. Κι εμένα η κοιλιά μου μόνο στρογγυλή δεν είναι άστα. Ντόπλερ εγώ θα κάνω 1η Ιουλίου. Και 23 θα ξαναπάω στον γιατρό μου.

Με τις προετοιμασίες καλά πας? :wink:

Μπράβο, μπράβο πολύ καλό το βάρος. Ο μπέμπης είναι θηρίο!!!!! Εμάς η μπουμπού είναι πιο μεγάλη προς το παρόν. Ήταν η έκπληξη που μας κάνανε...

Ηρθαν τα κρεββατάκια και τα στόλισα... αχ τρελάθηκα!!! Έβαλα και τις κουνουπιέρες και τα πάντα για να καμαρώνω, έστησα και την αλλαξιέρα με το στρωματάκι και τη γέμισα καλούδια (κρεμούλες, πανάκια)... Το μελισσάκι πάει πολύ ωραία, έβαλα και ροζ κουρτινούλα...

Τα περισσότερα από τα σεντονάκια είναι πλυμένα και στα συρτάρια τους. Δεν ξέρω αν μου λείπει κάτι άλλο... Α, ναι, το μόνο που λείπει είναι να κολλήσω τα αυτοκόλλητα στον τοίχο, αλλά περιμένω το μπαμπά για να το κάνουμε μαζί και να γελάσουμε.

Εσύ πως τα πας που είσαι και πιο οργανωμένη;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, μπράβο πολύ καλό το βάρος. Ο μπέμπης είναι θηρίο!!!!! Εμάς η μπουμπού είναι πιο μεγάλη προς το παρόν. Ήταν η έκπληξη που μας κάνανε...

Ηρθαν τα κρεββατάκια και τα στόλισα... αχ τρελάθηκα!!! Έβαλα και τις κουνουπιέρες και τα πάντα για να καμαρώνω, έστησα και την αλλαξιέρα με το στρωματάκι και τη γέμισα καλούδια (κρεμούλες, πανάκια)... Το μελισσάκι πάει πολύ ωραία, έβαλα και ροζ κουρτινούλα...

Τα περισσότερα από τα σεντονάκια είναι πλυμένα και στα συρτάρια τους. Δεν ξέρω αν μου λείπει κάτι άλλο... Α, ναι, το μόνο που λείπει είναι να κολλήσω τα αυτοκόλλητα στον τοίχο, αλλά περιμένω το μπαμπά για να το κάνουμε μαζί και να γελάσουμε.

Εσύ πως τα πας που είσαι και πιο οργανωμένη;

΄Πλάκα μου κάνεις? Τι οργανωμένη? Εγώ απλά τα έχω πλύνει όλα είναι έτοιμα στην θέση τους αλλά το δωμάτιο είναι άφιαχτο. Απλά το βάψαμε. Τα αυτοκόλλητα θα τα βάλω όταν έλθουν τα επιπλάκια...... Δεν έχω ετοιμάσει κάτι άλλο. Καλά όχι ότι μενει και κάτι άλλο. Προχθές έφιαξα και την βαλιτσούλα μου. Μόνοσουτιέν θηλασμού θέλω να πάω να πάρω. Αλήθεια εσύ έχεις πάρει? Δεν ξέρω τι να πάρω. :rolleyes:

Τελικά πήρα τα mamabel της triumph. Όχι πως είναι κάτι το πολύ σπουδαίο, αλλά είναι μαλακά. Πήρα και νυχτικάκια και παντοφλάκια!!!! Κάποια κορίτσια εδώ έχουν δοκιμάσει και premaman και mothercare και ήταν ευχαριστημένα.

Πάντως η βαλίτσα μου για το μαιευτήριο είναι ένα χάος!!! Έχω πετάξει μέσα άπό βούρτσες και σαμπουάν μέχρι μαντηλάκια για θηλασμό!!! Αχ κοντεύουμε :P:p:p:p:p:p:p Κοιτα τα τικεράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Εγώ είχα πάει για τα φωτιστικά, εμείς είμαστε σε γενική ανακαίνιση σπιτιού, τα οποία και δεν ήταν έτοιμα! :mad:!! Το παιδικό το έχουμε αφήσει τελευταίο και ανυπομονώ να φτάσουμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα ομορφες!

Σε ετοιμοτητα ειστε οι πρωτες στη λιστα,ε?

Να χαρειτε τα δωματιακια σας! Ζηλευω κ ανυπομονω να τα στησω ολα κ γω!

Προς το παρον τρωω λιγο ζωωδως!!! Εν οψει της μεθαυριανης κορτιζονης το ριχνω λιγο εξω! Δηλ τρωω παγωτακι καθημερινα κ οτι λαχταρω γενικοτερα! Αυτο μπορει να συνεπαγεται μια αυξηση βαρους ενος κιλου σε λιγες μερες, αλλα θελω να πιστευω οτι θα ξαναφυγει με τη συνετη διατροφη που θα ξανακανω. (καλα, θα δειξει..)

Κατα τ αλλα καλα, τα μικρα κανουν παρτυ τ απογευματα κ τα εξογκωματα που λετε εχουν τεραστια πλακα! πολυ γελοια σχηματα κοιλιας πραγματικα..

Θα ξεκινησει παραλληλα κ η περιοδος ξεκουρασης κ προσοχης...

Εσεις σ αυτη τη φαση δηλαδη δε βγαινατε εξω? Μονο χαλαρα σπιτι? Αν με παει ο καλος μου καπου με το αυτ/το, να κανω μια γρηγορη δουλιτσα κ επιστροφη, ειναι too much λετε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...