Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Jasminoula, είμαι σίγουρη ότι θα τα πας μιά χαρά... είσαι πολύ οργανωμένη και τα έχεις βάλει σε μιά σειρα!!! Και έχεις πάρει και μόνο +10!!!!!

Στο μαιευτήριο που θα πας έχει πολλα κρεβάτια στο δωμάτιο;

Και εγώ έχω ντόκτορ την Τετάρτη και την Παρασκευή την τελευταία κορτιζόνη. Ούφ, τελείωσαν και οι ενέσεις. Ελπίζω να μου πει να κόψω και τις ζαψαρομετρήσεις γιατί βαρέθηκα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Είναι 850 ευρώ το μάθημα X5. Δηλαδή μια οικονομική καταστροφή (και η απόδειξη δεν μπαίνει στην εφορία). Έχει και υποτροφίες, αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να πάρεις... Το χειρότερο όμως είναι ότι κρατάει πάρα πολύ.... minimum 3 χρόνια, maximum (χωρίς διακοπές) 5 χρόνια. Αν τώρα θέλεις να κάνεις και διακοπή, παρατείνεται επ' άπειρω

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jasminoula, είμαι σίγουρη ότι θα τα πας μιά χαρά... είσαι πολύ οργανωμένη και τα έχεις βάλει σε μιά σειρα!!! Και έχεις πάρει και μόνο +10!!!!!

Στο μαιευτήριο που θα πας έχει πολλα κρεβάτια στο δωμάτιο;

Και εγώ έχω ντόκτορ την Τετάρτη και την Παρασκευή την τελευταία κορτιζόνη. Ούφ, τελείωσαν και οι ενέσεις. Ελπίζω να μου πει να κόψω και τις ζαψαρομετρήσεις γιατί βαρέθηκα.

+12!!!!!!! Τουλάχιστον τελευταία που ζυγίστηκα :confused::confused:

Θα ζητήσω 4κλινο δωμάτιο αλλά αν δεν υπάρχει (που συνήθως αυτό συμβαίνει) σου δίνουν δίκλυνο στην ίδια τιμή ;)

Εσύ?

RKdwp3.png

Πότε πήρες τα 2 κιλά λιχούδα;

Στο euromedica δεν πας; Εκεί κάνω τις εξετάσεις μου!!!! Συμπαθέστατοι!!!!:P

Τώρα σε τι δωμάτιο θα πάω εξαρτάται απο το αν ο γιατρός θα προτιμήσει να με πάει σε ιδιωτικό (Μητέρα) ή Δημόσιο (Αλεξάνδρα). Αν είναι ιδιωτικό, θα ζητήσω το οικονομικό τρίκλινο (η λέξη οικονομικό, όπως έχουμε πει είναι μάλλον κατ' ευφημισμό). Αν είναι δημόσιο, τότε θα ζητήσω δίκλινο ή μονόκλινο και θα πληρώσω τη διαφορά... που είναι και ελάχιστη σε σχέση με το κόστος του ιδιωτικού.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Άσε άσε, τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Η αλήθεια είναι ότι η όρεξή μου έχει αυξηθεί επικίνδυνα!!! Αχ τι θα κάνω?? Όντως έχω γίνει πολύ λιχούδα!!! Ναι euromedica. Καλά δεν συζητώ την οικονομική διαφορά μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου..βέβαια άλλες και οι παροχές αλλά, πολλές φορές τραβηγμένες οι τιμές.

RKdwp3.png

Στο μόνο που έμαθα ότι υπερτερούν τα ιδιωτικά (επί της ουσίας) είναι ότι έχουν ένα μηχανημα που μπορούν να διαγνώσουν αν το παιδί είναι βαρύκοο από τη γέννησή του, ενώ τα δημόσια δεν το διαθέτουν. Κατά τα άλλα, τίποτα! Αχ, αυτή η συζήτηση την Τετάρτη με έχει αγχώσει πάρα πολύ... όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί όποιο και να είναι το μαιευτήριο θέλω να πάω και να πάρω το φυλλάδιο με τα απαραίτητα και να ρωτήσω και για το ληξιαρχείο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όχι λέω για άλλου είδους διαφορές. π.χ. στο ιδιωτικό δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις τίποτα, ούτε αποστειρωτήρες, ούτε μπιμπερό, ούτε ρούχα. Επιπλέον προσέχουν οι νοσοκόμες τα παιδιά όσο είσαι εκεί, οπότε έχεις το χρόνο να ξεκουραστείς και να προσαρμοστείς. Φυσικά οι συνθήκες πάλι αλλάζουν..όπως μεγαλύτερη προσοχή στις αποστειρώσεις των χώρων, στα επισκεπτήρια κτλ.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τwιns μια χαρα οι εξετασεις σου ειδα.Μπραβο.;)

Jasmini στην τελικη ευθεια!Προχωρα και ακολουθουμε κι εμεις.

Και αν θελετε να ξερετε,οσες ετοιμαζεστε για διαμαρτυρια στο σπιτι μου,twins,nunu, δεν εφαγα ουτε ενα τοσο δα κομματακι απο τον κορμο!Καταφερα να συγκρατηθω!

Καληνυχτα και τα λεμε αυριο.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...