Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έσκισα... το ζάχαρο από εκεί που είχε αγγίξει στον ουρανό, τώρα είναι μόλις 73!!!! Ζήτω η δίαιτα!!!!

Και επίσης αιματικρίτης- αιμοσφαιρίνη- ερυθρά ανεβαίνουν σταθερά!!!!! Και φυσιολογικά!!! Είμαι πολύ χαρούμενη.

Την άλλη εβδομάδα έχω και εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Αυτές τις έχω αγνοήσει τόσο πολύ (διάβασμα μηδέν) που λέω ότι μάλλον δεν έχει και νόημα να πάω.... Εκτός αν πάω να γράχω για την αξία της κορτιζόνης... εκεί θα σκίσω!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Χαράς το κουράγιο σου twins στην κατάσταση σου να δίνεις και εξετάσεις!! Κουράζομαι μόνο που το σκέφτομαι! Τώρα αφού πέρασες τις εξετάσεις του σακχάρου ;) ποιός ξέρει.. μπορεί να είναι η εβδομάδα σου, οπότε πήγαινε να δώσεις και τις άλλες, ποτέ δεν ξέρεις!!

RKdwp3.png

Παριστάνω τη φοιτήτρια στα γεράματα... Μεταπτυχιακό είναι στο ΕΑΠ καιι δίνω 2 μαθήματα την άλλη εβδομάδα (υποτίθεται)

Το πρόβλημα είναι πως δεν θα εκτιμήσουν και πολύ αν γράψω για την κορτιζόνη... ούτε αν γράψω καμιά συνταγή για σοκολατόπιτα (κακό κορίτσι nunu που μας κόλασες :P). Αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να στρωθώ....

Τώρα το μόνο που θέλω να κάνω είναι ιστορική αναδρομή των εξετάσεων μου και να επιβραβεύσω τον εαυτό μου για την αντι-διαβητική προσπάθεια που κάνω!!!!! Χμ....:rolleyes: θα πιω παγωμένο νεράκι!!!!!!!!!!!

Εσύ τι κάνεις σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στην υγειά σου λοιπόν!!

Εχω κάνει δυο φορές αίτηση για μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ αλλά τίποτα......θα ξανακάνω όμως, δεν το βάζω κάτω!!

Κατα τ άλλα χαζεύω.....έχω λιώσει μέσα στο σπίτι αλλά πιο αργά μάλλον θα πάμε να δούμε κάτι φίλους οπότε θα ξεκολλήσω!!

hello jasmini!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας κορίτσια. Όλες βλέπω είμαστε στην διατροφή της κορτιζόνης. Όχι αλάτι όχι γλυκά. Εντάξει θα περάσει και μετά θα τρώμε ότι θέλουμε και όσο θέλουμε. Όταν γεννήσουμε βέβαια. Κατά τ' άλλα πως πάτε? Φουσκώνετε? Πλησιάζουμε πάντως!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ ετοίμασα και την τσαντούλα μου κορίτσια.

Διαφημίσεις

Hellooooo!!!

Και εγώ ετοίμασα βαλιτσούλα. Έβαλα και τα ρούχα εξόδου των αγοριών μου, δυσκολεύτηκα να διαλέξω, αλλά τελικά έβαλα αυτά που είναι πιό εύκολα για να τα βγάλεις, για αλλαγές πάνας και τέτοια! Έβαλα μακρυμάνικα ρουχαλάκια. Σωστά λέτε έπραξα?

RKdwp3.png

Γεια σου Jasmini. Πλησιάζεις όλο και πιο πολύ. Άντε με το καλό. Ναι καλά νομίζω έκανες. Εγώ τους έβαλα τελειως καλοκαιρινά. Καλά βέβαια θέλω και κανά μήνα και ....ακόμη. Πόσο είναι τα αγοράκια σου εσένα από βάρος? Πως είσαι γενικά? άγχος?

Μετά θα προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά οπότε πάλι δε θα τρώμε.....μια ζωή στην καταπίεση!!!

Ετοιμάζετε βαλιτσούλες!!!τρέλα!!!θα γυρίσετε με μωράκια!!!!

jas καλοκαιρινά θα έβαζα εγώ, λογικά θα έχεις και κουβερτάκια αν χρειστεί να τα ζεστάνεις, δε ξέρω χαζομάρες......πάρε όλη τη ντουλάπα!!:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγω απλώς ανοίγω τη βαλίτσα και βάζω μέσα πράγματα... τι έχει και τι δεν έχει μέσα ούτε που ξέρω... απλά την έχω γεμίσει.

Από ρουχαλάκια πήρα μόνο καλοκαιρινά, μέσα Ιουλίου θα είναι. Ειδικά μάλιστα αν είμαστε και στο Αλεξάνδρα που δεν πολυέχει αιρ-κοντίσιον, θα σκάσουν με τα μακρυμάνικα τα μικρά. Έχω και μία συλλογή από πάνες αγκαλιάς για όλες τις συνθήκες.

Ερώτηση για μύωπες: Ξέρετε αν μπορούμε να φορέσουμε φακούς επαφής στο χειρουργείο (για να μη χάσουμε ούτε λεπτό:P)

Nunu και εμένα με την τρίτη με πήρανε, ακριβώς τη στιγμή που είχα τακτοποιήσει τη ζωή μου και κυριολεκτικά έκανα αίτηση για πλάκα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glor να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσο είναι τώρα τα μπεμπάκια. Τελευταία, στις 30 εβδομάδες ήταν 1620γρ και 1590γρ. Θα μάθω ξανά στις 15/06. Την άλλη Τρίτη! Από άγχος δεν θα έλεγα ότι έχω, νιώθω ότι θα τα καταφέρω...τώρα μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα..στο μαιευτήριο μπορεί να χάσω και τα λόγια μου :) :) :) :)

Twins θα ρωτήσω τον γιατρό μου για τους φακούς και θα σου πω, γιατί έχω κι εγώ την ίδια απορία :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...