Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πρασινο?

Αν ηταν κοκκινο ξερω τι σημαινει αλλα πρασινο δεν ξερω!!!!!

Χαχαχαα....πλακα κανω εννοειται....Ονειρο ηταν και περασε.....

Εγω εκανα και τη δευτερη δοση κορτιζονης σημερα....βρε κοριτσια να ρωτησω κατι.....τα μαωρα δεν τα ακουω τοσο εντονα οσο πριν 2 μερες....τα ακουω με το ζορι,ειναι επειδη στριμωχνονται????Παντως αυτην την εβδομαδα ελπιζω να παω στον ιατρο....θα παρω αυριο τηλεφωνο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω Γιώτα μου ότι γενικά τα μωρά μας κάνουν του κεφαλιού τους και δεν τα ακούμε κατά παραγγελία. Μπορεί η κινητικότητά τους να είναι πολύ διαφορετική από μέρα σε μέρα. Νομίζω ότι ακόμα όμως δεν είναι τόσο πολύ στριμωγμένα όσο θα είναι σε ένα μήνα.

Αυτή τη βδομάδα και εγώ έχω το τουρ των γιατρών. Ξεκινάω αύριο με τις εξετάσεις και την Τετάρτη τα υπόλοιπα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ισως να ετυχε....εκανα και την κορτιζονη και μπορει να τους επεσε βαρια!!!!

Κατι σαν το στιφαδο ενα πραγμα......

Απλα στην πρωτη εγκυμοσυνη ο ιατρος μου ελεγε να εχω τον νου μου να ακουω το μωρο πρωι-μεσημερι-βραδυ και τωρα εδω και δυο μερες πρεπει να κατσω να χλαρωσω και να χαιδεψω την κοιλια μου για να τα ακουσω.....τεσπα....σημασια εχει οτι τα ακουω,ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο.......

Θα με συγχωρησετε σημερα αλλα με τετοιες καουρες δυο μερες και αυπνιες παω να ξαπλωσω....αφηστε που ποναει και η μεση μου παρα πολυ....παω να χαλαρωσω αφου ετσι κι αλλιως στις 07 00 θα με σηκωσει ο μπομπιριδης να του φτιαξω αγα....δλδ γαλα!!!!

Καλο βραδυ σε ολες σας μανουλιτες και πολλα φιλια!!!!!

Ραντεβου το πρωι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια, μόλις επιστρέψαμε σπίτι...

Αααα...δεν είμαι πια ούτε για βόλτες ούτε για εξόδους! Καναπές και πάλι καναπές!! Η μέση μου με έχει πεθάνει, κουράζομαι πολύ εύκολα!! Έχω και έναν πόνο στην αριστερή πλευρά χαμηλά κάπως..

Νομίζω ότι όλο και ανυπομονώ να γεννήσω και να μπορώ να κινηθώ πιο άνετα. Να κάθομαι με φόρα στο κρεβάτι ή στον καναπέ.. Να κάνω τις δουλειές μου στο σπίτι χωρίς κόπο, να κάνω μμμ...κάτι που κοντεύω να το ξεχάσω τους τελευταίους 7-8 μήνες :) :)

Βέβαια θα κάνω υπομονή για τα μπεμπάκια για να βγουν όταν πρέπει, απλά προς το παρών ονειρεύομαι :D :D

RKdwp3.png

Καλημερα!!!!!

Που εισαστε ολες????Εγω τωρα καταφερα να μπω αφου τωρα κοιμηθηκε ο μικρος.....

Για αλλη μια ακομη νυχτα κοιμηθηκα χαλια,αφου σηκωνομουν συνεχεια να κανω εμετο απο τις καουρες και τελικα δεν τα καταφερα...το αποτελεσμα ηταν να ξυπνησω με καουρες στις 07 00 επειδη ο Τασουλης ηθελε γαλα......

Ελπιζω να καταφερω να κοιμηθω λιγο το μεσημερι γιατι τα ματια μου κλεινουν απο την νυστα......και ακομα δεν εχω δει τιποτα απο ξενυχτια!!!!!Που να ερθουν και τα διδυμα.....θα κυκλοφορω με οδοντογλυφιδες στα ματια για να μενουν ανοιχτα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Την ίδια απορία είχαμε γιώτα χαχα!!

Τουλάχιστον όταν γεννηθούν τα δίδυμα δε θα έχεις αυτές τις καούρες να σε τσακίζουν, τώρα που κοιμάται ο μικρός δεν προλαβαίνεις να ξαπλώσεις λίγο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι σαν να εχουμε τηλεπαθεια!!!!!

Ποτε δεν μπορεσα να κοιμηθω την ωρα που κοιμαται ο μικρος γιατι εχω δουλιτσες να κανω....ασε που βρισκω και ευκαιρια να σερφαρω με σας!!!!!!

Κανονικα λενε οτι οταν κοιμαται το παιδι να κοιμαται και η μανα να ξεκουραζεται....μερικες φορες που το επιχειρησα τυχαινε να ξυπνησει οταν με ειχε παρει ο υπνος και σηκωνονουν κομματια....οποτε προτιμω να μενω ξυπνια και να κανω καμια δουλεια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σωστό και αυτό, εγώ πάντως είμαι πολύ υπναρού, πιστεύω όταν θα μου δίνεται ευκαιρία θα κοιμάαααααμαι, μη σου πώ μέσα στη κούνια και γω!!

Τουλάχιστον το μεσημεράκι θα βρείς χρόνο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας!Τι κανετε?Πως περασατε Σ-Κ?

Εμεις παραλαβαμε το καροτσακι και τα καθισματακια του αυτοκινητου.Πολυ μας αρεσαν και χαιρομαστε μονοι μας.

Το σαββατοκυριακο εφαγα κανονικα αλατι και ζαχαρη και πεθανα απο τις καουρες.Εφτιαξα και τον περιβοητο κορμο και τον ταραξαμε.Εβαλα και μπανανα μεσα και του πηγαινε πολυ.

Απο υπνο πολυ χαλια παλι.Καουρες,εφιαλτες,τον αβολευτο γενικα.

Θα τηρησω λιγο ακομα τη διατροφη κορτιζονης γιατι ημουν πολυ καλυτερα τοτε.

Απ'ο,τι ειδα ολες στη ιδια ηλικια ειμαστε περιπου?Κιεγω 31 ειμαι.Αχ βαχ...

age.png

Διαφημίσεις

Το σαββατοκυριακο εφαγα κανονικα αλατι και ζαχαρη και πεθανα απο τις καουρες.

Απο υπνο πολυ χαλια παλι.Καουρες,εφιαλτες,τον αβολευτο γενικα.

Λες κι εγω να υποφερω τοσο πολυ απο τις καουρες αυτες τις μερες?????Δεν το σκεφτηκα καθολου οτι μπορει να ειναι απο την κορτιζονη που κανω κανονικη διατροφη με αλατια και ζαχαρες......Ας κανω λιγη διαιτα κορτιζονης μηπως βρω προκοπη!!!!!

Μεγειες μεγειες το διδυμοκαροτσο και τα καρεκλακια!!!!!

Με το καλο να βαλετε μεσα τα μωρακια σας να χαιρεστε ακομη περισσοτερο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστουμε πολυ!:tongue:

Τι να σου πω βρε γιωτα μου.Δεν ξερω αν εχει σχεση με τη κορτιζονη αλλα για οσο καιρο δεν ετρωγα αλατι και ζαχαρη το στομαχι μου ηταν πολυ καλυτερα και τις ειχα ξεχασει τις καουρες.

age.png

Εγω εχω γενικα καουρες απ τον 4ο μηνα....αλλα τοσο πολυ μονο αυτες τις μερες που εκανα την κορτιζονη....μ αρεσει που εφτιαξα σουπιτσα πριν 2 μερες για να μην εχω καουρες,αλλα εριξα μεσα και λιγο κυβο κνορ να νοστιμισει που ειναι μες στην αλμυρα!!!!!χαχαχαχα....τα ταραξα τα μπεμπακια μου.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ακριβως ετσι κι εγω.Απο πολυ νωρις αρχισαν.Οι σουπες παντα με χειροτερευαν.Θυμαμαι ομως τον γιατρο να μου λεει τοτε,οτι ετσι οπως ειναι το στομαχι μου να δει πως θα μου δωσει τις κορτιζονες οταν ερθει η ωρα.Οποτε οντως το χειροτερευουν.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...