Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Από τον πολύ γύρο;;;;; Μην τα λες αυτά σε εμάς, έγκυες γυναίκες ... θα γεννήσουμε μιά ωρα νωρίτερα.

Jasmini, κι εμένα για τις συσπάσεις μαγνήσιο μου έδωσε.

Πόσα παιδιά γεννιούνται Χριστούγεννα.... χμ... καλή ερώτηση... Το θέμα είναι αν θα τους κάνεις συνδυασμένο Χριστουγεννιάτικο΄- Birthday πάρτυ με ένα δώρο ή δύο διαφορετικά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά όσο περνάει ο καιρός είναι καλύτερα να μην το θυμούνται!!:D

Ωραίο σχόλιο!!!!:P:p Αλλά η Jasminoula είναι μάλλον η μικρότερη της παρέας μας, οπότε τι να φοβάται;:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χαχαχαχαχα!! Ίσα ίσα που όλοι το θυμούνται.. απλά είναι άλλα πράγματα... όπως ότι πάντα έπερναν όλοι δώρα και όχι μόνο εγώ για τα γενέθλιά μου. Ευχόντουσαν σε όλους τα χρόνια πολλά και όχι μόνο σε εμένα. Δεν έκανα πάρτυ και τέτοια γιατί είναι μέρα οικογενειακή. Δεν είναι εγωιστικό, λίγο μόνο παράπονο έχω, αλλά τώρα τα ξεπέρασα αυτά!! :) 28 χρονών γαιδούρα μόνο γενέθλια και πάρτυ δεν έχω όρεξη να κάνω!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα πάει πια! Τελείωσαν αυτά για εμάς!! Τώρα έχουν σειρά τα μπεμπάκια μας!! :) :) Τα δικά μου πάντως θα είναι και μουντιαλάκια!!! χιχιχιχι.. έτσι είπε ένας θείος μου! μιας και θα γεννηθούν μέσα στην περίοδο του μουντιάλ!!

RKdwp3.png

Εγώ που είμαι 32 κάθε χρονο κάνω μίνι-μάζωξη στα γενέθλια μου και ποτέ στη γιορτή μου! Και σβήνω και κεράκια (με ευχούλα φυσικά)!!!!

Η μαμά μου και ο θείος μου (αδερφός της) έχουν γεννηθεί και αυτοι πρωτοχρονιά. Και ναι, όλοι λένε ότι το ξεχνάνε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά κάνεις twins και γω σβήνω τα κεράκια μου (31) δε λέω, αλλά μου κακοφαίνεται. Τα μωρά μας τώρα......

Κορίτσια καληνυχτίζω, αν και δε νυστάζω πρέπει να το προσπαθήσω λίγο γιατί δε θα χω ξυπνημό το πρωϊ!!όπως κάθε πρωϊ!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Βλεπω παλι ξενυχτησατε χτες......κι εγω κοιμηθηκα αργα αλλα απο την καουρα....δεν πειραζει ομως,εκανα λιγο εμετουλι και συνηλθα!!!!!

Ο μικρος ξυπνουσε συνεχεια με κλαματα κι ευτυχως τον νταντευε ο μπαμπας του.Τελικα ξυπνησε στις 07 00 και ελεγε συνεχεια....νενο-νενο....υποτιθεται νερο αλλα μαλλον ηθελε το γαλα του.Τωρα ηδη ηπια καφεδακι και μπηκα να σας πω ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...