Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τεντώνει το δέρμα, συνέχισε με τις κρεμούλες και κάνε υπομονή...μην το σκέφτεσαι!

κι εγω ειχα τρελλη φαγουρα ανα δυο τρεις ημερες ειναι επειδη εχουν αλμα αναπτυξης χαχα!!!!1σκεψου πως μεγαλωνουν, και λαδακια και κρεμμουλες να βαζεις.εμενα με ποναγαν και τα πλευρα απο το τεντωμα ασε.να ενυδατωνεις καλα την περιοχη , συνεχεια πρωι και βραδυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Μπα η βαζελίνη δεν κάνει τίποτα! Είπε ο γιατρός μετά τις 17/06 μέχρι και 3/7

εσυ να προσεχεις εισαι σε κρισιμες μερες, χαχα.στη βδομαδα σου γεννησα.παντως ειχα τρελλο αγχος θυμαμαι ειχα ηδη ετοιμη βαλιτσα απο 30 βδομαδα.καλα σουχει πει ο γιατρος.παντως οσο πιο αργα τοσο καλυτερα για τα μωρακια εννοειται.εγω μαλιστα επειδη ηταν γιορτες ειχα κανει και αποτριχωση χαχα και μετα απο μια βδομαδα γεννησα, φαντασου πως εκανα και σχεδια να ξανακανω αποτριχωση πριν να γεννησω αλλα οταν κανουμε σχεδια ο θεος γελαει.

στη βαλιτσουλα ειχα και πραγματα που δεν χρησιμοποιησα, παντως το εντελως ακυρο ηταν το σουτιεν, στην εγκυμοσυνη παρολο πουχαν μεγαλωσει με το που γεννησα μεγαλωσαν και αλλο και δε μουκανε κανενα απο αυτα που φοραγα πριν και εστειλα το συζυγο να μου αγορασει απο το μαιευτηριο.καμοια σχεση στα νουμερα.δυο νουμερα πανω σχεδον.γιαυτο προσεχτε με τα νουμερα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

κι εγω ειχα τρελλη φαγουρα ανα δυο τρεις ημερες ειναι επειδη εχουν αλμα αναπτυξης χαχα!!!!1σκεψου πως μεγαλωνουν, και λαδακια και κρεμμουλες να βαζεις.εμενα με ποναγαν και τα πλευρα απο το τεντωμα ασε.να ενυδατωνεις καλα την περιοχη , συνεχεια πρωι και βραδυ

Λες να είναι επειδή μεγαλώνουν? :-D:grin: Πάντως εγώ βλέπω ότι οι ραγάδες μου γίνονται όλο και εντονότερες :(:(:(:(

Την επόμενη Τρίτη έχω ραντεβού πάντως όπου και θα δούμε το βάρος τους!

RKdwp3.png

Δηλαδή κάπου στην 37η εβδομάδα αν υπολογίζω καλά ε?Εξηγήστε μου κάτι, αμα δηλαδή πάει παραπάνω εβδομάδα τι γίνεται?ή δε γίνεται?ματαμεσονύχτιες απορίες.

ναι δεν τα αφηνουν αλλα και σπανια να αντεξουν τοσο μεσα θελουν να την κανουν απο μονα τους χαχα.αρκετα στριμωχτηκαν εκει μεσα εμα πια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...