Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τελοσπαντων, εχει ωραια δροσουλα σημερα. Ελπιζω η διαθεση ολων μας να ναι καλυτερη κ η υγεια μας επισης!

Καλημερα λοιπον!!!:D

Ξημέρωσε μια καινούρια ημέρα!!!!!:D:D:D:D

Οπότε όλες μας θα είμαστε καλύτερα σήμερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Πρωϊνές πρωϊνες όλες!!!Καλημέρα λοιπόν!!!

Πια δροσούλα?????????Εγώ είχα απλωμένη μπουγάδα..:evil:

Τεσπα προσοχή να μην κρυώσουμε!!!

nufi συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από 4-6 ώρες μετά το ύποπτο γεύμα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Τι γίνεται Γιώτα? Καιρό έχουμε να τα πούμε.

Βλέπω όλες από αυπνίες, όνειρα, καούρες, κορτιζόνες κλπ καλά πάμε. Άντε να γεννήσουμε να ξαλαφρώσουμε λίγο.

Twins για ντόπλερ ναι μου είπε. Θα το κάνω.Μου έδωσε ένα περιθώριο μέχρι 5 Ιουλίου να το κάνω και έκλεισα για την 1η Ιουλίου γιατί δεν έβρισκα νωρίτερα. Άντε να το κάνω και αυτό να δούμε τι γίνεται. Αν και ο δικός μου προχθές μου είπε ότι τα είδε όλα πολύ καλά. Και σε τρεις βδομαδούλες θα ξαναπάω γιατρό. Κορτιζόνες έκανα κι εγώ δυο δόσεις τελικά. Όσο για την ημερομηνία που με ρώτησες δεν μου είπε πολύ συγκεκριμένα. Απλά ότι θα ήταν πολύ καλό να φτάναμε μέχρι και 28 Ιουλίου (με ΠΗΤ 12/8), ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά και νωρίτερα να έλθουν δεν θα υπάρχει ΄πρόβλημα.Εμένα πάντως μου φάνηκε βουνό μέχρι τότε. Θα το ξαναδούμε την επόμενη φορά.

Όσο για το βάρος τους Ολγάκι των μπεμπεδιών μου έκανες ένα λαθάκι στο βάρος . Εμείς είμαστε 1400 και 1240. Ζεν είμαστε τόσο μεγαλούτσικοι όσο εσείς. Βέβαια μου είπε ότι είναι αρκετά καλό το βάρος τους. Θα δείξει όταν ξαναπάμε στις 23 του μήνα τώρα. Ε φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα αρχίζουν και παίρνουν παραπάνω βάρος τα ζουζουνέλια μας.

Βρε κορίτσια να ρωτήσω. Εγώ τώρα που έκανα την κορτιζόνη την επόμενη σηκώθηκα με κάτι κόκκινα μάγουλα λες και είχα βάλει ένα τόνο ρουζ. Όπως επίσης κοκκινα μπούτια, στήθος και κοιλιά και τρομερή φούντωση. Είχατε καμια σας αυτό το σύμπτωμα?:rolleyes:

Εχεις και εξανθηματα και φαγουρα????

Δε θελω να πιστεψω οτι εισαι τοσο τυχερη που εκανες αλλεργια στην κορτιζονη.....καλυτερα να παρεις τον ιατρο σου να τον ενημερωσεις για να το ξερει.

Και προσεχε για κανα 2 μερες τη διατροφη σου...οχι αυγο-ψαρι-σοκολατα-μπανανα-ξηροι καρποι....αυτα θυμαμαι προς το παρον........

Για τα μπεμπακια μην ανησυχεις,τον τελευταιο μηνα συνηθως παιρνουν αρκετο βαρος......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εχεις και εξανθηματα και φαγουρα????

Δε θελω να πιστεψω οτι εισαι τοσο τυχερη που εκανες αλλεργια στην κορτιζονη.....καλυτερα να παρεις τον ιατρο σου να τον ενημερωσεις για να το ξερει.

Και προσεχε για κανα 2 μερες τη διατροφη σου...οχι αυγο-ψαρι-σοκολατα-μπανανα-ξηροι καρποι....αυτα θυμαμαι προς το παρον........

Για τα μπεμπακια μην ανησυχεις,τον τελευταιο μηνα συνηθως παιρνουν αρκετο βαρος......

Απ ότι ρώτησα και τον φαρμακοποιό που μου τις έκανε τις κάνει τις κοκκινίλες η κορτιζόνη καμιά φορά. Όχι φαγούρα και εξανθήματα δεν είχα. Ευτυχώς. Και εννοείτε προσέχουμε την διατροφή. Εντάξει τώρα τέλειωσα. Δεν έχω να κάνω άλλη. Χθες έκανα την τελευταία. Όσο για το βάρος όχι δεν ανησυχώ καθόλου. Εσένα αλήθεια πόσο είναι τα αγοράκια σου ?

Διαφημίσεις

Εμενα ειχαν διαφορα στο βαρος.Πηγα στον ιατρο πριν 2 εβδομαδες και ο ενας ηταν 1400 και ο αλλος 1100.......τον 1400 ο υπερηχος τον εβγαζε οσο ακριβως ημουν σε εβδομδες και μερες.Τον μικρο τον εβγαζε μια εβδομαδα πισω.....δεν ειχαν τοση διαφορα (300γρ) αλλη φορα και η αληθεια ειναι οτι μου κακοφανηκε αρκετα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εμενα ειχαν διαφορα στο βαρος.Πηγα στον ιατρο πριν 2 εβδομαδες και ο ενας ηταν 1400 και ο αλλος 1100.......τον 1400 ο υπερηχος τον εβγαζε οσο ακριβως ημουν σε εβδομδες και μερες.Τον μικρο τον εβγαζε μια εβδομαδα πισω.....δεν ειχαν τοση διαφορα (300γρ) αλλη φορα και η αληθεια ειναι οτι μου κακοφανηκε αρκετα.....

Και τι? είναι κακό αυτό, ανησυχητικό? Τι σου είπε ο γιατρός?Εντωμεταξύ εμείς είμαστε εντελώς μαζί στις ημερομηνίες έτσι? Εγώ έχω ΠΗΤ 12/8 κι εσύ 8/8 νομίζω αν δεν κάνω λάθος? Σου έχει πει εσένα για πότε περίπου? Την βαλιτσούλα σου την έχεις ετοιμάσει? Εσύ που έχεις εμπειρία κι από την άλλη φορά τι είναι απαραίτητο να βάλουμε μέσα?

Οχι δεν ειναι κακο απλα εγω αγχωθηκα.Εχω ΠΗΤ 14/8 αλλα σιγουρα θα παμε νωριτερα!!!!Βαλιτσουλα δεν εχω ετοιμασει ακομη,σημερα συμμαζεψα το παιδικο για να στησουμε την κουνια....την επομενη φορα που θα παω στον ιατρο θα φτιαξω και βαλιτσουλα.Οσο για το τι χρειαζεται....που γεννας?Ιδιωτικο ή δημοσιο?

GRJdp2.png

xefUp3.png

Οχι δεν ειναι κακο απλα εγω αγχωθηκα.Εχω ΠΗΤ 14/8 αλλα σιγουρα θα παμε νωριτερα!!!!Βαλιτσουλα δεν εχω ετοιμασει ακομη,σημερα συμμαζεψα το παιδικο για να στησουμε την κουνια....την επομενη φορα που θα παω στον ιατρο θα φτιαξω και βαλιτσουλα.Οσο για το τι χρειαζεται....που γεννας?Ιδιωτικο ή δημοσιο?

Σε ιδιωτικό θα γεννήσω. Καλά στο δημόσιο ξέρω ότι δεν σου δίνουν τίποτα. :D

Μην ανυσηχεις...δε θα χρειαστεις πολλα....

Για τα μωρακια θα χρειαστεις μερικα πανακια για το ρεψιμο...ξερεις τα τετραγωνα και απο μια αλλαξια ρουχα για την ημερα που θα πατε σπιτι σας!!!!!

Για σενα πυζαμουλες,λιγα εσωρουχα γιατι εμενα με βολεψαν πολυ του μαιευτηριου μιας χρησεως,οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα......δεν ξερω αν χρησιμοποιεις κρεμες προσωπου κ τετοια.....εγω δεν βαζω,απλα ειχα το αποσμητικο μου,εντωμεταξυ σου δινουν πετσετες,σαπουνι ατομικο για την ευαισθητη περιοχη και σερβιετες.Τωρα δε θυμαμαι κατι αλλο,απλα να σκεφτεσαι οτι ειναι μονο 4 μερουλες και αν δεις οτι χρειαζεσαι κατι αλλο θα στο φερουν.....ε ολο και καποιο μαγαζι θα εχει μεσα που θα μπορεις να παρεις κατι........

Α ξεχασα.....σουτιεν θηλασμου,επιθεματα στηθους.....εγω την πρωτη φορα κατεβασα γαλα σαν την αγελαδα και λερωσα ολα μου τα φανελλακια.......

Μην αγχωνεσαι παντως,αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μην ανυσηχεις...δε θα χρειαστεις πολλα....

Για τα μωρακια θα χρειαστεις μερικα πανακια για το ρεψιμο...ξερεις τα τετραγωνα και απο μια αλλαξια ρουχα για την ημερα που θα πατε σπιτι σας!!!!!

Για σενα πυζαμουλες,λιγα εσωρουχα γιατι εμενα με βολεψαν πολυ του μαιευτηριου μιας χρησεως,οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα......δεν ξερω αν χρησιμοποιεις κρεμες προσωπου κ τετοια.....εγω δεν βαζω,απλα ειχα το αποσμητικο μου,εντωμεταξυ σου δινουν πετσετες,σαπουνι ατομικο για την ευαισθητη περιοχη και σερβιετες.Τωρα δε θυμαμαι κατι αλλο,απλα να σκεφτεσαι οτι ειναι μονο 4 μερουλες και αν δεις οτι χρειαζεσαι κατι αλλο θα στο φερουν.....ε ολο και καποιο μαγαζι θα εχει μεσα που θα μπορεις να παρεις κατι........

Α ξεχασα.....σουτιεν θηλασμου,επιθεματα στηθους.....εγω την πρωτη φορα κατεβασα γαλα σαν την αγελαδα και λερωσα ολα μου τα φανελλακια.......

Μην αγχωνεσαι παντως,αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!!

Α ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ. Όσο για τα εσώρουχα ναι το σκεφτόμουνα. Να πάρω μιας χρήσεως ή να μην πάρω? Αλλά αφού σου δίνουν εκεί........ Όσο για επιθέματα ναι έχω πάρει. Το σουτιέν θηλασμού είναι να πάρω τώρα. Εντάξει όπως λες κι εσύ τέσσσερις μερούλες είναι. Θα περάσουν. Τι στο καλό? Μετά τι κάνουμε. Στο σπίτι. Χα χα χα χα χα χ α. Καλά εσύ έχεις και μια Α' εμπειρία. :mrgreen:

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα. Τι γίνεται Γιώτα? Καιρό έχουμε να τα πούμε.

Βλέπω όλες από αυπνίες, όνειρα, καούρες, κορτιζόνες κλπ καλά πάμε. Άντε να γεννήσουμε να ξαλαφρώσουμε λίγο.

Twins για ντόπλερ ναι μου είπε. Θα το κάνω.Μου έδωσε ένα περιθώριο μέχρι 5 Ιουλίου να το κάνω και έκλεισα για την 1η Ιουλίου γιατί δεν έβρισκα νωρίτερα. Άντε να το κάνω και αυτό να δούμε τι γίνεται. Αν και ο δικός μου προχθές μου είπε ότι τα είδε όλα πολύ καλά. Και σε τρεις βδομαδούλες θα ξαναπάω γιατρό. Κορτιζόνες έκανα κι εγώ δυο δόσεις τελικά. Όσο για την ημερομηνία που με ρώτησες δεν μου είπε πολύ συγκεκριμένα. Απλά ότι θα ήταν πολύ καλό να φτάναμε μέχρι και 28 Ιουλίου (με ΠΗΤ 12/8), ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά και νωρίτερα να έλθουν δεν θα υπάρχει ΄πρόβλημα.Εμένα πάντως μου φάνηκε βουνό μέχρι τότε. Θα το ξαναδούμε την επόμενη φορά.

Όσο για το βάρος τους Ολγάκι των μπεμπεδιών μου έκανες ένα λαθάκι στο βάρος . Εμείς είμαστε 1400 και 1240. Ζεν είμαστε τόσο μεγαλούτσικοι όσο εσείς. Βέβαια μου είπε ότι είναι αρκετά καλό το βάρος τους. Θα δείξει όταν ξαναπάμε στις 23 του μήνα τώρα. Ε φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα αρχίζουν και παίρνουν παραπάνω βάρος τα ζουζουνέλια μας.

Βρε κορίτσια να ρωτήσω. Εγώ τώρα που έκανα την κορτιζόνη την επόμενη σηκώθηκα με κάτι κόκκινα μάγουλα λες και είχα βάλει ένα τόνο ρουζ. Όπως επίσης κοκκινα μπούτια, στήθος και κοιλιά και τρομερή φούντωση. Είχατε καμια σας αυτό το σύμπτωμα?:rolleyes:

Καιρο εχω να μπω.μανουλες πως πανε οι κοιλιτσες φουσκωνουν.

μην ανησυχεις τοχα παθει κι εγω στην πρωτη ενεση.ειχα φουντωσει κατακοκκινη ημουν δεν ειναι τιποτα.και στο στηθος και στην κοιλια ειχα κοκινισει.οχι σπυρια απλα πιο κοκκινη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καιρο εχω να μπω.μανουλες πως πανε οι κοιλιτσες φουσκωνουν.

μην ανησυχεις τοχα παθει κι εγω στην πρωτη ενεση.ειχα φουντωσει κατακοκκινη ημουν δεν ειναι τιποτα.και στο στηθος και στην κοιλια ειχα κοκινισει.οχι σπυρια απλα πιο κοκκινη

Καλησμπέρα. Τι κάνεις? Όχι ούτε εγώ έχω βγάλει σπυριά. Απλά κοκκινη αρκετά. Αλλά ναι μάλλον δεν είναι τίποτα. Ευτυχώς. Όσο για τις κοιλίτσες αστα. Φουσκώνουν φουσκώνουν. Να δούμε που θα φτάσουν στο τέλος. Χι χι χι χι.................Εσύ τα πέρασες πιο γρήγορα και τα ξέρεις άλλωστε. Πάντως εγώ δεν βλέπω την ώρα να γεννήσω πρώτα απ' όλα για να αντικρίσω και να αγκαλιάσω τα μωράκια κι έπειτα να ξεφουσκώσω να ξαλαφρώσω και να κουνιέμαι πιο άνετα. :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...