Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν παιρνω τιποτα γιατι γενικα δεν με πιανει τιποτα.Ειχα και στην πρωτη εγκυμοσυνη καουρες κι εχω συνηθισει.Φαρμακα για την καουρα τα αποφευγω γιατι δε θελω να επιβαρυνω τον αργανισμο μου...ηδη παιρνω ενα σωρο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Απαίσιες αυτές οι καούρες... υπομονή και γι' αυτές. Η Όλγα προτείνει τα στραγάλια πάντως....

Η κορτιζόνη δε νομίζω να συνδέεται με τις καούρες, αλλά γενικά μας έχει ταράξει τον οργανισμό!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!! Βλέπω σήμερα είμαστε όλες του νυχτερινού!! Και γώ εχω καούρες σήμερα. Εφαγα ένα γλυκό και με έφαγε!! Και μια και είπα γλυκό εγώ είμαι στο +11!! Εμένα γιατι δεν μου είπε κουβέντα για κορτιζόνες?? Μπας και το ξέχασε?? Και όχι τίποτα άλλο θα πάω σε 3 βδομάδες πάλι! Πώς θα αντέξω??

Τwins έχω να πάω και γω ΟΠΑΔ και το σκέφτομαι!! Μάλιστα σήμερα είχα και γώ τα ίδια αγχοι με σένα. Σκεφτόμουν ότι πάμε για πτώχευση και τι θα κάνουμε!!

Για να αλλάξω θέμα όμως..σήμερα πήγα πήρα το καινούργιο ψυγείο!

Αυτό που λέγατε πριν για τα αγόρια, καλά γίνεται χαμός! Ξέρω 3 περιπτώσεις και οι 3 αγόρια!! Μα τι γίνεται!! Και σας μας το 1 και 1!! Πρέπει να αρχίσουμε τα προξενια!!

Τσα να μαι κι εγω.......Εκανα μια αποπειρα και ξαπλωσα για να κοιμηθω αλλα δεν τα καταφερα.....οχι τοσο απο την καουρα οσο απο την αυπνια....κατι σαν υπερεντση θα το ελεγα.......

Joy79 μεγειες το ψυγειο!!!!!Να ειστε καλα και να το εχετε παντα γεματο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

giota μου σε ευχαριστώ!! Τι κακό σήμερα αυτές οι καούρες! Σουρωτή με λεμόνι κατέβασα πριν λίγο αλλα΄πάλι τίποτα! Δε λέει να περάσει. Να δώ πως θα την βγάλουμε απόψε! Δε πήρα και γάλα να πιώ που με βοηθάει.

Καλημέρα!!!!!

Δεν κανει τιποτα το γαλα τελικα....στην αρχη νομιζα πως με βοηθουσε αλλα χτες ηπια δυο ποτηρια γαλα και τελικα κοιμηθηκα στις 03 00 αφου εκανα 3 φορες εμετο.....

Παντως εριξε ωραιοτατη βροχουλα και δροσιστηκαμε λιγο!!!!!!!!

Και ειδα και χαλια ονειρο....ειδα οτι γεννησα φυσιολογικα αλλα μου κανανε ολικη ναρκωση και οταν ξυπνησα μου ειπαν οτι το ενα γεννηθηκε 3450 και το αλλο 1000.....και γι αυτο λεει μου κανανε ολικη ναρκωση να μην δω το μικρουλι.......Τεσπα....ονειρο ηταν και περασε,αυτα βλεπεις αν δεν κοιμασαι καλα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα.........

Καλα τι εγινε χθες, ολες τελικα στην ιδια κατασταση ημασταν?

Κ γω εκανα τη βλακεια κ εφαγα απ εξω ενα σουβλακι κοτοπουλο ομως σε στεγνη πιτα ολικης αλεσης χωρις σαλατικα. Με τσακισε ομως..Τρωω κ πολυ πιο βαρια πραγματα χωρις προβλημα, οποτε μετα αγχωθηκα μηπως δεν ηταν καλοψημενο το κρεας κ εχω ηδη συμπτωματα σαλμονελας!!! Το χειροτερο ειναι οτι παρα τις αποπειρες μου για προκληση εμετου...τιποτα. Εχει αλλαξει το γαστρεντερικο μου,παλια θα ταν πανευκολο.. Οποτε αυπνια κ ταλαιπωρια κ γω... Α, κ το αγχος για το επαγγελματικο μελλον να ερχεται κ να φευγει φυσικα..

Τελοσπαντων, εχει ωραια δροσουλα σημερα. Ελπιζω η διαθεση ολων μας να ναι καλυτερη κ η υγεια μας επισης!

Καλημερα λοιπον!!!:D

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...