Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

twins2010 μη μου στενοχωριεσαι......τα δικα μας πλασματακια δε θα επηρεαστουν απο την κριση......θα μαθουν με τα απαραιτητα οπως μαθαμε κι εμεις....(δεν ξερω εσυ πως μεγαλωσες αλλα εγω με τα βασικα).Ποτε δε θα τους λειψει τιποτα απλα θα εχουν μονο οσα χρειαζονται...κι ετσι θα μαθουν......το ασχημο ειναι για τα μεγαλυτερα παιδακια τωρα που μαθανε με κινητα κ λαπτοπ και βολτες στα εμπορικα και τωρα θα κοπουν......

Οποτε μην νιωθεις ασχημα!!!!!Να εισαι σιγουρη οτι τα παιδακια σου και ολων μας ουτε θα πεινασουν,ουτε θα μεινουν μερες με την ιδια πανα,ουτε θα κυκλοφορουν με ενα ρουχο χειμωνα-καλοκαιρι.......Οταν με το καλο παρεις τα διδυμακια σου αγκαλιτσα θα τα ξεχασεις ολα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι.... σε ευχαριστώ πολύ Γιώτα για την υποστήριξη. Απλά είδα αυτό το χάος σήμερα και με έριξε.

Πραγματικά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και τα λέω, είναι και τόσο πεσιμιστική η ατμόσφαιρα... ασφυκτυώ πραγματικά!!! Ίσως πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι τι πράγματα τα ήθελα να κανώ για τα παιδιά μου και να σκέφτομαι τι μπορώ.

Έχω και το μπαμπά που μου λέει "θα σου μάθω εγώ να μαζεύεις βρούβες και σαλιγκάρια" και τρελαίνομαι. Αλλά, απ' την άλλη, γιατί να μη μάθουμε και κάτι καινούριο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η αληθεια ειναι οτι οσοι μενουν στα μεγαλα αστικα κεντρα θα ειναι λιγο δυσκολοτερα.Αλλο να εισαι στην επαρχια και να εχεις δυο ντοματες και δυο κοτες να τρως κανενα αυγο φρεσκο.Τι να κανουμε ομως?Ετσι ειναι...ναι μεν δυσκολα αλλα υπαρχουν και πολυ χειροτερες καταστασεις.....τουλαχιστον θα εχουμε τα αγγελουδια μας να μας χαμογελουν!!!!!!

Να σκεφτεσαι θετικα γιατι επηρεαζεις τα διδυμακια σου.....και να θυμασαι παντα οτι

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Έχεις δίκιο δίοτι είναι και αποδεδειγμένο ότι η στενοχώρια και το άγχος ανεβάζουν το (ήδη ανεβασμένο) ζάχαρο. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω να ακούω αγχωτικές συζητήσεις και να συγκεντρωθώ σε κάτι άλλο.

Και μάλλον δεν είναι ποτέ αργά να βγάλω τα λουλούδια από τις γλάστρες και να βάλω ντομάτες. Και το κοτέτσι στο μπαλκόνι... χμ... Θα βάλω και ένα κόκκορα για να κάνω οικονομία στις μπαταρίες του ξυπνητηριού:P (σόρυ, το ξεφτίλισα τώρα, αλλά έπρεπε να πω και μιά βλακεία γιατί μαύρισα τη διάθεση όλων των κοριτσιών... και δεν πρέπει :P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Παντως εμεις τελευταια που πηγαμε σε εκθεση λουλουδιων πηραμε τοματινια και τα φυτεψαμε σε ζαρντινιερα....εχουν αρχισει και μεγαλωνουν.Οταν γινουν θα σου στειλω!!!!!Βαλε εσυ τις κοτες κι εγω θα βαλω τις τοματες!!!!!!!Να δεις τι ωραιο καγιανα θα τρωμε!!!!!Θα φτιαχνουμε και ψωμακι και θα ειμαστε μια χαρα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Χμ... η παραγωγή ντομάτας είναι τέλεια! Μοσχοβολάνε κιόλας! Κράτα μου σπόρους για του χρόνου!

Στη λαϊκη έχω δει ότι πουλάνε κοτοπουλάκια. Μια φορά (παλιά... ήταν Πάσχα) μάλιστα είχαμε τολμήσει και είχαμε πάρει τρία, αλλά βγήκαν και τα τρία κοκκόρια και χαλούσαν τον κόσμο... Τώρα θα τις πάρω πιο μεγάλες.

Θα φτιάξουμε τις τέλειες φάρμες! Όχι σαν και αυτές τις ηλεκτρονικές στο fb που νομίζουν τα παιδιά ότι η κατσίκα μεγαλώνει σε 30 δευτερόλεπτα!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χαχα!!

γειά σας μανούλες!!!πολύ χαίρομαι που βλέπω τα γραπτά σας, να μαστε καλά και τα μωράκια μας θα είναι καλά και όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ witch για την ελπίδα αλλά επειδή εγώ είμαι καλοφαγού αποφάσισα να το πάρω πιο σοβαρά το θέμα και θα πάρω μέτρα για τα κιλάκια μου!!Ακόμα και η jasmini στα 12 κιλά βρίσκεται στην 32η εβδομάδα οπότε εγώ είμαι αδικαιολόγητη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, αυτά τα οικονομικά τα σκέφτομαι κ εγώ συχνά. Αλλιώς έβλεπα κάποια πράγματα και αλλιώς θα τα κάνω τελικά.. Αλλά τελικά αγάπη να υπάρχει και όλα γίνονται!

21;;;; Ούτε κατά διάνα χαχαχα 30 είμαι ρε γαμώτοοοοοοοοοοοοο

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

ωπ... κι άλλες μέσα Παρασκευή βράδυ ε;

Προσπαθώ να διαβάσω πάλι και δεν μου βγαίνει... ούτε σελίδα!!!!!!!

Ευτυχως σταμάτησα να σκέφτομαι το ΔΝΤ και την ανεργία.

Αυτο το 21... όντως... αγχωτικό... τι έκανα στα 21 μου; Σίγουρα ποτέ δεν φανταζόμουν ότι κάποτε θα είχα μία τεράστια κοιλιά με κλίση προς τα αριστερά!!!!!

Παρατήρησα τώρα το τίκερ μου. Μεγαλώνω ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αύριο το clubbing χεχ!!Εγώ βλέπω το Ελλάδα έχεις ταλέντο έχει τον τελικό. Δεν είμαι φαν γενικά αλλά έκανα ζάπινγκ και πέτυχα έναν κυριούλη, τρομερή φωνή!!!!!άσχετο!!

Στα 21 μας αναρωτιόμασταν για το τι θα κάνουμε σε αυτή τη ζωή.:roll:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εσεις καλοπερνατε.....

Εμενα ο καλος μου κοιμηθηκε....εγω δυστυχως εχω ενα στομαχι χαλια και δεν μπορω να ξαπλωσω ακομη......

Γενικα εχω καουρες απ τον 4ο μηνα και αυτο γινεται καθε βραδυ αλλα σημερα ειμαι πο το απογευμα χαλια...ισως να φταιει η κορτιζονη που εκανα.......

Νυχτα ειναι...θα περασει....οτι και να γινει θα ξημερωσει......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...