Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Μόλις γύρισα από τον ΟΠΑΔ για να θεωρήσω τις εξετάσεις

Διάβασα όλα τα νέα και χαίρομαι πολύ!!!

Joy welcome to the club. Τελικά, το καφέ έχει παράδοση στο 1+1. Το κοριτσάκι τα κατάφερε και γύρισε κιόλας;

Πάντως, από φίλες που εγκυμονούν 1 μπεμπάκι, φέτος είναι τα αγόρια στο φόρτε τους. Άρα, οι κοπελιές μας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να βρούν γαμπρό. Όσο για τους γίους μας, αν δεν βολευτούμε μεταξύ μας κορίτσια, θα μας μείνουν στο ράφι με τέτοια αγορο-ρέντα φέτος!!!!:rolleyes:

Μελένια, είδες πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ τους σαν χαρακτήρα από τώρα. Είναι απολαυστικά αυτά τα υπερηχογραφήματα!!! Α, κάτι άσχετο... αυτό το "21" στο nick σου είναι η ηλικία σου;;;; Πες μου το απαλά, μην πάθω κανένα εγκεφαλικό η γιαγιά!!!!!!!:P

Nufi, μου το είπε και εμένα για τον παρατρεχάμενο... και για να μην τους ξεβολέψει στο μαιευτήριο, θέλει ήδη να προμηθευτεί τον εξοπλισμό (σκουφάκι, πράσινα ρουχα κλπ).

Για την κορτιζόνη τώρα... βλέπω ότι όλες είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν μας παιδεύει ευτυχώς. Σας ζηλεύω όλες που έχετε πάρει τόσο λίγα κιλα, γιατί έγω είμαι η πρωταθλήτρια ανάμεσά σας με το +14 (που ήταν +15). Τι κερδίζω;

Glorr σου είπε τίποτα για doppler την άλλη φορά. Είναι μία χαρά τα παιδάκια σου! Τη βαλιτσούλα όντως πρέπει να ξεκινησουμε να τη φτιάχνουμε... τι λες; ξεκινάμε από μία επίσκεψη στα καλλυντικά; Γιατί πρέπει να είμαστε και όμορφες στο μαιευτήριο, τόσες φωτό θα μας πάρουν... Σού είπε κάτι πιο συγκεκριμένο για ημερομηνία;

Witch, με την τετράγωνη κοιλιά, τι σου λέει για το μέγεθος των παιδιών;

Η δική μου κοιλιά τις τελευταίες εβδομάδες είναι σταθερά θεόστραβη, μυτερη και προσανατολισμένη στα αριστερά. Και καθώς περίμενα στην ουρά, έπιασα και μιά πατούσα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δεν τον ανησυχει αλλα ναι οτι ειναι μεγαλα.Πιστευει οτι οφειλεται και στη δικη μου διατροφη αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει.Αnyway πιστευει λοιπον οτι θα γεννηθουν νωριτερα αλλα δεν ειναι και περιεργο.Ολες μάς εχουν προετοιμασει για τη πιθανοτητα προωρου τοκετου.

Απλα τωρα που ειδα το βαρος των ζουζουνιων της glorr, καταλαβα οτι μιλαμε για 3 εβδομαδες διαφορα!!!

age.png

Επισης γλυκια μου twins μην ανησυχεις για τα κιλα.Αλλωστε εισαι πολυ πιο μπροστα απο εμας!Εδω θα ειμαστε και θα εμψυχωνουμε η μια την αλλη να τα χασουμε.ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΜΟΥΣ!!!!

Θα σας δινω κι εγω τα φωτα μου με κολπακια,θα εχει αρχισει να λειτουργει και ενας αλλος τομεας που θα βοηθαει στο καψιμο θερμιδων,ολα καλα θα πανε!;)

age.png

Γειά σας κορίτσια!!

Twins δεν είσαι μόνη σου, εγώ μάλλον θα σε ξεπεράσω με το καλό....είμαι ήδη +10 κιλά και με προβληματίσαν πολύ τα κιλά που λέτε. 11-12 κιλά είναι για μονή εγκυμοσύνη βρε κορίτσια, πείτε ότι κάνετε πλάκα!!!!!

Ωραίοι οι υπέρηχοι mel θέλουμε έναν για το σπίτι!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu την 21η ειχα παρει 8 κιλα και ειχα πανικοβληθει με το ποσα θα επαιρνα στην πορεια.(και τους ειχα πρηξει και ολους)Μετα σταματησε να ανεβαινει η ζυγαρια χωρις να κοψω τιποτα.Τελικα μετα τις κορτιζονες ηρεμησε πολυ το θεμα κιλων κι εχασα και 2.Κοιτατε να το ευχαριστηθειτε γιατι δε λεει να αγχωνομαστε και για αυτο.

Ποσο με τσαντιζουν αυτοι που λενε οτι 'παχυνες' η 'τι κανεις χοντρουλα'.:evil:Κατσε ρε φιλε,ποιος σε ρωτησε?Και που πηγε η διακριτικοτητα σου?Απο το φαι σου τρωω?Αντε και...

age.png

Διαφημίσεις

Η εμψύχωση είναι ότι πρέπει. Σήμερα φάγαμε φακές! Witch πες κολπάκια!!!

Τώρα που λέμε για πρόωρο τοκετό, για φανταστείτε να φτάναμε μέχρι την 40η εβδομάδα με τις κοιλιές μας... και μέσα στο καλοκαίρι... Σκέτο μαρτύριο θα ήταν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μαρτυριο δε λες τιποτα.

Σε σχεση λοιπον με διαιτες και τετοια,δεν ειμαι καθολου της στερησης.Τρελαινομαι αν ξερω οτι απαγορευεται να φαω κατι.Ψυχολογικο και παιχνιδι του μυαλου βεβαια.Κατι που κανει απιστευτο καλο και σε παρα πολλους τομεις ειναι το πρασινο τσαι το οποιο επιτρεπεται και τωρα.Ειναι απαισιο σαν γευση αλλα πολυ ευεγερτικο.Για να ειμαι ειλικρινης δεν το πινω ομως τωρα γιατι το θελω ζεστο και δεν αντεχεται.

Γενικα η διατροφη ειναι πολυ περιεργη κατασταση γιατι ισχυουν 800 διαφορετικα πραγματα που καμια φορα δεν συμβαδιζουν.Σημασια εχει να σου ταιριαζει στο τροπο ζωης γιατι δεν λειτουργουν ολα σε ολους.

age.png

Κοριτσακια τι κανετε?

Εγω νιωθω πολυ κουρασμενη παρ ολο που δεν εκανα και πολλα πραγματα σημερα......

Πριν λιγο σχολασε η μαμα μου και ηρθε και πηρε τον μικρο ετσι ωστε να κοιμηθω λιγο....νυσταζω πολυ και το βραδυ δυσκολευομαι πολυ να κοιμηθω......

Τωρα νιωθω το ενα να εχει απλωσει το ποδι του ή το χερι του....κατι τελοσπαντων κατω απ το στηθος μου και με πιεζει πολυ.....το σπρωχνω ελαφρως αλλα δε φευγει....κοντευω να σκασω....ουφ....εκανα και την κορτιζονη μου και την Κυριακη θα κανω και την αλλη.....

Παω να ξαπλωσω μπας και χαλαρωσω λιγο!!!!!

Πολλα φιλια και καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου αρχιζετε και υποφερετε ή μου φαινεται?

Να κανετε υπομονη!Λιγες εβδομαδες εμειναν μονο

αχ ποσο σας καταλαβαινω.Πραγματικα υπέφερα αφου με επιαναν τα κλαματα.Και μετα σταματουσα και ελεγα "σταματα χρουσουζα μην κλαις για τα παιδακια σου ειναι"

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

θα κανεις μεγαλα μωρακια!!Οποτε πραγματι να ετοιμαστεις πιο νωρις.Καλα δεν ειναι και απολυτο.Αν θυμαμαι καλα η Φροσω που γεννηθηκαν πανω απο 3 κιλα το καθε ενα γεννησε και στην ωρα της

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια θα βάλω τα κλάμματα... σνιφ..

Κατ' αρχήν καλημέρα!!!

Μα τι κιλά είναι αυτά που αναφέρετε????? Εγώ έφτασα τα +12,7κιλά και τα 2 κιλά τα πήρα την τελευταία εβδομάδα... δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό...αχ αχ αχ αυτά τα παγωτάκια αχ!!!

RKdwp3.png

Εμένα πάλι μου έρχεται να βάλω τα κλάματα για άσχετο λόγο...

Με όλες αυτές τις αλλαγές στην οικονομία και την αβεβαιότητα που ζούμε, νιώθω ένοχη για τα μικρά πλασματάκια που έχω στην κοιλιά μου...

Όταν σήμερα είδα τις ουρές στον ΟΠΑΔ για τα φάρμακα, που πριν από μία εβδομάδα δεν υπήρχαν...

Όταν ο ένας από τους δυό μας δεν θα έχει δουλειά...

Όταν από Σεπτέμβρη δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τη ΔΕΗ...

Όταν θα είναι ασύμφορο να μπει κανείς στο αυτοκινητάκι του ούτε για νία ανάγκη...

Όταν ακόμα και ούτε τηλεόραση (τη φτηνότερη των διασκεδάσεων) δεν θα μπορούμε να δούμε γιατί πρέπει να πάρουμε αποκωδικοποιητές...

Και αυτα άμεσα... για το τί θα γίνει μετά... άγνωστο...

Και σκέφτομαι... αν ήξερα ότι όλα αυτά θα αποφάσιζα να κάνω παιδί;

Ακούγεται πολύ άσχημο, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι να σκεφτώ πλέον...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...