Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια!! Σας έχω νέα!! Το ένα αγοράκι και το αλλο κοριτσάκι τελικα!! Και ποιο χοντρό κίολλας. Το αγόρι γύρισε με το κεφάλι προς τα πάνω, γιαυτό είχε πιαστεί φαινεται το πόδι μου..ενώ το κοριτσάκι με το κεφάλι κάτω. Εχουν βέβαια κάπου 100γρ διαφορά. Το κορίτσι 800 και κάτι και το αγόρι 700 και κάτι! Ο τράχηλος 46, μου είπε πολύ καλα΄. Θα ξαναπάω σε 20 μέρες αλλά τότε μάλλον δεν έχει υπέρυχο θα μου τα ακούσει με ένα άλλο όργανο που είχε. Βάσικά μόνο καρδιά άκουγε εκεί, αλλά επειδή είχα παέι με τον πεθερό μας έστειλε για υπε΄ρυχο για να τα δεί και αυτός!!Αλλο που δεν ήθελα εγώ!!

Για την ΠΗΤ που κανονικά είναι 13/9 μου είπε οτι τα δίδυμα δεν φτάνουν ποτέ μέχρι εκεί το μέγιστο λέει συνηθως είναι η 36η εβδομάδα. Για κορτιζόνες δε μου είπε τίποτα. Απλά στην επόμενη φορά θέλει πάλι γενικές αίματος-ούρων και σάγχαρο.

Αυτά τα νέα μου!!

Τwins κάτι τέτοια περί χειρουργείου τα φαντάζεται και ο δικός μου..αλλά εκεί θα μείνει!! Στην απέξω!!Απαγορεύεται να μπεί μέσα.

joy79 ωραία νέα!!! Με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα τα παιδάκια σας!!!

twins2010 κ εγώ όλο όνειρα βλέπω..μες στο άγχος είμαι.

Όσο για το παπ-α ρώτησα 2 γιατρούς και οι 2 μου είπαν ότι πλέον κάνουν, τι να πω άλλα ντάλλον.

Και τώρα τα δικά μας νέα είδα σήμερα τα μωράκια μας, συγκινήθηκα τρελά, πήραν σχήμα επιτέλους και μας έκαναν και νάζιαααααα. Το μικρούλι πολύ ήσυχο, γύρισε 2 φορές κυρίως κοιμόταν , το μεγάλο πάνω κάτω όλη την ώρα, τρελάθηκααααα

Αχ δεν ήθελα με τίποτα να φύγω από τον υπέρηχο, με τίποτα όμως. Νομίζω θα λέω ψέματα και θα πηγαίνω συνέχεια να τα βλέπω!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Kαλημερα φουσκωτουλες! Κ σικ ηδη μανουλες!(αντε..σχεδον σικ!)

Οι διδυμομπαμπαδες θελουν να παρακολουθησουν τη γεννηση των σποριδιων τους,ε? Κ ο δικος μας τα ιδια, αλλα δυστυχως θα περιμενει με αγωνια εξω..Τωρα θελει να μαθει ποση ωρα κραταει, ποτε θα μας δει κτλ..Κριμα παντως, κ εγω θα τον ηθελα κοντα μου..Αν τον ντυσω παρατρεχαμενο βοηθο του βοηθου στο χειρουργειο, λετε να τρυπωσει? Κ δε θα ναι καθολου περιεργο να κλαιει απο σιγκινηση το τσουτσεκι των βοηθων ομως?:rolleyes: Πρεπει να καταστρωθει σχεδιο καλο!

Jοy μπραβο! Επιτελους μαθαμε τι περιμενεις! 1+1 κ συ!!

Mε ειχες ρωτησει ποσο ηταν τα δικα μου στην τελευταια εξεταση..Την προηγουμενη βδομαδα πηγαμε,αλλα δεν καναμε υπερηχο,τα ακουσε μ αυτο το μηχανημα που ειπες κ συ..Next time..

Εννοειται οι υπερηχοι ειναι υπεροχοι!!

Μια χαρουλα τα μωρακια σου! ηδη κουβαλαμε συνολο 1,5κιλο μωρακια :D

Οποτε λογικο να βαζουμε βαρος πιο ευκολα τωρα,ε? Εγω εβαλα μισο σε μια βδομαδα. Τωρα ειμαι +4,5. Κ ο δοκτωρ θελει να παρω συνολο 11-12. Για να δουμε..την ερχομενη πεμπτη ξεκιναμε κ κορτιζονη κ ισως προκυψει κ καμια κατακρατηση..Εμενα μου ειπε δε χρειαζεται να κοψω αλατι κ ζαχαρη, θα τα περιορισω απο μονη μου ομως..Εσεις ειχατε τιποτα πρηξηματα?

melenia ειδες τι υπεροχα που ειναι? Με το καλο να κυλανε οι μερες, να μεγαλωνουν κ να χαιρεστε!!!

33E7p2.png

Kαλημερα!!

joy υπεροχα!Πολυ χαρηκα!Πως νιωθεις τωρα?Ο συζυγος τι λεει?

nufi κι εμενα μου ειχε πει οτι δεν χρειαζεται αλλα τελικα επειδη τα περιορισα εως τα εκοψα οχι μονο δεν πρηστηκα αλλα εχασα και 2 κιλα!Οταν πηγα στο ιατρειο μου ειπε οτι αυτο που κανω, η διατροφη, εκανε πολυ καλο στα μωρα και γι αυτο ενιωθα κι εγω καλυτερα απο καουρες,φυσικη κατασταση και τετοια.Ετσι πηρα θαρρος και το συνεχιζω λιγο ακομα αλλα μου επιτρεπω ξεστρατισματα που και που.Αλλωστε μου ειπε οτι η κορτιζονη που κανουμε εμεις δρα για ενα μηνα.Οποτε δεν αρκει να προσεχει κανεις μονο στην αρχη.Επισης ειπε αν ιδρωνω πολυ τοτε να αρχισω να προσθετω λιγο αλατι.Συνολικα εχω παρει απο την αρχη 6 κιλα.

age.png

Διαφημίσεις

Α ωραια witch! Θα ακολουθησω το παραδειγμα σου! κ διατροφικα κ στο βαρος ελπιζω! Μονο 6 κιλακια..

Οποτε θα φτιαξω αυτη τη βδομαδα τα αγαπημενα φαγητα, πχ γεμιστουλια, θα βγω εξω για dinnerακι, θα μου επιτρεψω κανα παγωτακι επιπλεον...κ μετα αποτοξινωσις!!

Η κοιλια πλεον εχει αισθητοτατη διαφορα απο εβδομαδα σε εβδομαδα. Εμεις τη βγαζουμε κ φωτο καθε που αλλαζω, κ ειναι εκπληκτικη η πορεια του φουσκωματος!

Κοριτσακια που προηγειστε πως κανετε κουμαντο τα μπαλονια σας??:tongue:

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Πως είστε? Βλέπω όλες με τις κορτιζόνες είμαστε. Εγώ έκανα μια χθες και μία θα κάνω σήμερα και τέλος. Δεν μου είπε για παραπάνω προχθές που πήγα. Είδαμε και τα μπεμπάκια. Τέλεια ήταν. 1400 το αγόρι και 1230 το κοριτσάκι. Όσο για την κοιλιά............μπαλόνι όντως. Κι αυτή η ζέστη βρε παιδί μου . Άντε να τα καταφέρουμε. Κι εγώ από κιλά έχω πάρει 4,5. Νομίζω καλά είμαστε. Μια χαρούλα. Αλλά η μέση δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Τα πλευράκια σας πονάνε? Εξογκώματα έχετε? Γιατί εγώ έχω τρελά. Εγώ λέω να αρχίσω σιγά σιγά να φιάξω και την τσαντούλα μου...............

Μπραβο βρε glorr!Aκου 4,5!Κι εμενα με πονανε τα πλευρακια μου...

Και εσένα ε? Πω πω ρε παιδί μου τι θα κάνουμε? Άντε να περάσει αυτός ο καιρός. Θα μου πεις πως να μην μας πονάνε με δύο πιτσιποπάκια μέσα που συνεχώς μεγαλώνουν και συνεχώς κάνουν πάρτυ εκεί μέσα? Τουλάχιστον τα δικά μου δεν έχουν τον σταματημό. Δεν ξέρω τα δικά σου τι κάνουν? Αλήθεια εσύ που γεννάς?

Glorr 4,5kgr στην εβδομαδα σου μονο? Πως τα καταφερες βρε θηριο?

Πονακια στα πλευρα κι εγω..κ στη μεση εννοειται.. Κ εξογκωματα οταν υπαρχει μεγαλη κινητικοτητα απ τα καμαρια μου! απ τη μικρη κυριως που ειναι κ αρτσουμπαλη χορευταρου! ο μικρος ειναι cool κ αραχτος τυπος :D

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ειναι τρομακτικο μερικες φορες το ποσο πολυ κουνιουνται!Το πιο γελοιο ειναι οταν πιανουν τις δυο ακρες στη κοιλια και φαινεται τετραγωνη!ΙΑΣΩ γενναω και τωρα που ειδα το βαρος των μωρων σου αγχωθηκα.Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι μεγαλουτσικα και οτι με βλεπει αρκετα νωριτερα.Ειναι περιπου οσο και τα δικα σου αλλα ημουν στην 27η κ 5 μερες

age.png

Ειναι τρομακτικο μερικες φορες το ποσο πολυ κουνιουνται!Το πιο γελοιο ειναι οταν πιανουν τις δυο ακρες στη κοιλια και φαινεται τετραγωνη!ΙΑΣΩ γενναω και τωρα που ειδα το βαρος των μωρων σου αγχωθηκα.Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι μεγαλουτσικα και οτι με βλεπει αρκετα νωριτερα.Ειναι περιπου οσο και τα δικα σου αλλα ημουν στην 27η κ 5 μερες

Αχ και εμένα μου φαίνεται τετράγωνη ωρες ωρες. Και όντως έιναι γελοίο εντελώς. Γιατί βρε αγχώνεσαι? σιγά. Ότι σου πει ο γιατρός θα κάνεις . Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και διαφορετικά. Ότι είναι για το δικό τους καλό. Πόσο περίπου πιο νωρίς σου είπε? :confused:

NUFI πήρα τόσα γιατί είχα χάσει αρκετά στην αρχή. Οπότε μέχρι να πάρω τα χαμένα πέρασε λίγος καιρός και μετά πήρα και αυτά. Εσύ που γεννάς?

Α, μην το ξεχασω!

Πηγε μια φιλη μου να επισκεφτει την κουμπαρα της που γεννησε προχθες στο Αλεξανδρα κ μου ειπε οτι σαν χωρος ηταν πολυ καλος. το δωματιο 2κλινο,ανετο, πολυ καλυτερο απ του Μητερα. Το μωρο μενει στο δωματιο με τη μαμα βεβαια κ δυστυχως αυτη την εποχη υπαρχουν ελλειψεις στο προσωπικο, με αποτελεσμα να μην ειναι πολυ διαθεσιμες οι μαιες.. Στο προηγουμενο μωρακι της ιδιας στο Αλεξανδρα 2χρονια πριν, υπηρχε εκει μαια που τη βοηθουσε αρκετα. Θα ηταν χρησιμο για οσες παμε τελικα εκει, να παρουμε μια μαια ιδιωτικα να μας κατευθυνει τις πρωτες μερουλες τουλαχιστον. Παλι πιο οικονομικα θα βγει απ οπουδηποτε ιδιωτικα..

33E7p2.png

Αχ και εμένα μου φαίνεται τετράγωνη ωρες ωρες. Και όντως έιναι γελοίο εντελώς. Γιατί βρε αγχώνεσαι? σιγά. Ότι σου πει ο γιατρός θα κάνεις . Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και διαφορετικά. Ότι είναι για το δικό τους καλό. Πόσο περίπου πιο νωρίς σου είπε? :confused:

NUFI πήρα τόσα γιατί είχα χάσει αρκετά στην αρχή. Οπότε μέχρι να πάρω τα χαμένα πέρασε λίγος καιρός και μετά πήρα και αυτά. Εσύ που γεννάς?

Δεν το εχουμε συζητησει ακομη με το γιατρο. Ειναι στο μητερα κ στο Αλεξανδρα..Αν δεχτει, προς Αλεξανδρα κλινουμε..

33E7p2.png

Δεν μου ειπε συγκεκριμενα αλλα οτι ενω με υπολογιζε αρχικα για 10 Αυγουστου εκτος απροοπτου,τωρα ειναι σιγουρος οτι θα ειναι νωριτερα.

Παω να πληρωσω κανεναν λογαριασμο και επιστρεφω.

Μα 4,5....

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...