Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τελικά χτες ήταν βραδιά ονείρων.. είδα και εγώ χτες κ καλά ότι πήγα να κάνω υπέρηχο (σήμερα έχω) και είδα 2 μωράκια φτυστά αλλά....ντυμένα....πουκάμισο και τζιν...ασχολίαστο..

Και κάτι ακόμα γνωστή μου με ρώτησε αν είναι στον ίδιο σάκο τα μωρά κ όταν της είπα όχι με ρώτησε αν στεναχωριέμαι που δεν θα μοιάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η απάντηση μου; Μόνο η υγεία τους με νοιάζει τι μου λες τωρα εσύ;

Ο κόσμος είναι τρελός κ κακός τουλάχιστον...

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κι από μένα!!!

Τελικά είμαι η μόνη διδυμομαμά που έκανα το τεστ pap α? εμένα μου είπε ο γιατρός ότι η επιστήμη έχει εξελιγθεί και αν στείλεις και το αίμα σε σωστό κέντρο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ κορίτσια μιας και είμαι το νούμερο 1 στην λίστα ξεκίνησα να ετοιμάζω και την βαλίτσα μαιευτηρίου ώστε να μην τρέχω αργότερα. Φυσικά οι αγορές μου ολοκληρώθηκαν, τα πλυσίματα τέλος.. :) :) :)

Αφήστε εν το μεταξύ είμαι συνεχώς σαν λαχανιασμένη από την ζέστη, η κοιλιά μου έχει κατέβει και με πιάνουν κάτι πόνοι-τσιμπιματάκια χαμηλά με το που περπατάω λίγο.

RKdwp3.png

Άστους να λένε Μel!

Τουλάχιστόν έχεις πιθανότητες να είναι διαφορετικού φύλου, εγώ ήθελα αγόρι κορίτσι, και όταν είδαμε ότι ήταν 2 σάκοι εγώ έκανα πανυγήρια!!!

αλλά σημασία έχει η υγεία τους, γερά να είναι και θα είμαστε πανευτυχείς!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μπράβο nunu και εγώ έτσι νιώθω... θέλω να τα ψωνίσω όλα! Και να φανταστείς ότι είμαι σε φάση που απλώς αγοράζω χωρίς να καταγράφω τι!!!!!

Μπράβο και στη witch που χάνει κιλά. Οταν λές ότι πήρες τζήν φορεματάκι εννοείς για την κόρη; Μήπως επηρεάστηκες από τη Μελένια που βλεπει και αυτή τζήν; Το μονότονο χτύπημα ενδέχεται να είναι λόξυγγας, αν έχει το ρυθμό που έχει και ο λόξυγγας. Αλλά σταματαει γρήγορα ευτυχώς.

Όσο σκέφτομαι τι καταπίνουν και αυτά τα κακόμοιρα... διάβασα ότι στη φάση που είμαστε τους πέφτει όλο το χνουδάκι, ουρούν κιόλας και μετά τα καταπίνουν όλα αυτά... μπλιάχ... no wonder που κανένας δε θυμάται τη εμβρυακή του ηλικία... για φανταστείτε να λέγαμε "αχ, τι ωραία που ήταν τότε που καταπίναμε τρίχες!!!!":p

Μελένια αυτό που σου είπε η γνωστή σου με το κρίμα που δεν θα μοιάζουν δεν το καταλαβαίνω... γιατί θα έπρεπε να τα κάνεις mary-kate & ashley Olsen? Εμένα μου είχαν πει κάποιος στην αρχή το αντίθετο "δεν μου αρέσουν να είναι ολόιδια τα δίδυμα". Οπότε τι άκρη να βγάλεις από αυτές τις δηλώσεις; Καμία!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

jasmini και εγώ έκανα pap a κανονικά, μου έβγαλε ποσοστά, διαφορετικά για το κάθε μωρό, αλλά έκανα εξέταση και για άλλη μια ορμόνη.

Πως νοιώθεις που ετοιμάζεσαι?πότε έιναι η ημερομηνία?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jasmini, μην τολμήσεις και κουράζεσαι πολύ και μας αλλάξεις άρδην τη σειρά με το να γεννήσεις πολύ νωρίς (να ξέρεις, αν βιαστείς πολύ, θα με αγχώσεις γιατί είμαι η επόμενη)!!!!! Τη βαλιτσούλα την ετοιμάζω και εγώ... πήρα και νυχτικάκια!!!! Τα πήρα μέχρι το γόνατο γιατί τα άλλα τα μακρυά μου θύμιζαν τις γριες που πάνε για βηματοδότη!!!!!!!!:P

Α.... μία απορία γιατί ο μπαμπάς μας μας έχει πρήξει... ξέρει καμιά αν αφήνουν το μπαμπά να μπει μέσα στο χειρουργείο στην καισαρική; Απ' ότι διάβασα στο parents δεν επιτρέπεται γιατί είναι ανοιχτό χειρουργείο, αλλά ο δικός μου είναι ικανός να με κάνει να γεννήσω στο σπίτι μόνο και μόνο για να δει τα παιδιά του!!!!

Και το άγχος του είναι... μη μας δώσουν λάθος παιδιά μετά!!!!!!!!:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πολυ μου αρεσουν οι ανησυχιες των πατεραδων!!!

Ο δικος μου αν εμπαινε μεσα θα λιποθυμουσε αυτοματως πριν γινει ο.τιδηποτε.

Το τζην φορεμα ειναι για 0 μηνων και ειναι μια γλυκα!

Κι εγω εκανα το pap a.

Κορτιζονες δεν κανω αλλες και ουτε κανω τη καμπυλη.

Πω πω βρε twins ανατριχιασα στη σκεψη του τι καταπινουν...:?Και μου ειχε φανει χαριτωμενος ο λοξυγγας!Καλα κανουμε λοιπον και δεν εχουμε καμια αναμνηση σαν εμβρυα.

age.png

Nunu κι εγώ έκανα και pap a και β' γοναδιοτρόπη. Και τα ποσοστά βγήκαν ξεχωριστά για το κάθε μπεμπάκι.

Τώρα για το πώς νιώθω..ανάμεικτα συναισθήματα έχω, άγχος, ανυπομονησία... Είπε ο γιατρός μετά τις 17/06 μέχρι και 3/07. Αν μέχρι τότε δεν έχω γεννήσει θα με βάλει εκείνος μέσα.

Twins δεν κουράζομαι καθόλου, η ζέστη με ενοχλεί πολύ! Νομίζω ότι από μέρα σε μέρα θα γεννήσω. Ελπίζω να κρατηθώ, για τα μωρά μου και μόνο!!!

RKdwp3.png

Α και εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι τα μωρά μέσα στους σάκους κατουράνε και το καταπίνουν συνέχεια (μπλιαχ) :) :)

Twins δεν αφήνουν σε χειρουργείο να μπει άλλος μέσα. Οπότε δεν θα επιτρέψουν στον άντρα σου να μπει. Μόνο στον φυσιολογικό. Άρα ας περιμένει απ' έξω και μόλις γεννηθούν ας ακολουθήσει τις νοσοκόμες να δει ακριβώς που θα τα πάνε :) :) Κι εγώ το ίδιο θα πω στον δικό μου να κάνει!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπαμπάς σας twins αποτελεί εξαίρεση, πάντως δε νομίζω σε χειρουργείο να τον αφήσουν να παρίσταται. Μπράβο του πάντως!!

Άντε με το καλό jasmini!!!!!πολύ χαίρομαι!!!όλα θα είναι τεεεεεεεεεελεια!!

και το τζην φορεματάκι πολυ μου αρέσει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τι κανετε κοριτσακια μου?

χαχαχαχα καλα ο διδυμομπαμπας θελει να ειναι στην γεννα?Αλλος θεοπαλαβος.Και ο δικος μου παρακαλουσε τον γιατρό.Ομως πες του να το ξεχασει.Δεν αφηνουν καλε.Ειναι κανονικο χειρουργειο!Φανταζεσαι την ωρα που ανοιγουν εσενα παρτον κατω εκεινον και να σε αφησουν να προσπαθουν να τον σηκωσουν

χαχαχαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Να 'μαστε...

Κορίτσια ενώ έκανα beauty sleep το μεσημέρι είδα ένα απαίσιο όνειρο... είδα ότι πήγα κανονικά στο ραντεβού στο γιατρό, αλλά αντί να με εξετάσει, με ξάπλωσε λέει μια μαία, με άνοιξε, γεννήθηκαν τα παιδιά και μου τα πήραν για το μαιευτήριο για παρακολούθηση....:?:???::?:???:. Και επειδή λέει ήταν αργά, δεν μπορούσαν να τα καταχωρήσουν στο ληξιαρχείο (άκου θέμα δηλαδή...)

Ευτυχώς ξύπνησα:D.

Ο μπαμπάς το παίζει πολύ άνετος και μόλις του είπα ότι δεν θα τον αφήσουν στο χειρουργείο, λέει ότι θα ψάξει σε όλες τις κλινικές της χώρας ποιά αφήνει το μπαμπά μέσα και θα μας βγάλει εισιτήριο για να γεννήσουμε εκεί.:mrgreen: Σκέφτομαι να του προτείνω να γεννήσει αυτός και να κάθομαι εγώ απ'εξώ να τον περιμένω... ιπποκαμπος style....:D:D:D

Ε, καλά από την άλλη πόση ώρα κρατάει μιά διδυμο-καισαρική; Δεν θα περιμένει και αιώνες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Joy79 πηγες στον ιατρο?????

Περιμενουμε νεα σου!!!!!

Εγω πηγα το απογευμα με τον μικρο στις κουνιες αλλα φυσικα πηρα κ την μαμα μου μαζι...εγω απλα καθομουν στο παγκακι....γυρισαμε στις 20 00 καναμε μπανακι κ τωρα κοιμαται εδω και 1 ωρα.Εφτιαξα κιμα για να κανω αυριο με μακαρονια αλλα μου ηρθε η ιδεα και εφτιαξα και κρεπες......Οποτε εφαγα 2 με κιμα και ο αντρας μου 3 με κιμα και 1 με νουτελλα!!!!!Παει ο κιμας.....κρατησα λιγο για να φαει ο μικρος αυριο με μακαρονακι....για μας θα δω τι θα φτιαξω.....εκτος αν τεμπελιασω!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...