Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

melenia 21 εμενα ο ιατρος μου ειπε να μην κανω γιατι λεει το δειγμα δεν ξερεις απο ποιο εμβρυο ειναι.Αν εδειχνε κατι ανυσηχητικο η αυχενικη τοτε θα καναμε αμνιο κατι στο οποιο ειναι κατα και ο ιατρος μου αλλα και εγω.Καλη επιτυχια να εχεις και να δεις που θα ξετρελλαθεις που θα τα δεις και τα δυο ζουζουνια εκει μεσα να κουνιουνται συνεχεια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα μανουλίτες!!!!!

Πως είστε σήμερα?Εγω έλεγα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω σήμερα αλλά με ξύπνησε ο μικρούλης μου στις 07 30.....δεν πειράζει όμως,ευκαιρία να σιδερώσω λίγο.

Θα πω και στην κολλητή μου να περάσει μια βόλτα απο δω να μου κάνει τις κορτιζόνες......μεχρι την 31η εβδομαδα δεν είναι που πρέπει να γίνουν?Νομιζω έτσι μου είχε πει ο ιατρός μου.......

Και χτες το απόγευμα 2 ώρες μετα το φαγητό μέτρησα το ζάχαρο μου και ήταν 91.....μια χαρά!Και αγχώθηκα οτι θα είναι πολύ!!!!!Απο σήμερα ξεκινάω τη διατροφή του ενδοκρινολόγου,αν τα καταφέρω!!!!!!!

Πολυ καλημέρα σας και πολλά φιλιά!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια!

Χρονια πολλα στα μωρουλια σου gourou!!

Μelenia κ γω δεν εκανα παπ α για τους λογους που ανεφεραν τα κοριτσια. Ουτε αμνιοπαρακεντηση, δεν θεωρηθηκε απαραιτητη..

Σημερα ειμαι 26εβδ κ στο τικερακι φαινεται πλεον διψηφιος αριθμος στις μερες που μενουν,γιουπιιιιιιι!!:D

Ωραια κ η λιστα βρε witch για να μη ξεχνιομαστε! ειμαι το 6! Μακαρι οντως να γεννησουμε μ αυτη τη σειρα γερα κ τυχερα μπεμπακια!!

Καποια κοπελα ειχε πει οτι θα περιμενει τις εκπτωσεις για τα ψωνια..Χθες παντως που πηγα mothercare μου ειπαν οτι αφορουν μονο στα ειδη ρουχισμου κ οχι σε ειδη βρεφαναπτυξης. Υποθετω οτι κ στα υπολοιπα κατ/τα θα ισχυει κατι αντιστοιχο.

Δεν εχει εκπτωση στην αλλαξιερα των 30ευρω κυρια μου! τσαμπα ειναι,παρτε τη κ ετσι !:mad:

33E7p2.png

Πολύ καλημέρα και από μένα!!

Έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχαν γεννηθεί τα μπεμπέ και τα είχα πρώτο βράδυ σπίτι, το ένα έκλαιγε και έπρεπε να το θηλάσω και το σκεφτόμουν, ή μάλλον φοβόμουν αλλά τελικά τα κατάφερα, εύκολο ήταν!!χαχαχα!!και πως να ξανακοιμηθώ τώρα??????

Αυτό ήταν τα παιξα!!!!

και πάλι καλημέρα!!:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!! Έχω σήμερα ραντεβού με το γιατρό που έχει την απεργία και θα γίνεται ένας χαμός από κίνηση!! Θα κάνουμε 2 ώρες να φτάσουμε!!

Λοιπόν εγώ είμαι το Νο 7. Μαρέσει!!!

Αυτό με τις εκπτώσεις εγώ το είχα πεί. Δε συμφέρει για τα ρουχαλάκια να περιμένουμε?? Αφού τέλος Αυγούστου γεννάμε με το καλό, έχουμε καιρό.

Μelenia ουτε εγώ έκανα pap-a. Στα δίδυμα τελικά δεν κάνουν. Αντε να δούμε τι θα μου πει σήμερα, έχω πολύ αγωνία!!

nufi ποτε πήγες γιατρό τελαυταία φορα?? Πόσο ήταν τα μωρούλια?? Γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά εμείς! Να έχω να συγκρίνω!!

Καλημέρα και από εμάς...

Προσπαθώ να βάλω το σπίτι σε τάξη... αταξία δηλαδή! Αλλά κουράστηκα πάρα πολύ..... Έχει όμως φοβερή πλάκα!!!

Η λίστα μου αρέσει πάρα πολύ.... Θέλω να τεντωθώ από περηφάνεια και δεν μπορώ...

Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε όνομα στο καφέ μας και να το λέμε "Η λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας"... 16 παιδιά μέσα λίγο καιρό + τα γεννημένα!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα κάποιος/α με τρέλανε στο λόξυγγα!!!!!!!!!!!!!! /τι πράγμα ήταν και τούτο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Όπως ακριβώς όταν έχουμε εμείς λόξυγγα, αλλά είναι χαμηλά. Και αντί να το νιώθουμε στους πνεύμονες μας, το νιώθουμε στην κοιλιά μας. Διάβασα ότι αυτό είναι λόγω του ότι καταπίνουν το αμνιακό υγρό και τα περιεχόμενά του και που και που... στραβοκαταπίνουν!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έλα ντε... που χωράνε;;;; Τι να πούμε και εμείς οι μικρόσωμες;;;:P

Στα υπερηχογραφήματα όμως φαίνονται λίγο στριμωγμένα...

Η nunu βέβαια πρέπει να μας περιγράψει την εμπειρία του θηλασμού, έστω και από το όνειρο.

Θέλω να πάω να κάνω και άλλα ψώνια! Μαζέψτε με!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twins συγκρατησου!!!Παρε βαθιες αναπνοες!Μπορεις να τα καταφερεις.Οχι αλλα ψωνια!!!Προς το παρον τουλαχιστον!!!

Αλλα τωρα που λεμε για ψωνια,πηρα ενα τζην φορεματακι για τη μικρη,μουρλια!!!

Οταν νιωθω ενα μονοτονο χτυπημα χαμηλα στη κοιλια λες να ειναι λοξυγγας?

Εχασα αλλο μισο κιλο.Ρε τι σου κανει το αλατι και η ζαχαρη!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...