Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αχ αυτό με τρομάζει να τον στείλω αν κάνει γραφειοκρατικές δουλειές... δεν είναι το φόρτε του και συνήθως στέλνει εμένα γι' αυτά. Θα πάω μάλλον την Παρασκευή να ρωτήσω γιατί έχω να θεωρήσω και κάτι εξετάσεις. Αν δεν βγάλω άκρη (που δεν θα βγάλω) θα σε ξαναρωτήσω.

Όχι, όχι, δεν θα γκρινιάξω άλλο σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Για το βιβλιάριο ξέρω τι χρειάζεται!!! ειχα ρωτήσει στον οπαδ Ξάνθης , πιστεύω να είναι τα ίδια!

Λοιπόν δεν είναι πολλά. Ενα μεγάλο έντυπο σαν σεντόνι κοκκινο. Αν θυμάσε ίδιο κάναμε όταν διοριστήκαμε. όπου στο πεδίο 3 λέει παιδιά, γράφεις επώνυμο και αβάφτιστο και θα πρέπει να το θεωρήσει ο προισταμενος σου για να το πας στον οπαδ να βγαλει βιβιλαριο. Επίσης μια υπευθυνη δήλωση οτι δεν είναι σε άλλο φορέα ασφαλισμενα.

Για το επίδομα τοκετού, πάλι πας οπαδ και θελουν λΗΞΙΑΡΧΙΚΉ πράξη, τιμολόγιο, υπεύθυνη δήλωση, λογαριασμό τράπεζας (στην Ξάνθη έχουν Πειραιώς), και βιβλιάριο θεωρημένο. Και μια αίτηση που συμπληρώνεις εκεί.

Ασε αυτά τα γρεφειοκρατικά και γώ τα τρέμω, και ο άντρας μου όχι απλά τα βαρίεται.. Να δώ ποιος θα τρέχει!!

Θα μας βαλω σε μια σειρα!:tongue:

1) jasmini 32w 4d

2) twins 30w 5d

3) glorr 30w 3d

4) giota 29w 5d

5) witch 28w 0d

6) nufi 25w 6d

7) joy 25w 3d

:cool: nunu 19w 0d

Ας ελπισουμε οτι θα γεννησουμε και με αυτη τη σειρα!Ολες μαζι λοιπον αφου γεννησει και η nunu θα προσθεσουμε στο φορουμ 16 παιδια!!!!:roll:

Και βεβαιως περιμενουμε και τις επιδοξες διδυμομανουλες!

age.png

Διαφημίσεις

Αχ πόσο χαίρομαι που είμαι σ αυτή τη λίστα! Τα δικά μου είναι τα πιο μικρά ε;

Αύριο θα πάω για υπέρηχο και ανυπομονώωωωωωωωωωωω τόοοοοοοοοσο πολύ. Και να σας πω και κάτι ακόμα σήμερα μ έπιασαν πόνοι περιόδου και φοβήθηκα γιατί ήταν πολύ έντονοι, τώρα ευτυχώς ηρέμησα λίγο..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Αχ πόσο χαίρομαι που είμαι σ αυτή τη λίστα! Τα δικά μου είναι τα πιο μικρά ε;

Αύριο θα πάω για υπέρηχο και ανυπομονώωωωωωωωωωωω τόοοοοοοοοσο πολύ. Και να σας πω και κάτι ακόμα σήμερα μ έπιασαν πόνοι περιόδου και φοβήθηκα γιατί ήταν πολύ έντονοι, τώρα ευτυχώς ηρέμησα λίγο..

Ναι!Τα πιο μικρουλια.

Εχει δικιο η Ολγα μην αγχωνεσαι με αυτα τα πονακια.Κι εγω καθε φορα ετρεμα μεχρι να παω στο γιατρο οταν πονουσα ετσι αλλα τελικα ειναι φυσιολογικα γιατι 'τραβαει' η μητρα οπως μεγαλωνει.

age.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Ωραία η λίστα πού καλή!! και συμφωνώ, ελπίζω να μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και να βρισκόμαστε, και να χάσουμε και τα κιλάκια μας και του χρόνου να σκίσουμε με τα μωράκια στις παραλίες!!!και πολύ χαίρομαιαιαιαιιαιαι!!!

Αυτά είχα να πώ και γω!

:cool::cool:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...