Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!

Μολις γυρισα απ τον ενδοκρινολογο.Τα νεα ειναι πολυ καλα!Μου ειπε οτι το ζαχαρο ειναι οριακο κ μου εδωσε διατροφη με 1600 θερμιδες και αν πειναω λεει να κανω τη διατροφη με 1800 θερμιδες.Αλλα αν κανω λεει την μικρη θα μπορω να τρωω καθε απογευμα ενα παγωτο ξυλακι 0%.Μου εδωσε και μηχανακι ζαχαρου κ μου ειπε να το μετραω μονο μια φορα την ημερα απλα για να παρακολουθουμε που βρισκεται!!!!!

Γενικως χαρηκα πολυ γιατι περιμενα χειροτερα.....ινσουλινες κτλ....εχω κι εσας με τους κορμους σας και οι αντοχες μου ειναι ελαχιστες!!!!!!

Παω να μαγειρεψω τωρα!!!!!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω βρε twins εμενα ξερεις τι μου εχει λειψει?Το να κανω ελευθερα καποιες κινησεις.Να τρεξω να προλαβω κατι,να πηδηξω πανω στον αντρα μου οταν θα γυρισει απο τη δουλεια,να οδηγησω τον πεζοδαιμονα μου γρηγορα να κινηθω με ενταση γενικοτερα.Ημουνα και διαολος πριν μεινω εγκυος και με μελανιες μονιμως.

age.png

Πες μου μόνο που συχνάζεις για να ξέρω όταν γεννήσεις που θα είσαι για να αποφύγω τον πεζοδαίμονα!!!!!!!!! :P:p:p

Εγώ πάλι δούλευα μονιμως πριν μείνω έγκυος... και δυστυχώς μαγείρευα και μονίμως. Τώρα τα έχω αφήσει όλα παράμερα.... Και ίσως μου λείπει αυτή η ένταση. Βαριέμαι να ανοίξω και το παραμικρό βιβλίο πλέον. Και εκνευρίζομαι που κάνω μία ώρα να ανέβω τη σκάλα... όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί είναι πάντα κάποιος να μου λέει "πρόσεχε, πρόσεχε, θα περπατάς σαν να κρατάς 2 καρπούζια"!

Και πάνω απ' όλα μου λείπει η θάλασσα, που ξεκίναγα τα μπανάκια τον Απρίλιο και βουτούσα στο βυθό...αχ.... Και άλλα πολλά δηλαδή μου λείπουν, αλλά να μην τα σκέφτομαι... Γιατί κάτι μου λέει πως αυτά μπορεί να συνεχίσουν να μας λείπουν και μετά...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τώρα που λεμε για δίαιτα. μήπως το 1.600 ως θερμίδες είναι λίγο για διδυμομαμάδες; Πάντως καλά τη γλύτωσες! Μόνο λίγο προσοχή θέλει όταν (και αν) θα κάνεις κορτιζόνες.

Το ξέρετε για όσες έχετε ΟΠΑΔ ότι από χτες πληρώνουμε κανονικά τα φάρμακα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα και θα αργησεις να ξανατρεξεις μικρό διαολακι!

Γιωτουλα παλι καλα την εβγαλες με μικρη διαιτα

Καλημερα κοριτσια ,καλημερα ολγιτσα.Σου ειπα οτι τα εχω σπιτι τα μωρα εδω και μια βδομαδα;Ω ναι!Την πρωτη βραδια ημουν σαν ζομπι και την αλλη μερα αρρωστη.ΤΑ ταιζα και εβγαζα και γαλα με το θηλαστρο.Ευτυχως ομως ειναι δυνατα μωρουλια και αρχισα να τα βαζω αποκλειστικα στο στηθος εδω και 3 μερες γιατι τα λυπηθηκα με το μπουκαλι παιρναν αερα ενω επιναν και μετα ειχαν αερια και ππονακια.Ευτυχως μετα απο 2 μερες αποκλειστικο στηθος κοπηκαν τα πονακια.Σημερα νιωθω καπως πιο ξεκουραστη γιατι βρηκα το ρυθμο μου και γιατι δεν εδω αλλο μπουκαλια,αποστειρωσεις και εξαγωγη γαλακτος.Τα ταιζω και δυομιση με τρεις ωρες.Σημερα κλεινουμε 1 μηνα!:-D

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

gourou μου καλημερα!Μπραβο κοριτσακι μου που πηρες τα μωρα σου σπιτι!!Χαρουμενα μηνογενεθλεια!!!!!!

Και να σου δωσω πολλα συγχαρητηρια που τα βαζεις στο στηθος σου και τα δυο.

Οταν θα εχεις πολυ γαλα που και που να ωγαζεις και με το θηλαστρο για να κανεις αποθηκη

Πες μου πως ειναι τα μικρουλια?Το βαρος τους?Ειναι ησυχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

:o:o:o

σοβαρα μιλας?Δηλαδη τα πληρωνουμε απο την τσεπη μας ολο το ποσο?

Μηπως παιρνουμε αποδειξη και μας τα δινουν μετα?:?:-?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τώρα που λεμε για δίαιτα. μήπως το 1.600 ως θερμίδες είναι λίγο για διδυμομαμάδες; Πάντως καλά τη γλύτωσες! Μόνο λίγο προσοχή θέλει όταν (και αν) θα κάνεις κορτιζόνες.

Λες να ειναι λιγες???Θα δειξει,αν δω οτι πειναω τοτε θα παρατησω και διαιτες και διατροφες και τα παντα.Θα παρακολουθω το ζαχαρο και θα προσεχω.Κορτιζονες ναι θα κανω,μαλλον τελος αυτης της εβδοαμδας,πρεπει να παρω τον ιατρο να τον ρωτησω γιατι δε θυμαμαι ποτε μου ειχε πει.Τις εχω παρει παντως και ειναι σε ετοιμοτητα να μου τρυπησουν τον πισινουλη μου....:D:D:D

Οσο για τον ΟΠΑΔ δεν το ηξερα.Εγω ειμαι ΝΠΔΔ αλλα εχω ΙΚΑ οποτε τη γλιτωσα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

gourou μου καλημερα!Μπραβο κοριτσακι μου που πηρες τα μωρα σου σπιτι!!Χαρουμενα μηνογενεθλεια!!!!!!

Και να σου δωσω πολλα συγχαρητηρια που τα βαζεις στο στηθος σου και τα δυο.

Οταν θα εχεις πολυ γαλα που και που να ωγαζεις και με το θηλαστρο για να κανεις αποθηκη

Πες μου πως ειναι τα μικρουλια?Το βαρος τους?Ειναι ησυχα

ρος το παρον δεν εχω τοσο για να αποθηκευω.οταν θα νιωσω λιγο πιο ξεκουραστη μετα που θα τελειωνω το θηλασμο μερικες φορες θα βγαζω και με το θηλαστρο για να αυξηθει η παραγωγη.πλακα εχουν οταν τα βαζω ταυτοχρονα να θηλασουν και ρουφανε και τα δυο!ΣΑ να κανουν αγωνα ποιο θα φαει πιο γρηγορα!Ησυχα ειναι αλλα ειναι νωρις για να ειναι ζωηρα,ετσι δεν ειναι;το βαρος τους με τη δικια μας ζυγαρια ειναι 2700 και 2800,αλλα δειχνει λιγο παραπανω η δικια μας.Το θεμα ειναι οτι εβαλαν παντως,γιατι ειχα μια ανασφαλεια επειδη τα δινω απο το στηθος και δε βλεπω ποσο τρωνε,αλλα απο την αλλη ηξερα οτι η ανασφαλεια που ειχα ηταν φυσιολογικη αλλα οχι λογικη για να αφησω το θηλασμο!

πες μου για σενα.πως τα καταφερνεις;

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

Διαφημίσεις

Απο χτες πληρώνουμε κανονικά, παίρνουμε απόδειξη και τη διεκδικούμε από τον ΟΠΑΔ. Πόσο κρατάει αυτή η διεκδίκηση, ένας Θεος ξέρει!!!!! Και με τις ουρές να αύξάνονται...

Εντωμεταξύ θέλω να πάρω τηλ να τους ρωτήσω 3 απλά πραγματάκια: 1) τι θέση δικαιούμαι 2) τι χρειάζεται να προσκομίσω μετά τη γέννα και 3) τι δικαιολογητικά θέλει για να βάλω τα παιδιά στο βιβλιάριο. Φυσικά, τα τηλεφωνα δεν απαντούν!!!!!!

Μην ξεχάσω: χρόνια πολλά στα gourou-babies!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Απο χτες πληρώνουμε κανονικά, παίρνουμε απόδειξη και τη διεκδικούμε από τον ΟΠΑΔ. Πόσο κρατάει αυτή η διεκδίκηση, ένας Θεος ξέρει!!!!! Και με τις ουρές να αύξάνονται...

Εντωμεταξύ θέλω να πάρω τηλ να τους ρωτήσω 3 απλά πραγματάκια: 1) τι θέση δικαιούμαι 2) τι χρειάζεται να προσκομίσω μετά τη γέννα και 3) τι δικαιολογητικά θέλει για να βάλω τα παιδιά στο βιβλιάριο. Φυσικά, τα τηλεφωνα δεν απαντούν!!!!!!

Μην ξεχάσω: χρόνια πολλά στα gourou-babies!!!!!:P

Σ ευχαριστω!πολυ μου αρεσει ετσι οπως τα ειπες!gourou babies!

xZw0p3.png?MvwDJEFf

e0j8p3.png?doHgBG56

gourou μου ευτυχως ειναι ησυχα μωρακια.Εχω πολυ βοηθεια απο την μανα μου που την εχω ακριβως διπλα.Το πρωτο τριμηνο ηταν μπορω να πω πολυ δυσκολο λιγο η νυστα λιγο η αγνοια.Τωρα εχουμε φτασει 6300 και 6100!Μια χαρα ειναι το βαρος των μωρων σου.Μην ξεχνας οτι ειναι και προωρακια

Παντως να ξερεις οτι απο την στιγμη που θα κοψετε το βραδυνο θα ξεκουραστεις λιγο.Και οταν δε περασουν οι 3 μηνες εκει θα ειναι τελεια!

twins μου με το που θα γεννησεις θα σου δωσουν τα χαρτια απο το μαιευτηριο που θα πρεπει να τα πας στον οπαδ και για τα 1500 και για το βιβλιαριο

Παντως θα πρεπει καποιος να τρεξει να κανει ολες τις γραφειοκρατικες δουλειες ο αντρας σου αμεσως οσο ακομα εισαι στο μαιευτηριο γιατι εχει τρεξιμο αρκετο

οτι θες πες μου να σου πω

ο αντρας μου ετρεχε σαν τον βεγγο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αχ αυτό με τρομάζει να τον στείλω αν κάνει γραφειοκρατικές δουλειές... δεν είναι το φόρτε του και συνήθως στέλνει εμένα γι' αυτά. Θα πάω μάλλον την Παρασκευή να ρωτήσω γιατί έχω να θεωρήσω και κάτι εξετάσεις. Αν δεν βγάλω άκρη (που δεν θα βγάλω) θα σε ξαναρωτήσω.

Όχι, όχι, δεν θα γκρινιάξω άλλο σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πες μου μόνο που συχνάζεις για να ξέρω όταν γεννήσεις που θα είσαι για να αποφύγω τον πεζοδαίμονα!!!!!!!!! :P:p:p

Εγώ πάλι δούλευα μονιμως πριν μείνω έγκυος... και δυστυχώς μαγείρευα και μονίμως. Τώρα τα έχω αφήσει όλα παράμερα.... Και ίσως μου λείπει αυτή η ένταση. Βαριέμαι να ανοίξω και το παραμικρό βιβλίο πλέον. Και εκνευρίζομαι που κάνω μία ώρα να ανέβω τη σκάλα... όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί είναι πάντα κάποιος να μου λέει "πρόσεχε, πρόσεχε, θα περπατάς σαν να κρατάς 2 καρπούζια"!

Και πάνω απ' όλα μου λείπει η θάλασσα, που ξεκίναγα τα μπανάκια τον Απρίλιο και βουτούσα στο βυθό...αχ.... Και άλλα πολλά δηλαδή μου λείπουν, αλλά να μην τα σκέφτομαι... Γιατί κάτι μου λέει πως αυτά μπορεί να συνεχίσουν να μας λείπουν και μετά...

Οπου και να σαι θα σε βρωωωωω!!!!Θα γυρναω παντου με τα μωρα μαζι!!!

Μπανια απο νωρις δεν εκανα αλλα μου αρεσε να βουταω με μασκα και βατραχοπεδιλα και να εξερευνω διαφορα.

Gourou να ζησετεεεε!!!

Δεν ξερω αν πλαναμαι αλλα το εχω σκεφτει οτι θα κανουμε πολλα πραγματα μαζι με τα παιδια ετσι ωστε και να τα απολαμβανουμε ολοι μαζι και να μην μας λειψουν παλιες δραστηριοτητες.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...