Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πώπω!! με ξελιγώσατε!! Τι είναι όλα αυτά?? Πάντως εγώ μετά το μεσημεριανό το χτυπάω το γλυκάκι μου. Συνήθως τρώω παγωτό!! Εκανα και την μέτρηση με την γλυκόζη εχτές είπε ο μικροβιολογος οτι είναι καλή και συνεχίζω ακάθεκτη!! Πάλι καλά που ακόμα κρατάω το +10!! Αυτό με τις ραγάδες twins το φοβάμαι και γώ. Πασαλίβομαι με βαζελίνη έχω καταστρέψει τα ρούχα μου, κολλάω ολόκληρη αλλά συνεχίζω. Πιστεύω οτι είναι θέμα δέρματος πάντως.

Αντε να πάω Πέμπτη στο γιατρό να με δεί. Εχω αγωνία! Να τα δώ!! Μπας και μάθω και το φύλο!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!!!!

Βλέπω οι πειρασμοί αρχίζουν και παίρνουν μορφή...Ολγάκι τι φωτο είναι αυτές? Τέτοιου είδους δίαιτες κάνεις? Ντροπή σου να θες να παρασύρεις αθώες έγκυες κοπελίτσες στα κολασμένα μονοπάτια της γλυκιάς σοκολάτας :):) :) Αμαρτάνεις!!!! :D :D

Εγώ κορίτσια είχα το ραντεβού μου σήμερα όπου ο γιατρός εξέτασε τον τράχηλο, την τροφοδοσία της μήτρας και τη θέση των εμβρύων. Έχουνε πάρει θέση με τα κεφαλάκια κάτω τα μανάρια μου!!

Ο γιατρός είπε από τις 17 Ιουνίου μπορώ να περιμένω... και αν μέχρι τις 3 Ιουλίου περίπου δεν έχω γεννήσει θα με βάλει μέσα. Οπότε υποθέτω ότι είμαι η επόμενη!!!

Επειδή ήταν μίνι υπέρηχος, δεν μου πήρε λεφτά και έτσι μετά έκανα και μια επιδρομή στο jumbo!!

Όσον αφορά τις ραγάδες, αφήστε τα, εγώ τι κρέμες έβαζα, τι βαζελίνες..τίποτα..από τις 30 εβδομάδες ξεκίνησα να κάνω κάτι γραμμώσεις στην κοιλιά..και αυτή την στιγμή έχω γύρω από τον αφαλό τον χάρτη της Ευρώπης...άρα αν είναι να βγάλεις..δεν την γλυτώνεις. Και φυσικά αφού απογοητεύτηκα πήρα τώρα μια κρέμα που διώχνει υποτίθεται τις ραγάδες και θα την χρησιμοποιήσω μετά την γέννα..καθώς και κάτι άλλες συνταγές που βρήκα στο διαδίκτυο.

Και εγώ κάθε μέρα πάντως θα φάω το παγωτάκι μου (χι χι χι χι)!!! καλοκαίρι είναι βρε κορίτσια!!!

RKdwp3.png

Ορίστε με τα παγωτά σας!!!!:twisted: Με θυμώνετε απίστευτα.

Παρ' αυτά Όλγα, η κόρη μου αν μοιάζει της μαμάς της, να είσαι σίγουρη ότι θα σου ζητάει συνέχεια σοκολατόπιτα και κορμό. Και όχι, δεν θα είναι παχουλή, αλλά τις καμπύλες τις θα τις έχει (καλά, εγώ ονειρεύομαι....)

Jasmini και εσύ;;;;; Μιά είχες το ζαχαρομετρητή και τώρα τα παγωτάκια;;;; 17 Ιουνίου... οπότε θα είναι δίδυμοι και στο ζώδιο!!!!

Και εγώ τις ραγάδες τις ψιλοτρέμω... εντωμεταξύ κάποια κοπελίτσα είχε γράψει κάποτε πως οι ραγάδες ξεκινάνε σαν βουλίτσες που σιγά-σιγά ενώνονται.... Και εμένα με έχουν κατατσιμπήσει τα κουνούπια, έχω γίνει πουά, έτσι που κοιμάμαι με όλες τις πόρτες ανοιχτές και με έπιασε μία τρομάρα...

Οι γλυκαντικές που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη είναι λίγες όντως. Το διαβητο-ρυζόγαλο όμως έχει φρουκτόζη, που είναι εντάξει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια και από εμένα. Δηλαδή και να θέλει να αγιάσει καποιος μαζί σας δεν μπορεί. Χι χι χι χ. Πήρα κι εγώ τις εξετάσεις από την καμπύλη μου. Αρκετά καλά μου είπε ο μικροβιολόγος. ΄Ξεκίνησα από 66 πήγα στο 110, μετά στο 120 και τέλος 123. Αύριο που θα πάω γιατρό να μου πει κι αυτός. Να δούμε και τα μωράκια πόσο βάρος πήρανε και τι κάνουν γενικώς. Θέση κλπ........ Θα δούμε . Όπως διάβασα τον χορό ξεκινάει η Jasmini. Άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρούλα. :D

Είδες βρε glorr μου τι μου κάνουν; Εγώ έχω πλέον μόνιμη και σταθερή σχέση με το ζαχαρομετρητη και αυτές λένε για παγωτά- σοκολάτες- κορμους... Όσο και να γκρινιάζω και να βάζω εμότικον διαβολάκια τίποτα αυτές!!!!

Οι τιμές σου είναι καταπληκτικές, αλλά μήπως είναι και ολίγον κάτω του φυσιολογικού; (όχι πως αυτό είναι κακο) Καλά θα σου τα πει και ο ντόκτορ καλύτερα!

Ναι τον χορό τον ξεκινάει η Jasmini. Και μετά είμαστε εμείς οι δύο και η Γιώτα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πώπω!! με ξελιγώσατε!! Τι είναι όλα αυτά?? Πάντως εγώ μετά το μεσημεριανό το χτυπάω το γλυκάκι μου. Συνήθως τρώω παγωτό!! Εκανα και την μέτρηση με την γλυκόζη εχτές είπε ο μικροβιολογος οτι είναι καλή και συνεχίζω ακάθεκτη!! Πάλι καλά που ακόμα κρατάω το +10!! Αυτό με τις ραγάδες twins το φοβάμαι και γώ. Πασαλίβομαι με βαζελίνη έχω καταστρέψει τα ρούχα μου, κολλάω ολόκληρη αλλά συνεχίζω. Πιστεύω οτι είναι θέμα δέρματος πάντως.

Αντε να πάω Πέμπτη στο γιατρό να με δεί. Εχω αγωνία! Να τα δώ!! Μπας και μάθω και το φύλο!!

Joy τρελλο κοριτσι μετα ακολουθουμε εμεις σε γεννα!

Αν σε χαλαει η βαζελινη μπορεις να βαζεις κ baby oil. Ενυδατωνει πολυ καλα,ιδιαιτερα σε βρεγμενο δερμα, μυριζει ωραια, ειναι φθηνο κ δεν ειναι πολυ λιπαρο.

Κ επιτελους να μαθουμε κ τα φυλα των δικων σου μωρων!Αναμενουμε νεα!

33E7p2.png

Λοιπόν πήρα τις απαντήσεις του ζαχ'αρου.

Σάκχαρο νήστεως:71,8

σε 60΄:136,2

σε 120΄:131

σε 180΄:113,6

ο μικροβιολόγος γενικά είπε όλα καλά. Μόνο ο αιματοκρίτης είναι 28,8 και η αιμοσφαιρίνη 9,1. Αλλά αυτά δε βλέπω να ανεβαίνουν!!!

jasmini μου φτανει η ωρα!!αχ τι καλα!Θα ανοιξεις τον χορο και θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες

χαχαχα τι θυμηθηκα τωρα.Οταν πρωτομπηκες εδω που φαγαμε τα μουστακια μας χαχαχαχχαχα

κοριτσια και εγω φρουκτοζη χρησιμοποιω συνεχεια απο συνηθεια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλά που κοντεύεται!!Πρώτη φορά που θέλω να περάσει το καλοκαίρι. Αλλες χρονιές θα έκλεινα διακοπές και θα κανόνιζα καράβια και τώρα παρακαλάω να έρθει τέλος Αυγούστου!!

Επέστρεψα... και χαίρομαι που αλλάξαμε το θέμα της συζήτησης :P

Joy, oι τιμές είναι πολυ ωραίες, για τα υπόλοιπα, θα δεις που θα ανεβαίνουν σιγα-σιγά.

Witch, πες μου τι του είπες και σε άφησε να κάνεις μπάνιο.

Εμείς Γιώτα, θα κάνουμε μπάνιο τον Αύγουστο... μαζί με τα μελτέμια θα βγούνε και οι γοργόνες!!!!

Άλλες χρονιές θα σχεδιάζαμε ταξίδια... τώρα για φέτος (εκτός από την Όλγα μας που πρόλαβε), σχεδιάζουμε τις πέντε διανυκτερεύσεις... Του χρόνου πάλι τέτοιο καιρό θα κλείνουμε εισιτήρια και θα αναπολούμε τις πέντε αυτές διανυκτερεύσεις....

Έχουμε χρόνο να πάμε ταξίδια... και μη μου πείτε... με το ψιχάλισμα που ρίχνει τώρα, υπάρχει καμιά που να θέλει μπάνιο στη θάλασσα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...