Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα και από την υπναρού!!!

Πως είστε?

witch η βαφτιστήρα μου είχε κυστούλες αλλά ειναι όπως τα είπε ο γιατρός όταν γεννήθηκε δεν υπήρχε τίποτα. Μη σε ανησυχεί, ότι πεί ο γιατρός.

glorr περαστικούλια είναι μεγάλα και υγιή μωράκια και για αυτό σε καταπιέζουν!!

nufi και όλγα η συνταγούλα είναι πολύ καλή έπρεπε να τη μοιραστώ........και να σας σκανδαλίσω, μόνο εγώ θα μαι φαλαινίτσα??:twisted:

nufi τα πάντα έχει το τζάμπο όπως είπε και η twins, αν εμφανιστεί αλλεργία εξαρτάται και από το μωρό, τις ευαισθησίες του, τόσα μωρά τα χρησιμοποιούν. Το καλό πλύσιμο εννοείτε, αλλεργίες από τις βαφές μπορεί να προκληθεί, οπότε απέφυγε τα έντονα χρώματα για τα πολύ μπεμπέ. Το σίγουρο είναι ότι είναι όλα κινέζικα.

Ξέχασα κάτι??????????????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Άλλη είναι η ένοχη!!εγώ αυτήν είχα υποσχεθεί :D!!

το inventory τι είναι?

Η λίστα με τα ψώνια μας. Καλά, το μυαλό μου είναι μιά κινούμενη αταξία... και το χειρότερο είναι ότι νιώθω τόσο άνετα μέσα σε αυτή την αταξία, που φοβάμαι που αν τα βάλω όλα σε σειρά θα με πιάσει πανικός (ξέρω, ξέρω, δώστε μου το βραβείο παραλογισμού).

Εσύ τι κάνεις;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Παναγια μου τι φωτογραφιες ειναι αυτες!!!!

Glorr περαστικα σου.Την ειχες κι εσυ την περιπετειουλα σου.Να υποθεσω οτι απο σημερα εισαι κι εσυ επισημα ανεργη?!

Κοριτσια οπως τα λετε ειναι για τις κυστες και οπου διαβαζω το ιδιο συνανταω οτι στερουνται κλινικης αξιας και δεν ειναι τιποτα αλλα μεχρι να απορροφηθουν θα εχω τρελαθει.

Ηδη με πιανουν τα κλαματα.

age.png

Διαφημίσεις

ειδες ειδες!!!!!

Βρε μην εισαι χαζουλα.Μπηκα και εγω και διαβασα για τις κυστουλες αυτες και δεν αξιζει να στενοχωριεσαι.Αφου λεει οτι το 90%φευγουν αλλα και να μην φυγουν δεν εχουν καποιο προβλημα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Witch, σταμάτα αμέσως το διάβασμα!!!!! Τώρα όμως!!!!!!!!!!!!

Έλα να κάνουμε μία συντονισμένη επίθεση στην Όλγα για το κακό που μας κάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P Κάτσε να κουτσομπολέψουμε τα ταψιά της, τα κουτάλια της και τα πιατάκια της!!!!!!!!!!!!!

Αν δεν με απατούν τα όμορφα μου μάτια ,μας παρουσιάζεις πρώτα κορμό με μιράντα και στη συνέχεια ζουμερό κέικ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

χιχιχιχι κορμος με πτι μπερ παρακαλω και ειναι η τελεια σοκολατοπιτα!!!!!

τελικα τα ομορφα σου ματια σε απατουν!!

witch ασε το κλαμα για τις χαζομαρες που διαβαζεις και κλαιγε για τα γλυκα που βλεπεις!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τελοσπαντων,τι να πω,θα δειξει.Ας τα αφησουμε τωρα αυτα γιατι σας χαλαω τη διαθεση.

Ολγα σαν κορμος ηταν αυτο στην μια φωτογραφια?Εχω πολυ καιρο να φαω γλυκο και ηταν η επομενη σκεψη μου!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...