Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι, το μήκος τραχήλου το έκανα στο τελευταίο υπερηχογράφημα. Πάω να δώ πόσο μου έχει γράψει.

Οι κοιλίτσες... αν κρίνω από τις μετρήσεις που γράφετε δεν είναι και τόσο μικρές :P

Οι συνταγές που είναι καλέ;;;;;;;;;;;

Τελικά πόσο είναι η μέτρηση σου??

Διαφημίσεις

Να 'μαι, να 'μαι, είμαι πολύ βραδυνή απόψε!!!!!!!!!!

Και ζεσταίνομαι και απίστευτα και θέλω και καρπούζι!!!!!

Η μέτρηση ήταν 28mm, οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναικολόγου είμαι ακόμα ΟΚ.

Σήμερα πήγα στο γιατρό για την ΠΗΤ και μόλις με είδε μου είπε να μην πολυμετακινούμαι... σπίτι και κρεβάτι μου είπε... κλαψ τι θα κάνω;

Η Όλγα φαντάζομαι ότι ταϊζει ακόμα τα παιδιά γιατί δεν μας περιποιήθηκε:P:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Kαλημερα!

Πως τα παμε? Αρχισαν οι ζεστες κ ζοριζομαστε,ε?

Κ γω πλεον το σκεφτομαι 10 φορες αν θα βγω εξω..Κουρασις..

Βασικα δεν ξερω κ πια ειναι τα ορια μεταξυ μιας νορμαλ,επιτρεπτης βολτας και εκεινης που το εχω παρακανει...

Να παω για περπατημα,ψωνια κτλ mall, η δεν κανει γιατι χθες πηγα λιγο κεντρο?ε?ε? Κ ο γιατρος μου λεει με μετρο.Αλλα ποιου μετρο? Καποιοι εναι πιο της κινησης απο αλλους.

Εσεις περπατατε?κυκλοφορειτε?

Ουτως η αλλως σε 10 μερες ξεκιναω κορτιζονη κ περιοδο rest:(

Twins σου ειπε για ξαπλα? Ε, για κανα 2βδομαδες υποθετω, γιατι απ την 32w ειναι πλεον οκ αν γεννηθουν. Καλη ξαπλα λοιπον! Κ οπως μας λενε ολοι αυτη την περιοδο, ξεκουρασου τωρα που μπορεις!

Βρηκα μηκος τραχηλου στον β επιπεδου.Ειχα 35mm,οποτε καλο. Δεν ξερω αν αλλαζει καθως προχωραει η εγκυμοσυνη..μαλλον ναι

Κ nunu παλιοσκανδαλιστρια με τις συνταγες σου.....! ..........Αισχος κυρια μου!!

33E7p2.png

καλημερα!!!!!:P

Βρε αθεοφοβη κανουμε διαιτα λεμε:?Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.Οταν εγω θα εχω γινει κορμαρα θα σας βαζω εγω συνταγες:roll::roll::mrgreen:

nufi μου οι 32 εβδομαδες ειναι πολυ νωρις για γεννα.Βεβαια αν τυχει τα μωρακια θα ειναι μια χαρα αλλα το πιο πιθανο ειναι να μεινουν για καιρο στην μοναδα

Κοριτσια να προσεχετε παρα πολυ και να ξεκουραζεστε απο την στιγμη που θα σας το πει ο γιατρός σας

twins κανε υπομονη και θα περασει ο καιρός.Χαλαρες κινησεις και οσο μπορεις να μην εισαι ορθια

Καλε τι κοιτατε μετρησεις γι να δειτε ον ειστε οκ?Ξεχνατε οτι το βραδυ που γεννησα το ιδιο πρωινο ημουν στον γιατρό και ειχα ακομα δυο βδομαδουλες?:rolleyes::mrgreen:Τα τεκνα ομως ειχαν αλλη γνωμη:rolleyes::mrgreen:

Διαβασα που γραψατε τις τιμες στο ιασω.Το 3κλινο 2350?????ειναι κομπλε?και τα φαρμακα μεσα?και η επισκληριδιος.Γιατι εγω στο 6κλινο πληρωσα 2250 χωρις τον γιατρό και τις θερμοκοιτιδες.Μονο το μαιευτηριο

Οσο για την θερμοκοιτιδα στην απλη παρακολουθηση κοστιζει 150 το καθε μωρο και 300 στην ΜΕΝ:?και αν θυμαμαι καλα τα λεφτα τα ταμεια στα δινουν ολα πισω εκτος απο το δημοσιο που δινει το 75%:evil:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

και κατι αλλο.Να ειστε προετοιμασμενες οτι αν γεννησετε πριν την 37η το πιο πιθανο ειναι να μπουνε για λιγο στην μοναδα

Σας το λεω απλα για να το εχετε στο πισω μερος του μυαλου σας σαν ενδεχόμενο μην σας ερθει αποτομα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Μιας και λετε για περπατημα εγω εχω αρκετο σημερα αφου πρεπει να παω σε δυο παιδικους σταθμους να γραψω τον Τασουλη.....

Σας φιλω προς το παρον,να παω τωρα που ειναι νωρις γιατι αν πιασει ζεστη δε θα μπορω να κουνηθω και θα χρειαστω γερανο να ερθει να με μαζεψει!!!!!!!

Α!!!!!Και καλο μηνα να εχουμε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα.

Ολγα ναι η τιμη ειναι κομπλε.

Εμεις εχθες πηγαμε στο γιατρο και τα ειδαμε.1330 το αγορακι και 1240 το κοριτσακι.Ο γιατρος πολυ ευχαριστημενος που εχω παρει τοσα λιγα κιλα,αλλα μεσα σε ολα μας ειπε και κατι και εχω χασει το μυαλο μου.

Ειδε λεει στο κοριτσακι οτι υπαρχει κυστη χοριοειδους πλεγματος και οτι ειναι κατι που συμβαινει πολυ συχνα και οτι μεχρι να γεννηθει αυτο εξαφανιζεται.

Εριξα μια ματια στο ιντερνετ και οντως ετσι ειναι αλλα πως να ησυχασω????

age.png

Διαφημίσεις

Α ναι,καλο μηνα!

Περιμενουμε κανενα γεννητουρι τον ιουνιο? Νομιζω απο Ιουλιο ειναι καποιες μελλουσες μανουλες!

witch τι ειναι αυτο που ειδε ο γιατρος,δεν το εχω ξανακουσει..αν κ δεν σου εδωσε την εντυπωση οτι ανησυχησε απ οτι καταλαβα..

Μαμα Ολγα εχεις δικιο,οντως ειναι νωρις οι 32εβδ, αλλα τουλαχιστον εχουν ξεπερασει τον κινδυνο ..Πρεπει να κουλαρω παντως,ειναι γεγονος. Οχι οτι κανω κ τιποτα, αλλα μαλλον κ αυτα τα λιγα..Σπιτι μου σπιτακι μου λοιπον :|

Το ιασω τετοια εκπτωση? αρκετα πιο οικονομικο απ το μητερα..για να δουμε, θα ακολουθησουν κ τα υπολοιπα?

33E7p2.png

:)Καλημέρα κοριτσάκια. ΤΙ κάνετε? Ζεσταίνεστε κι εσείς και αγκομαχάτε ε? Είναι λίγο πίκρα η υπόθεση. Αλλά οκ δεν έμεινε πολύς καιρός. Υπόμονή.Σπίτι αιρκοντίσιον, τηλεόραση και υπολογιστής. Βαρετά βέβαια από ένα σημείο και μετά αλλά οκ.Χθες πήγα για ενημέρωση στην Δημόσια Τράπεζα για τα βλαστοκύτταρα. Ενδιαφέρον ήταν. Μάλλον προς τα εκεί προσαναταλίζομαι γιατί κακά τα ψέματα. Πολλά τα λεφτά. Βέβαια κι εκεί αν επιλέξεις κάτι συγκεκριμένο δηλαδή φύλαξη ομφαλοπλακουντιακού έχει κόστος 1200 ευρώ και για τα δύο μωράκια. Αν είναι μόνο το αίμα τότε είναι δωρεάν. Θα δούμε. Αύριο πάω και γιατρό να το συζητήσω και με αυτόν να δω τι θα μου πει και αυτός.

Παιδιά τι πόνοι είναι αυτοί στην πλάτη και στα πλευρά? Αφόρητοι. Εσείς έχετε? Εγώ πάντως προχθές το Σάββατο την έβγαλα στο νοσοκομείο λόγω αυτών τον πόνων και πόνων στο στομάχι με εμετούς.Η αιτία βέβαια ήταν το στομάχι τελικά που πιέζει . Με ορουδάκι κλπ..... Χάλια το ΣΚ. Αλλά οκ πέρασε. Ευτυχώς.Ελπίζω να μην ξαναέλθει. Κατά τ' άλλα αναμονή όπως όλες σας.

Καλημέρα!!!! Και καλό μήνα!!!!

Glorr μου τι ήταν αυτό που έπαθες το σαββατοκύριακο; Τόσο ψηλά είναι τα παιδίά και σε πιέζουν; Τι σου είπε ο γιατρός; Θα συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος. Σου σύστησε κάτι;

Τον Ιούνιο καλώς εχόντων τον πραγμάτων δεν περιμένουμε άμεσα γεννητούρια, εκτός ίσως από τη Jasmini, που ίσως μας κάνει την έκπληξη προς το τέλος.

Έψαχνα και εγώ μανιωδώς για μειώσεις τιμών και για τα άλλα μαιευτήρια και το μόνο που διάβασα για το Μητέρα είναι ότι δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε μείωση γιατί λέει είχαν μειώσει τις τιμές τους πέρσι. Οτι τις ξανα-αύξησαν τον Ιανουάριο μάλλον δεν έχει καμία σχέση ε;:evil:

Αυτό με τις κυστούλες witch και εγώ δεν το ξέρω, αλλά αφού λέει ο ντόκτορ να μην ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος. Κυρίως να μη διαβάζεις τα τρομακτικά σάιτ που λένε παλαβομάρες! Και μπράβο, είναι και μεγαλούλια!!!!

Γιώτα, καλή επιτυχία στην αναζήτηση παιδικού... είναι και δύσκολη επιλογη. Όμως δεν πρέπει να μετακινούμαστε και πάρα πολύ.... είναι και δυσεύρετοι οι γερανοί σήμερα:cool:

Nufi, όταν με είδε χτες μου είπε να μη βγαίνω από το σπίτι. Εγώ δυστυχώς προς το παρόν κάνω το ακριβώς αντίθετο. όλο δουλειές προκύπτουν και τι να κάνω; Και όσο σκέφτομαι ότι τέλος της εβδομάδας πρέπει να στηθώ στην ουρά για να μου εγκρίνουν τις εξετάσεις με πιάνει τρόμος.

Αγαπητή Όλγα (-6) τι κάνουν οι μεγάλοι και στιβαροί άντρες σου; :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr περαστικουλια.. χαζο σκ περασες..Ειθε η συνεχεια να ναι πιο ευκολη!

Τwins να μη βγαινεις απ το σπιτι..Πραγματι δυσκολο αφου προκυπτουν διαφορα, αλλα προσπαθησε πεταριστη πετουνια! Κ αυτος ο δοκτωρ μας τα αλλαζει..ειχε πει οχι ξαπλα αλλα χαλαρα κ με μετρο,ξεκουραστα γενικα, κ τωρα διαταζει ξαπλα..αχ βαχ..

Κ γω που πρεπει να παρω σελτεδακια απ το σπιτι θα τα παρω?να μη τα δω?

Παρεπιπτοντως ολα αυτα τα ψιλολογια (σελτεδακια, παντες, πανακια αγκαλιας,μπιμπερο κτλ) τα βρισκει κανεις κ στα jumbo? Εχω παει πριν χρονια, δε ξερω τι εχει..για ρουχαλακια εχω ακουσει απο κοπελες οτι τα βρεφακια τους εβγαλαν αλλεργια κ εχω αμφιβολιες γενικα για την ποιοτητα των προιοντων.. Απο που τα πηρατε εσεις?

Ωχ! ωρα να φευγω κιολας.. Ευτυχως κλεινουν τα σχολεια σε λιγο, φτανει πια!!!!!!!!!!!!1

33E7p2.png

Τα ψιλολόγια τα έχει όλα στο Jumbo, σελτεδάκια οικονομικά έχει και στο ΙΚΕΑ αν ενδιαφέρεσαι...

Σήμερα για να πεισώ τον εαυτό μου να κάτσει μέσα, θα προσπαθήσω να κάνω το φοβερό inventory! Έτσι για να πω ότι κάνω κάτι!!!

Τώρα για τις αλλεργίες. Μου φαίνεται περίεργο γιατί να είναι μόνο από το jumbo τα αλλεργικά και όχι από κάπου αλλού... Σε κάθε περίπτωση όμως πριν τα χρησιμοποιήσουμε καλό είναι να τα πλύνουμε με ένα υποαλλεργικό βρεφικό απορρυπαντικό για να μας φύγουν οι αμφιβολίες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...