Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι εγινε?Παλι επεσε το ζαχαρο ομαδικα?;)

Βρε joy ολα μαζι τα επαθες!

Αποψε εχω κι εγω γιατρο και θα επιμεινω να μου πει το βαρος γιατι την προηγουμενη δεν μου το ειπε.

Σαν να μικρυνε λιγο η κοιλια μου.Να ανησυχησω?Η παει πακετο με το οτι αδυνατισα λιγο γενικα?

age.png

Αυτο το κόλλημα με την κοιλιά το έχω και γώ! Ολο μικρή την βλέπω!! Να σας ρωτήσω κορίτσια μήκος τραχήλου έχει πει σε καμία ο γιατρός? Γιατί είχα παει στο Αττικό και με ειδε ο ορθοπεδικός και μετά είδα και μια γυναικολόγο που μου έκανε ένα καρδιογράφημα (γνωστή ήταν), την ρώτησα για τις κορτιζόνες και μου είπε οτι δεν κανουν πάντα, αναλογα αν βλέπουν οτι θα γεννηθούν ποιο νωρίς. Και αυτό εξαρτάται απο το μήκος του τραχήλου. Κοίταξα την β επιπέδου και δε λεει πουθενά. Την Πέμπτη θα τον ρωτήσω. Α και μου είπε οτι πάνω απο 25 ειναι πολύ καλα!

Συγνώμη για την καθυστέρηση, μαγειρεύω......

Σοκολατόπιτα

Υλικά

360γρ βούτυρο

1050γρ κουβερτούρα

12 αυγά

1 βανίλια

2 φλιτζάνια τσαγιού φαρίνα απ

1,5 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη

500 γρ κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Λιώνουμε τα 550 γρ κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε το βούτυρο, για να λιώσει και αυτό. Χτυπάμε τα αυγά μαρέγκα (Συμβουλή της πεθεράς με λίγο κρύο νερό μέσα θα αφρατέψει) και τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη βανίλια.

Ενσωματώνουμε όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε την μαρέγκα την οποία ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις. Στρώνουμε λίγο βούτυρο στο ταψί ή λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 179 βαθμούς για 15- 17 λεπτά.

Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα την ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε την πίτα.

Καλή Επιτυχία

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, το μήκος τραχήλου το έκανα στο τελευταίο υπερηχογράφημα. Πάω να δώ πόσο μου έχει γράψει.

Οι κοιλίτσες... αν κρίνω από τις μετρήσεις που γράφετε δεν είναι και τόσο μικρές :P

Οι συνταγές που είναι καλέ;;;;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κι από μένα και καλή εβδομάδα!!

Εγω είχα κάνει την εξέταση παπ α και ο γιατρός την έστειλε σε ειδικό κέντρο σημειώνοντας ότι είναι δίδυμα και σύνολο αίμα και αυχενικη μου πήρε 120 euro.

RKdwp3.png

Εμενα το μετραει αλλα δεν ειχα δωσει ποτε σημασια.

Μου εστειλε το ΙΑΣΩ το νεο τιμοκαταλογο.Επισης για οποια ενδιαφερεται,ανακαλυψα οτι υπαρχει εκπτωση 30% στα νοσηλεια εαν εχεις καρτα ανεργιας!

age.png

ουάου, μ' αρέσει, μ' αρέσει!!!!!! Θα τη δοκιμάσω (τον Αύγουστο). Θα κάνω θεματική βραδιά σοκολάτας..... Ευχαριστούμε!

Το ΙΑΣΩ και άλλες εκπτώσεις; Θα το πω στην ξαδέρφη μου να χαρεί!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον,μετα απο υπολογισμους και τηλεφωνα τοσο κοστιζει στο ΙΑΣΩ η καισαρικη για διδυμα:

2150 τρικλινο

200 ευρω επιπλεον επειδη ειναι διδυμα

2350 συνολο χωρις την αμοιβη του γιατρου και χωρις απροοπτα.

Για οποιον εχει καρτα ανεργιας υπολογιζει περιπου 450 ευρω μειον

Εαν χρειαστουν θερμοκοιτιδα (οχι εντατικη) κοστιζει 150 ευρω το καθε μωρουλινι την ημερα.

age.png

Έλα κακό κορίτσι, δώσε την κατέστρεψε μας!:P

Αλλά υπόσχομαί ότι θα την υλοποιήσω από τις 25 Ιουλίου και μετά!

καλε τι αμαρτωλη συνταγη ειναι αυτη?

κακα κοριτσια!!!!σας εχουν βαρεσει οι ορμονες στο κεφαλακι?

δε ζεσταινεστε με τις κοιλιτσες?εγω που γεννησα χειμωνα θυμαμαι κοιμομουν ξεσκεπαστη με ενα σεντονι πολλες εξαπσεις ειχα!!!!!!

σουστειλα ενα πμ

αλλα θα το βαλω κι εδω να το δουν και τα υπολοιπα κοριτσια

http://www.gkartsi.blogspot.com/

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...